Reclamă

Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie 2024. Zodii care își pot schimba viața

Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie 2024 marchează jumătatea ciclului lunar și perioada cea mai emoționantă a lunii. În astrologie, luna plină este un moment în care emoțiile se simt cel mai intens.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 februarie 2024, 4:55

Cu luna plină din această lună care are loc în semnul practic și răbdător al Fecioarei, este timpul să acorzi mai multă atenție sentimentelor. Descoperă care e de fapt sursa lor. Din fericire, există câteva tranzite care au loc alături de această lună plină. Ele vor ajuta la transformarea acestui proces mult mai ușor în interior și la conectarea cu sufletul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie 2024

Luna plină din această lună este cunoscută sub numele de Luna Zăpezii, deoarece este perioada din an în care cea mai puternică ninsoare are loc de obicei în emisfera nordică. Luna plină din această lună este, de asemenea, o „microlună”. Acest lucru o face una dintre cele mai mici luni pline ale întregului an.

Astrele spun că ai șansa de a lua mici momente și de a le transforma în oportunități profunde de vindecare. Și cu Echinocțiul de primăvară aproape, acum este momentul să-ți vindeci vechile răni. Fă totul înainte de a renaște din nou în primăvară.

Luna plină din această lună prezintă un pătrat Marte-Venus-Jupiter care trimite energia într-un milion de direcții diferite. Când Marte (acțiune și agresiune) se leagă de Venus (atracție și afecțiune), ai șansa să regândești ce vrei de la viața ta. Și, mai important, să îți dai seama ce ești dispusă să faci.

Aceste două planete vor forma un pătrat cu Jupiter, împingându-te să fii critică cu privire la ceea ce ai acum. Ia această lună plină ca pe o șansă de a acționa pentru viitor și de a cere mai mult.

Reclamă

Luna plină din Fecioară formează o opoziție cu Saturn, creând limitări emoționale în viața ta. S-ar putea să simți un impuls către libertatea personală și izolare în acest timp. Nu este neapărat un lucru rău. Eliberarea de a avea grijă de nevoile celorlalți timp de câteva zile îți va oferi timp să te ocupi mai mult de tine.

Ce înseamnă Luna Plină în Fecioară pentru fiecare semn zodiacal

Semnele cardinale (Berbec, Balanță, Rac și Capricorn) ar putea dori să se retragă din lume în această săptămână. E important să petreacă ceva timp singure. Există o puternică și rară conjuncție Nodul Nord-Chiron în timpul lunii pline din Fecioară pe 24 februarie. Te încurajează să te concentrezi pe a te ierta.

Reclamă

Când Chiron și Nodul Nord se întâlnesc în Berbec, marchează o schimbare semnificativă în utilizarea rănilor din trecut pentru a te ghida și a vindeca pe alții. Acesta este un moment pentru a transforma durerea într-o sursă de putere și inspirație pentru viitor.

Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) ar trebui să aibă grijă să încetinească. Marte și Venus stau unul lângă altul într-un Vărsător deschis și rebel, în timp ce se confruntă cu Jupiter. Când aceste două planete se unesc, simțim nevoia de a lupta pentru ceea ce ne pasionează mai direct și mai agresiv. Este ușor să se estompeze granițele dintre pasiune și forță. Întoarce-ți energia spre exterior și găsește un mijloc pozitiv de a o canaliza. Dacă nu faci asta, îți vei pierde toată energia în drame inutile.

Semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) vor experimenta o curățare profundă a sufletului care are loc în timpul lunii pline din această săptămână în Fecioară. Saturn pune presiune asupra stării tale emoționale și s-ar putea să îți fie greu să exprimi exact cum te simți în acest moment. Luna plină din această lună este un moment minunat pentru a îmbrățișa forme alternative de exprimare prin altfel de activități precum meditația.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×