Reclamă

Lună Plină în Capricorn pe 21 iulie 2024. Ce aduce pentru zodii, unii nativi sunt puternic impactați

Dacă de obicei avem acest eveniment doar o singură dată pe an, iată că de data aceasta suntem surprinși. Luna Plină în Capricorn pe 21 iulie 2024 este a doua de acest gen, consecutivă. Evenimentul este definit ca a fi un început pentru toți nativii. Este important ca aceștia să-și încheie misiuni sau să nu mai accepte limite.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 19 iulie 2024, 9:30

Nu este ușor să-și regăsească visele, însă odată ce o vor face, se vor simți extrem de puternici. Acum vor fi mai maturi, mai clari în gândire și mai serioși. Nu este clar ce anume nu a funcționat până acum, însă este bine de aflat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Plină în Capricorn pe 21 iulie 2024

Acest eveniment astral mai este denumit și Luna Cerbului. Înseamnă că vom avea o a doua jumătate a anului plină de peripeții și lucruri captivante. Este foarte important ca nativii să renunțe la jocurile de putere și să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec fac schimbări majore în carieră. Această etapă le va influența fără doar și poate viața personală. Trebuie să găsească un echilibru și să se mențină pe o linie de plutire. Epuizarea și tensiunile din ultima vreme îi fac de nerecunoscut. Este important să stabiliească legături solide pentru viitor. Acest pas le va oferi încredere de sine.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor să-și crească vizibilitatea în fața lumii. Vor să fie auziți și văzuți, iar acest lucru le oferă entuziasmul de care au nevoie.

Există de fiecare dată loc pentru îmbunătățire, iar asta o știu doar Taurii. Este important să nu se gândească doar la perfecțiune pentru că aceasta nu există cu adevărat.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt pregătiți să se vindece de sentimentele negative. Vor să pună accent pe anumite parteneriate de viitor. Cei care se află deja într-o relație caută să pună finanțele la comun cu partenerul. Le amintesc celor dragi că situațiile personale și profesionale au o semnificație importantă în viața lor. Cei care își doresc, caută o încheiere în acest sens, arată Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac doresc să-și exprime ideile cu claritate și sinceritate. Nu găsesc curajul de a fi ceea ce sunt nici cu cele mai apropiate persoane. Vor observa o înclinație către adevăr și simț al responsabilității. Este important să găsească o legătură mai profundă cu cei dragi. Astrele spun că merită un premiu pentru eforturile pe care le-au depus.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt sfătuiți să mențină un echilibru între ceea ce își doresc și ceea ce este imperios necesar de realizat. Caută să evite epuizarea, chiar dacă unele zile sunt mai greu de gestionat. Este un moment oportun pentru a se concentra pe provocările venite la locul de muncă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt extrem de spontani în declarații, ceea ce nu îi caracterizează neapărat. Încep un nou hobby, o nouă pasiune, iar acest lucru îi ajută să-și mențină firea jucăușă. Sunt deschiși să exploreze noi relații și să găsească o conexiune puternică. Cei care sunt deja într-o relație vor mai multă pasiune în viața lor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Deși au dorință de a se dezvolta pe plan profesional, este important ca nativii Balanță să nu se simtă descurajați. Este benefic să-și acorde timp pentru a reflecta asupra traumelor din copilărie. Relațiile actuale le lasă un gol imens în suflet și nu se pot bucura de momentele importante, arată Yourtango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt foarte extrovertiți și își doresc să comunice cu cei din jur. Caută să creeze noi prietenii și se simt foarte confortabil atunci când abordează străinți. Sunt încurajați să fie mult mai deschiși pentru a se conecta în profunzime cu cei pe care îi doresc. Astfel își vor descoperi abilități sociale ascunse.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt pregătiți să-și cultive stima de sine. Este un moment potrivit pentru a observa bogățiile din interior și a se bucura de ceea ce au reușit până în prezent. Este important să se debaraseze de tiparele gândirii restrictive. Prioritizează mai mult viața la locul de muncă, iar asta îi poate afecta în relații.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt sfătuiți să îmbrățișeze dorința de a ieși din zona de confort. Dacă își asumă riscuri, nu trebuie să se teamă. Vor face o impresie frumoasă celor din jur. Sentimentele pe care le exeperimentează le vor aduce încredere de sine. Este important să aibă o atitudine echilibrată și să se ferească de egocentrism.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au un sentiment profund de eliberare. Și-au spus toate poveștile și acum sunt pregătiți să se izoleze. Ceea ce se întâmplă în casa lor vin cu liniște și încredere în rezultatele viitoare. Călătoria spre care au pornit în prezent îi ajută să se redescopere.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești caută să-și cultive sentimentul că se află într-o echipă puternică alături de familie. Vor să-și atingă obiectivele și se simt pregătiți din toateă punctele de vedere. În ceea ce privește relațiile personale, pentru cei care se află în cuplu urmează sezonul despărțirilor. Cei singuri vor conexiune valoroase.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie frumoasă care se întinde în pat după ce a dormit mai bine pentru că a avut bujori lângă ea
Timp liber
Floarea despre care se spune că te-ar putea ajuta să dormi mai bine. Mulți dintre noi o au deja în grădină
Într-o societate atât de agitată devine din ce în ce mai greu să avem parte de un somn lung și de calitate. Durata și calitatea somnului au un impact major asupra randamentului pe care...
3
Un ghiveci cu floarea flamingo
Timp liber
Cum să ai grijă de floarea flamingo. E superbă, dar are nevoie de atenție specială
Află cum să ai grijă de floarea flamingo. Da, ai citit bine. Există o floare superbă denumită flamingo. Într-adevăr, păsările flamingo și-au câștigat notorietatea datorită aspectului lor deosebit și coloritului penelor. La fel de...
4
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
5
Prăjitură cu brânză și piersici, decorată cu zahăr, pe un platou alb, alături de piersici proaspete
Rețete
Prăjitură cu brânză și piersici. Desert de vară delicios
Această prăjitură cu brânză și piersici combină textura pufoasă a aluatului cu cea cremoasă și aromată de brânză, completată de feliile suculente de piersici. Rezultatul este un desert echilibrat și plăcut, care aduce aminte...
PARTENERI
×