Reclamă

Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi

Energii pozitive și idei pentru viitor vor fi acum la mare căutare. Află ce aduce Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Acest eveniment astral reușește întotdeauna să seteze momentele importante ale vieții.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 7 mai 2024, 7:26
nori răzleți și luna pe cer pe un fundal întunecat
Află ce aduce Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Acest eveniment astral reușește întotdeauna să seteze momentele importante ale vieții / Shutterstock

Taur, cel care găzduiește Luna Nouă, este un semn al puterii și empatiei. Vom învăța acum ce fel de mișcări trebuie să facem pentru a avea libertatea personală pe care ne-o dorim atât de mult. Trebuie să fim cinstiți și să ne construim viața în jurul propriilor dorințe și nevoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024

Acest eveniment astral reușește să deschidă noi oportunități. Ne vom simți mai liberi să spunem ceea ce gândim. Suntem susținuți de către astre și pornim încrezători la drum. Optimismul nu lipsește niciunui nativ. Oricine își dorește să schimbe lumea, acum este momentul.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec reușesc să-și recupereze anumite sume de bani pierdute. Această perioadă vine să îi anunțe că finanțele le sunt descoperite. Trebuie să găsească soluții eficiente pe termen lung. Își folosesc astfel fiecare talent pe care îl au la îndemână pentru a nu-și irosi resursele. Indiferent de calea pe care o găsesc, reușesc să aducă în viața lor oportunități de afaceri interesante.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur reușesc să-și pun planurile la punct. Își modelează viața după bunul plac. Indiferent că vorbim despre proiecte noi la locul de muncă, dorințe sau scopuri personale, acestea vor veni fără doar și poate pentru a le oferi un imbold, arată Astrology.com.

Vor începe rutine noi pe care le vor aborda la nesfârșit, iar acest pas le va oferi mai multă încredere de sine.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni găsesc această perioadă potrivită pentru a-și simplifica viața. Știu ce vor și nu le este frică să spună. Cadourile pe care le primesc din partea universului sunt acum legate de eliberarea poverilor. Vor să-și hrănească spiritul și să lase în urmă micile plăcerile pentru care au făcut compromisuri atât de multă vreme.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac găsesc multe oportunități pentru a-și întregi relațiile cu prietenii sau familia. Indiferent de pasul pe care îl fac către viitor, acesta va avea legătură cu conexiunile personale. În plan amoros este posibil să le fie dificilă comunicarea, arată Yourtango.com. Tensiunile vor apărea din cauza muncii. Se simt presați din partea șefilor să aducă un proiect la bun sfârșit.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au parte de noroc pe plan profesional. Ideile pe care le promovează sunt oferite mai departe. Acest lucru le sporește încrederea de sine. De asemenea, le aduce mai mulți bani în cont. Este cazul să petreacă mai mult timp cu propria persoană și să se bucure de rezultate. Astrele îi sfătuiesc să lase la o parte anumite îndoileli pe care le au cu privire la relațiile de cuplu.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se concentrează mai mult pe muncă în această perioadă. Cu toate că energiile nu sunt tocmai pozitive în acest sens, reușesc să fie întotdeauna la locul potrivit, alături de oamenii potriviți. Pașii pe care îi fac în această direcție le aduc încredere. Se întorc la zona de confort care le-a lipsit atât de mult.

Află totul despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt pregătiți pentru noi schimbări. Luna Nouă în Taur accesează cele mai nebănuite părți din viața lor, ceea ce le aduce noi întrebări existențiale. Este cazul să-și construiască o bază solidă în ceea ce privește finanțele și să se bucure de ceea ce au realizat până în prezent. Este posibil ca la locul de muncă să-i încurce anumite situații birocratice.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt mai mult romantici decât practici în această perioadă. Își modelează fiecare acțiune după cele ale partenerului. Simt că nu au niciodată răbdarea necesară pentru a spune ce își doresc cu adevărat. Decid să investează timp, bani și efort în starea de bine pe care o vor perpetuată la nesfârșit.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător învață să nu se mai gândească doar la propria persoană. Pun nevoile celorlalți mai presus de ale lor și asta îi va ajuta pe viitor. Vor să facă lucruri practice care să le aducă satisfacție personală. Este momentul să facă pași în această direcție, mai ales dacî și-au propus acest lucru. Ideile care vin din exterior sunt din ce în ce mai relevante.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se bucură de ceea ce trăiesc în viață în acest moment. Este semnalul că pot începe o nouă relație de iubire. De asemenea, pentru cei care sunt deja conectați în acest sens, va veni vorba despre copii sau întregirea familiei. Este important să scape de un bagaj emoțional pe care l-au purtat cu sine multă vreme.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător primesc șansa de a începe o nouă viață alături de persoanele care le sunt alături. Acest lucru semnifică faptul că trebuie să fie sinceri și să spună tot ceea ce simt. Pe termen lung vor fi însoțiți doar de evenimente pozitive. Unele situații financiare pot crea tensiuni.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești vor să-și consolideze relațiile de prietenie în această perioadă. Micile plăceri care le aduc stabilitate sunt urmate de evenimente majore care nu vor lipsi prea mult din viața lor. Se ridică la înălțimea așteptărilor celorlalți, iar asta îi face să simt că într-adevăr contează.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×