Reclamă

Luna Nouă în Săgetător pe 12 decembrie 2023. Ce se schimbă pentru zodiile Balanță și Vărsător

Noi etape ajung în viața nativilor din zodiac în această perioadă. Luna Nouă în Săgetător pe 12 decembrie 2023 va influența semnele zodiacale și cei mai mulți vor ajunge să-și seteze noi obiective. Vor avea mai multă claritate în viața personală, dar și energie și optimism. Pot profita de toate aspectele astrologice pentru a îmbunătăți viața.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 12 decembrie 2023, 9:24

Află din articolul de mai jos cum vor fi influențate zodiile de Luna Nouă în zodia Săgetător pe 12 decembrie 2023. În funcție de zodia ta, vor exista diferențe în ziua care se va derula în fața ta. Sentimentele de aventură nu vor dispărea foarte ușor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Nouă în Săgetător pe 12 decembrie 2023

Cu toate că Luna nu este vizibilă ochiului liber, aceasta produce schimbări notabile în viața tuturor. Acestea vor fi valabile încă șase luni de acum înainte. Cei mai mulți dintre nativi vor conștientiza ceea ce se întâmplă și se vor bucura. Există și zodii care vor avea parte de lecții importante, dar și dezamăgiri.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru nativii Berbec, Luna Nouă aduce oportunități de vindecare. Vor fi uitate multe amintiri din trecut, iar energia va fi la cote maxime acum. Este momentul pentru aventură și învățare. De asemenea, aceștia vor avea parte de cea mai norocoasă perioadă din an. Astrele le vor oferi curaj și inspirație pentru a-și urma visele, indiferente pe ce plan sunt acestea.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt pregătiți să-și ia noi angajamente și să le ducă la bun sfârșit cu zâmbetul pe buze. Se vor efectua schimbări majore în sectorul financiar.

Este importantă colaborarea cu un prieten pe care nu trebuie să o evite. Astrele spun că în acest moment trebuie lărgite orizonturile. Este posibil ca anumite limite să fie testate în perioada următoare, însă nu trebuie să dispere, spune Yourtango.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au parte de noroc în relații, dar și în sfera financiară. Luna Nouă aduce iubire și liniște în viața lor, influențându-le astfel parteneriatele.

Este un moment oportun pentru noi intenții. Poate urma o periodă tumultoasă, asta dacă nu sunt gestionate corect anumite situații de viață.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au parte de multă muncă în această perioadă. Contextul astrologic le aduce noi obiective profesionale. Vor să-și îmbunătățească și sănătatea, astfel că vor lucra din plin în acest sens. Călătoriile sunt acum de evitat pentru a nu cheltui mai mult decât trebuie din resursele financiare. Astrele spun că trebuie evitată suprasolicitarea.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu țin să-și dovedească talentele naturale în această perioadă. Cu toate că vor părea egoiști, vor trece repede peste prejudecăți și vor continua să fie cei mai buni. Este important să se axeze pe ceea ce îi face mândri în acest moment. Astrele spun că în perioada următoare trebuie să se axeze pe domeniul sănătății, asta dacă nu își doresc să ajungă pe patul de spital, arată Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară își vor schimba comportamentul în perioada următoare. Vor ajunge să fie mai empativi și vor lucra în a-și ierta apropiații. Este cazul să se vindece de răni mai vechi, chiar dacă acest lucru le poate îngreuna mersul normal al lucrurilor. Astrele spun că nu este momentul să interpreteze prea mult realizările celorlalți în comparație cu ale lor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor fi surprinși de optimism în această zi. Își vor face planuri de viitor și liste pe care se bazează că le vor respecta. Este cazul să opteze pentru vindecare în sfera amoroasă. Vor avea parte de inspirație pentru noi hobby-uri cărora le vor acorda o mai mare atenție. La locul de muncă vor avea parte de colaborări inedite care le vor îmbunătăți și veniturile.

Află totul despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion știu să strângă roadele muncii lor în acest moment. Contextul astrologic le permite să fie mult mai optimiști și să privească viața într-o manieră cu totul nouă. Prosperitatea este cheia în cazul lor. Vor aștepta să-și descopere noi obiective financiare și se vor bucura de șansele pe care le au și pe plan personal. Astrele spun că trebuie să fie atenți la felul în care comunică.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor profita la maximum de intențiile astrale și vor atrage noi prietenii în viața lor. Se vor forma câmpuri pentru exprimarea dorințelor, iar aceste vibrații vor conta foarte mult în viitor. Astrele spun că trebuie să fie atenți la cheltuieli, asta pentru că urmează o perioadă cu multe cadouri scumpe de achiziționat. Nu se vor lăsa totuși mai prejos și vor dori să impresioneze.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se simt atrași de energiile spirituale din perioada imediat următoare. Se gândesc la schimbări, atât pe plan personal cât și profesional. Maturitatea emoțională de care dau dovadă este acum mult mai vizibilă. Sunt determinați să nu renunțe la obiectivele de viitor și au șansa de a învăța să manifeste anumite dorințe.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător se vor simți pe deplin vindecați. Cel mai important pentru ei în acest moment este sectorul prieteniei. Astrele îi vor ajuta să-și îndeplinească visele, indiferent de natura acestora. Vor avea șansa de a lega noi conexiuni. Este cazul pentru o introspecție.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de susținere totală în perioada ce urmează. Colegii de muncă devin prieteni, iar prietenii devin familie. Este cazul să-și demonstreze anumite calități pe care le-au ținut ascunse până acum. Este șansa perfectă pentru a-și stabili noi obiective în carieră. Vor exista noi provocări.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×