Reclamă

Luna plină în Rac pe 6 ianuarie 2023. Se numește Luna Lupului și aduce multe oportunități pentru zodii

Luna Plină în Rac are loc pe data de 6 ianuarie 2023. Aceasta este prima lună Plină din Noul An și aduce cu sine o mulțime de provocări pentru nativii din zodiac. Este un moment oportun pentru a manifesta cele mai puternice și maia dnci dorințe. Totodată, este o invitație pentru nativi pentru a se avânta în adâncimile emoțiilor lor.

Publicat: 6 ianuarie 2023, 6:26

Această perioadă este marcată de sensibilitate, de sentimente puternice de compasiune. În această perioadă nativii din zodiac vor fi nevoiți să-și caute echilibrul interior. Deși călătoria nu va fi deloc una ușoară, zodiile trebuie să facă ceva pentru a ieși din zona de confort și pentru a-și seta obiective cât mai înalte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna plină în Rac pe 6 ianuarie 2023

Luna Plină în Rac aduce cu sine o perioadă a transformărilor interioare. Nativii din zodiac vor avea oportunitatea de a intra în contact mult mai mult cu lumea lor interioară. Începutul de an aduce cu sine scopuri și obiective noi pentru cei mai mulți nativi. Luna Plină în Rac prezintă o perioadă în care zodiile trebuie să facă un pas în spate și să observe cu atenție ceea ce au de făcut pe mai departe. Nativii nu trebuie să uite că puterea de decizie se află în ei.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna Plină în Rac îți activează casa familiei. Este o perioadă în care vei lua în calcul nevoile personale, dar și pe cele ale partenerului de cuplu. Dinamica dintre tine și cel iubit se va contura pe parcursul acestei zile. Provocările prezentului te pun într-o situație nouă, iar reacțiile tale sunt pe măsură. Ai mare grija la modul în care alegi să gestionezi toate aceste emoții interioare.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna Plină te ajută să vezi mult mai clar greșelile de comunicare dintre tine  cei din jurul tău. Astrele spun că poți începe să faci mult mai multe lucruri în direcții noi. Există o adevărată provocare pe plan profesional pentru tine. Însă nimic nu te sperie și pare că ești pregătită pentru a face schimbările necesare unui viitor strălucitor.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Luna Plină în Rac pe data de 6 ianuarie 2023 îți pune în față o nouă provocare. Se pare că investești mult mai multe sentimente decât primești înapoi, iar acest lucru te face să te simți dezamăgită de relația prezentă. Acesta ar putea fi un semn că este timpul să te prioritizezi pe tine și să te concentrezi mai mult asupra propriilor nevoi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Emoțiile tale sunt mult mai puternice decât în mod obișnuit. În această perioadă s-ar putea să ai dovadă de reacții imature, scrie Astrology.com. pentru tine lucrurile nu merg în direcția în care îți dorești. Ai nevoie de echilibru și de liniște pentru a putea să-ți pui ordine în gânduri. Încearcă să nu neglijezi sentimentele pe care le ai.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna Plină se află în casa spiritualității și te ajută să te încarci cu energie pozitivă. Este un moment prielnic pentru a pune pe hârtie planurile de viitor. Dispui de toate resursele necesare pentru a începe demersurile schimbărilor la care visezi. Ai de făcut alegeri importante. Încearcă să-ți acorzi timpul necesar pentru a pune la punct fiecare aspect al vieții personale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Luna Plină în Rac pe 6 ianuarie 2023 aduce oportunități de dezvoltare în carieră pentru nativii din zodia Fecioarei. Totodată, astrele spun că este o perioadă prielnică pentru a forma noi conexiuni la locul de muncă. În cea de-a doua parte a zilei s-ar putea să fii prinsă de un sentiment de nostalgie și melancolie. Nu ignora semnele pe care le primești de la Univers.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Luna Plină îți activează casa carierei, iar tu te concentrezi tot mai mult asupra sferei profesionale. Ești decis să faci performanță și să muncești tot mai mult în domeniul înc are activezi. Nu ești departe de ceea ce îți dorești. Totuși, trebuie să iei în calcul aspectele ce țin de viața personală. Anumite lucruri continuă să te supere, iar tu trebuie să le acorzi timp pentru a le rezolva, relatează InStyle.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii trec printr-o perioadă foarte bună, iar Luna Plină în Rac aduce vești bune pentru acești nativi. Este momentul să iasă din zona de confort și să experimenteze mai mult cu ceea ce își doresc. Astrele spun că în față se extind orizonturi noi, orizonturi care aduc cu ele oportunități de carieră și nu numai. S-ar putea ca această zi să marcheze începutul unei noi relații.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii din zodia Săgetătorului trec printr-o perioadă vulnerabilă. Aceștia trebuie să se înțeleagă mult mai bine și să învețe cum să-și rezolve problemele personale. Lucrurile nu se vor schimba în viața lor dacă nu vor face ceva în această privință. Săgetătorii trebuie să învețe cum să-și prioritizeze timpul și cum să-și organizeze viața.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Luna Plină în Rac pe data de 6 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Capricornului. Casa parteneriatelor este activată, iar tu cunoști o nouă dorință de a te alătura unui grup de prieteni. S-ar putea ca în viața ta să intre și un nou partener romantic. Procesul nu va fi unul ușor, dar rezultatele vor merita.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsătorului se bucură de beneficiile adusă de această perioadă. Acești nativi sunt energici și dornici să se aventureze în necunoscut. Aceștia vor învăța mult mai bine cât de importantă este prietenia în această perioadă. Există anumite aspecte legate de prieteniile vechi care îi vor face pe Vărsători să realizeze cât sunt de norocoși.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii trec printr-o perioadă fantastică și se bucură de reușitele pe care le înregistrează pe plan profesional. Acești nativi de apă au în față multe provocări dar fac față cu brio. Luna Plină în Rac va aduce pentru tine schimbări importante. Este momentul să te pui mai des pe primul loc și să acorzi mai multă importanță nevoilor personale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×