Reclamă

Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie 2024. Zodii care își pot schimba viața

Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie 2024 marchează jumătatea ciclului lunar și perioada cea mai emoționantă a lunii. În astrologie, luna plină este un moment în care emoțiile se simt cel mai intens.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 februarie 2024, 4:55

Cu luna plină din această lună care are loc în semnul practic și răbdător al Fecioarei, este timpul să acorzi mai multă atenție sentimentelor. Descoperă care e de fapt sursa lor. Din fericire, există câteva tranzite care au loc alături de această lună plină. Ele vor ajuta la transformarea acestui proces mult mai ușor în interior și la conectarea cu sufletul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie 2024

Luna plină din această lună este cunoscută sub numele de Luna Zăpezii, deoarece este perioada din an în care cea mai puternică ninsoare are loc de obicei în emisfera nordică. Luna plină din această lună este, de asemenea, o „microlună”. Acest lucru o face una dintre cele mai mici luni pline ale întregului an.

Astrele spun că ai șansa de a lua mici momente și de a le transforma în oportunități profunde de vindecare. Și cu Echinocțiul de primăvară aproape, acum este momentul să-ți vindeci vechile răni. Fă totul înainte de a renaște din nou în primăvară.

Luna plină din această lună prezintă un pătrat Marte-Venus-Jupiter care trimite energia într-un milion de direcții diferite. Când Marte (acțiune și agresiune) se leagă de Venus (atracție și afecțiune), ai șansa să regândești ce vrei de la viața ta. Și, mai important, să îți dai seama ce ești dispusă să faci.

Aceste două planete vor forma un pătrat cu Jupiter, împingându-te să fii critică cu privire la ceea ce ai acum. Ia această lună plină ca pe o șansă de a acționa pentru viitor și de a cere mai mult.

Reclamă

Luna plină din Fecioară formează o opoziție cu Saturn, creând limitări emoționale în viața ta. S-ar putea să simți un impuls către libertatea personală și izolare în acest timp. Nu este neapărat un lucru rău. Eliberarea de a avea grijă de nevoile celorlalți timp de câteva zile îți va oferi timp să te ocupi mai mult de tine.

Ce înseamnă Luna Plină în Fecioară pentru fiecare semn zodiacal

Semnele cardinale (Berbec, Balanță, Rac și Capricorn) ar putea dori să se retragă din lume în această săptămână. E important să petreacă ceva timp singure. Există o puternică și rară conjuncție Nodul Nord-Chiron în timpul lunii pline din Fecioară pe 24 februarie. Te încurajează să te concentrezi pe a te ierta.

Reclamă

Când Chiron și Nodul Nord se întâlnesc în Berbec, marchează o schimbare semnificativă în utilizarea rănilor din trecut pentru a te ghida și a vindeca pe alții. Acesta este un moment pentru a transforma durerea într-o sursă de putere și inspirație pentru viitor.

Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) ar trebui să aibă grijă să încetinească. Marte și Venus stau unul lângă altul într-un Vărsător deschis și rebel, în timp ce se confruntă cu Jupiter. Când aceste două planete se unesc, simțim nevoia de a lupta pentru ceea ce ne pasionează mai direct și mai agresiv. Este ușor să se estompeze granițele dintre pasiune și forță. Întoarce-ți energia spre exterior și găsește un mijloc pozitiv de a o canaliza. Dacă nu faci asta, îți vei pierde toată energia în drame inutile.

Semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) vor experimenta o curățare profundă a sufletului care are loc în timpul lunii pline din această săptămână în Fecioară. Saturn pune presiune asupra stării tale emoționale și s-ar putea să îți fie greu să exprimi exact cum te simți în acest moment. Luna plină din această lună este un moment minunat pentru a îmbrățișa forme alternative de exprimare prin altfel de activități precum meditația.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×