Reclamă

Luna Nouă în Gemeni pe 17 iunie 2023. 2 zodii sunt afectate de acest eveniment astral și își vor schimba viața

Luna Nouă în Gemeni pe 17 iunie 2023 aduce începutul unui nou ciclu lunar și afectează zodiile în marea lor majoritate. Acum este șansa propice de a reface anumite lucruri din viață pe care le-am lăsat neterminate, de a începe noi proiecte, de a semăna alte idei de viitor. O altfel de Lună Nouă, ce ne atrage atenția spre ideilor sau sentimentelor care ar putea să ne fie de ajutor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 16 iunie 2023, 9:41

Energiile cosmice din această perioadă au legătură cu inspirația, cu creativitatea. Aceste fenomene reușesc să ne transmită o putere mai puțin știută. Luna Nouă din iunie ne poate întuneca totuși judecata sau de aduce un sentiment de incertitudine. Poate fi dificil de digerat la început, dar pe măsură ce realizăm că totul capătă un sens pozitiv, altfel stau lucrurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Nouă în Gemeni pe 17 iunie 2023

În această Lună Nouă avem planeta Neptun foarte activă. Această planetă ne induce în eroare și ne îndepărtează de adevăr. Cu toate acestea, menirea sa este profund spirituală. Altfel spus, trebuie să avem încredere în propria noastră judecată. Intuiția nu ne înșeală niciodată, indiferent de situație. Neptun fiind conectat la iubirea spirituală, ne oferă șansa de a căuta mai întâi iubirea de sine.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au foarte multe idei bune de pus în practică în această perioadă. Se află în centrul atenției și își dorește să fie ocupat cu multe proiecte profesionale. Nu trebuie să-ți lași curiozitatea deoparte. Răspunde și la chemările prietenilor pentru a scăpa de grijile de peste zi. Ajută-ți mintea să se îndrepte în alte direcții atunci când nu te afli în câmpul muncii. Vei reuși oricum performanțe incredibile. Ai mai multă încredere în ceea ce poți.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor să-și sporească veniturile, dar sunt și foarte dornici să achizițoneze anumite lucruri de firmă. Este cazul să fii mai atentă la modul în care decizi să-ți cheltui banii. Păstrează întotdeauna o curiozitate aparte în acest sens.

Dorințele tale pot să fie de cele mai multe ori doar încăpățânări de moment. Ești motivată să scapi de această dorință de a te afunda întotdeauna în lux, însă trebuie să muncești pentru ea.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt plini de înțelepciune și destul de lăudați pentru acest lucru. Este important să rămâi deschisă și curioasă la ceea ce se întâmplă în jur, dar să păstrezi și o notă personală.

Nu ai întâlnit încă persoanele care să-ți deschidă calea spre un adevăr absolut. Mai ai un drum lung de parcurs până la final. Atunci când nu ești sigură pe faptele tale, vorbește cu cei dragi și vei avea șansa de a fi ascultată.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt nevoiți să-ți concentreze atenția către sine. Toate planurile realizate cu cei dragi aproape, acum trebuie înfăptuite în singurătate. Un prieten mai bun nu vei găsi niciodată. Dacă ești la începutul unei afaceri, ai grijă cui îi destăinui toate secretele tale, spune Yourtango.com.

Ești împiedicată să vezi adevărul și te simți puțin stingherită. Prietenii îți vor cere sfatul, iar tu ești pregătită să le fi din nou alături. De cele mai multe ori iei asupra ta supărările celorlalți fără să te gândești cum îți poate transforma acest lucru gândirea.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au parte de schimbări în această perioadă. Cu toate că evită distracția, vor fi momente în care nu vor mai avea de ales. Astrele te sfătuiesc ca în loc să te opui, doar să te alături celorlalți. Posibilitățile financiare care apar în perioada următoare reușesc să te transforme într-o cu totul altă persoană. Nu trebuie să-ți schimbi neapărat stilul de viață, doar să încerci să-l îmbunătățești.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se află într-un punct de cotitură în ceea ce privește carieră. Dacă ești gata să faci pasul următor, să știi că frica este cea care te ține în loc. Chiar dacă vei eșua, gândește-te că oportunitățile nu se termină niciodată. Ai foarte multe idei creative pe care dorești să le pui în aplicare, însă nivelul tău de încredere în forțele proprii nu te ajută.

Află care sunt acele meserii potrivite pentru zodia Fecioară. Ce cariere ar trebui să urmeze acești nativi

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt încurajați acum să-și exploreze mai mult dorința de aventură. Poate o vacanță solitară te va ajuta să-ți descoperi anumite plăceri despre care nu știai nimic, arată Astrology.com. Călătoriile pe care le-ai realizat până acum au fost efectuate doar în preajma prietenilor. Poate îți dorești chiar să încerci un hobby nou. Este timpul să-ți faci ordine în gânduri și în viață. Noi începuturi pot avea loc, așa că nu-ți fie teamă să trăiești viața pe care ai visat-o mereu.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt plini de curiozitate în această perioadă. Pot comunica mult mai ușor cu cei din jur, fără să se enerveze. Este import să reflectezi asupra lucrurile care te declanșează.

Nu este atât de ușor să-ți arăți vulnerabilitatea, dar în relațiile intense este important ca acest lucru să se întâmple. Vrei să adresezi întrebări esențiale despre viață tuturor celor cu care interacționezi. Este vorba aici doar despre a descoperi cine ești cu adevărat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător învață în continuare lucruri esențiale despre viață și dragoste. Nu este ușor să rămâi blocat într-un tipar pe care ți l-ai construit de-a lungul vieții.

Un nou ritm poate să fie inconfortabil la început, dar în general aceste momente te ajută să crești. Îți amintești că ești de fapt o persoană dinamică ce își permite să-și asculte inima la orice pas.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se ghidează mai mult după spontaneitate în această perioadă. Este singura modalitate pe care o găsești la îndemână pentru a începe noi capitole în viața ta. Luna Nouă se află în viața tuturor acum, iar acest lucru te ajută să-ți schimbi anumite obiceiuri pe care ți le-ai construit fără voie. Consideri distracția ca fiind o responsabilitate și nu te poți bucura cu adevărat de ea.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt ajutați de Luna Nouă să-și descopere noi plăceri sau modalități de a se distra. Dacă ești singură, îți dorești să găsești o dragoste ca în povești. Vrei să întemeiezi o familie și să-ți construiești bazele de acolo. Este important să alegi ceea ce este de fapt aliniat cu credințele tale permanente. Pe măsură ce timpul trece, vei vedea schimbările.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Mari schimbări apar și în viața nativilor Pești. Vrei să-ți schimbi locuința sau cel puțin să ai șansa de a modifica ceva în cea veche.

Cu un plus de noroc reușești să te implici în câteva proiecte importante care îți vor aduce șanse mai mari de câștig. Relațiile cu cei din familie se pot schimba acum într-o notă mai pozitivă. Relaționezi mai ușor, iar acest lucru îți conferă încredere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×