Reclamă

Luna Plină în Rac pe 27 decembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile

Ultimul eveniment astral de acest gen are loc chiar la sfârșitul anului. Luna Plină în Rac pe 27 decembrie 2023 vine să aducă siguranță, confort și dorința de a petrece timpul în familie pentru anumite zodii. Altele vor fi profund afectate. Cei care sunt născuți în Berbec, Rac, Balanță, Capricorn, vor resimți fără doar și poate cele întâmplate.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 27 decembrie 2023, 9:09

Specialiștii spun că acest fenomen aduce completare în viața nativilor, mai ales pe plan personal. Dacă există lucruri care nu au fost spuse până acum, este momentul de conștientizare. Mesajele subliminale sunt interpretate mai ușor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Plină în Rac pe 27 decembrie 2023

Dacă există zodii care nu au făcut pace cu viața sau cu membrii familiei ori prieteni, acum este momentul. Această Lună Plină care are loc pe 27 decembrie 2023 este un semn de siguranță și conexiune. Apropierea de oamenii dragi va fi asociată cu originile, căminul și familia. Cu toate că va fi simțită o agitație colectivă, totul se va diminua pe măsură ce ziua va trece.

Luna Plină ne îndeamnă către dragoste, afecțiune și comunicare directă cu oamenii apropiați sufletului nostru. Specialiștii spun că în această perioadă, nativii care au probleme de sănătate nu ar trebui să călătorească pe distanțe lungi. Sunt sfătuiți să evite eforturile prelungite. O cină în jurul mesei alături de familie este tot ceea ce au nevoie.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Reclamă

Nativii Berbesc sunt sfătuiți să-și pună o dorință de mult uitată. În acest fel, au șansa de a li se îndeplini în această zi cu Lună Plină în zodia Rac. Există și condiții prielnice pentru ajutor financiar din partea celor dragi. În plan personal nu există niciun lucru care să îi supere la momentul actual.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor părăsi idei vechi și se îndreaptă că drumuri noi. Obiective pe care le vor urma cu strictețe, chiar dacă la început le va fi foarte dificil. În următoarele zile se vor observa beneficii în plan personal. Specialiștii susțin că este important ca aceștia să se concentreze asupra sănătății și a bunăstării singulare.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au șansa de a se îndepărta de problemele cotidiene alături de persoanele dragi. Și-au dorit de multă vreme această conexiune și acum au parte de ea. Vor să realizeze planuri mărețe pentru finalul anului, astfel că astrele îi anunță că se vor întâmpla lucruri noi înainte de a-și da seama, arată Yourtango.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au șansa de a-și îmbunătăți viața pe toate planurile. Lasă în urmă cele mai dificile eșecuri prin care au trecut și se bucură de sprijinul celor dragi. Perioada sărbătorilor îi apropie de cei din familie pe care nu i-au mai văzut de multă vreme. Relațiile de dragoste se vor îmbunătăți și primesc cadourile neașteptate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt sfătuiți să realizeze lucruri simple pentru ei înșiși, astfel încât să scape de anxietate. Anumite planuri și investiții sunt favorizate, însă altele vor fi lăsate pentru anul viitor. Este posibil să primească sume importante de bani, însă planurile majore sunt încă lăsate deoparte.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară arată că au nevoie de dragostea familiei și încrederea celor din jur. Vor găsi noi oportunități pentru a demonstra acest lucru la un nivel mult mai profund. Din punct de vedere financiar și social au energia de care duceau lipsă în trecut. Sunt sfătuiți de specialiști să profite din plin, spune Astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt influențați de Luna Plină în Rac și în următoarele zile vor face mai multe vizite familiei pentru a pune la punct planuri personale. În relația de cuplu organizează o cină romantică cu persoana iubită. Cei singuri își dau seama ceea ce doresc cu adevărat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își țin relația de cuplu pe primul plan zilele acestea. Cadourile pe care le primesc aduc mai multă fericire și împlinire. De asemenea, realizează că dovezile de afecțiune le pot primi în fiecare moment fără nicio problemă. Nu vor să mai aducă în discuție situații care le produc anxietate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de momente liniștite alături de cei dragi. Își doresc să petreacă mai multe zile într-o atmosferă detașată de lucrurile realizate zilnic. Pentru cei singuri, se vor modifica anumite fapte. Au șansa de a fi invitați în cadrul unei petreceri și vor cunoaște pe cineva special.

Află totul despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt pregătiți să meargă pe o cale cu totul nouă față de ceea ce prezentau până acum. Comunicarea cu anumite persoane se va schimba. Momentele de cumpănă se vor finaliza. Au șansa de a primi sfaturi și soluții din partea celor dragi.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Pentru nativii din zodia Vărsător, Luna Plină în Rac le sporește creativitatea și intuiția. Planurile de viitor prind contur și câștigurile financiare nu se vor lăsa așteptate. Distracția care se prevede pentru finalul anului va fi cu adevărat neașteptată.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se grăbesc să finalizeze acest an pentru că își doresc noi schimbări. Au muncit mai mult decât și-au propus în lunile ce au trecut, iar acum simt nevoia de odihnă. Luna va aduce dragoste în viața celor singuri și Venus le promite bani în sfera financiară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×