Reclamă

Luna Plină în Săgetător pe 23 mai 2024. Universul îndeamnă la deschidere

Nativii vor fi mai îndrăzneți în această perioadă și vor scăpa de gândurile negative. Luna Plină în Săgetător pe 23 mai 2024 se mai numește Luna Plină a Florilor. Ar putea reprezenta progresul zodiilor, fără ca acestea să își dea seama de acest lucru.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 22 mai 2024, 9:35

Energia care îi va transforma pe nativi va veni de la Lună, iar acest lucru le va oferi îndrăzneală și energie. Ultima Lună Plină a primăverii oferă șansa de reînnoire a sentimentelor. Încrederea de sine nu va lipsi niciunei zodii. Se apropie sezonul cald al verii, ceea ce înseamnă că planurile mărețe sunt pe aproape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Plină în Săgetător pe 23 mai 2024

În acest an, Luna florilor aduce obiective pe termen lung. O călătorie minunată începe pe plan personal și aduce noi credințe. Luna Plină în Săgetător este reprezentată de un caracter puternic. Acest lucru înseamnă că experiențele negative vor fi lăsate deoparte.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se implică în tot mai multe călătorii perioada aceasta. Sunt nevoiți să fie atenți la responsabilități și să nu se înhame la prea multe cerințe din partea celor din jur. Programul lor obișnuit s-ar putea să fie afectat.

Luna florilor aduce schimbări în sectorul personal. Sunt sfătuiți să îmbrățișeze noi perspective de viață.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt îndemnați să-și exprim autenticitatea în această perioada. Comunicarea cu cei din jur devine mult mai eficientă. Încep o nouă afacere pe care o consideră un pas către viitor.

Dacă se simt incomozi în fața celor din jur vor spune acest lucru. Caut sprijin în viața familiei.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt deschiși către comunicare. Au doar energie pozitivă de oferit, iar acest lucru îi aduce cu un pas înaintea tuturor. Orizonturile lor sunt acum larg deschise. Iau în considerare planificarea unei călătorii romantice. Se lasă în voia destinului și nu regretă nimic.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac continuă cu rutina obișnuită din viața personală iar acest lucru îi relaxează. Sunt blocați la locul de muncă și vor o schimbare. Caută să se organizeze într-un alt stil pe care nu l-au mai încercat. Este o modalitate excelentă pentru a ieși din monotonie. În viața personală se simt liberi să se exprime.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu caută de fiecare dată tot mai multe lucruri pe care să le experimenteze. Sunt entuziasmați de un rol de conducere pe care l-au primit. Caută să-și prelungească vacanța și să se bucure de clipe frumoase alături de cei dragi. În fiecare weekend sunt într-o continuă petrecere. Au o dorință aprigă de aventură care nu a mai fost întâlnită în cazul lor de multă vreme.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară caută să trăiască evenimente inedite în fiecare zi. Conexiunea pe care o trăiesc alături de cei dragi le aduce bucurie în suflet. Sentimentele de împlinire și apartenență le oferă putere, arată Yourtango.com. Caută să găsească acest sentiment și la locul de muncă. Iau în considerare multe schimbări pentru viitor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt îndemnați să-și urmeze propriile vise. Caută să-și îmbunătățească anumite abilităț, mai ales dacă vin din zona creativă. Sunt nerăbdători să înceapă noi aventuri. Este o perioadă perfectă pentru a-și lansa afaceri noi. Se simt conectați cu restul lumii din punct de vedere intelectual.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion caută să fie apreciați pentru posesiunile materiale. Se simt mai presus de restul lumii, chiar dacă uneori sunt admonestați pentru acest lucru. Vor să-și crească veniturile la orice pas, însă această rutină îi poate obosi fără doar și poate. Iau în considerare schimbări serioase pe plan personal.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se ajută de de energia lunii pline pentru a-și urma pasiunile. Interesele lor sunt cu mult diferite față de cele ale prietenilor, însă nu se simt jenați. Vor să exploreze fiecare parte a lumii și caută un partener potrivit care să-i însoțească în această aventură de viitor, spune Astrology.com. Vor să îmbrățișeze fiecare diferență culturală.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn îmbrățișează energia Lunii Pline în Săgetător și se simt energizați de puterea acesteia. Nu ratează nicio oportunitate pe plan personal și reflectează la viitor. Își continuă visele și nu scapă de rutină. Rămân concentrați și conectați asupra a ceea ce îi interesează. Trebuie să îmbrățișeze răbdarea.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător caută conexiuni valoroase cu cei din jur. Este important să rămână deschiși la orice pas. Vor să-și extindă rețeaua de prieteni, însă le este dificil să facă acest lucru. La locul de muncă caută să se agațe de proiecte important. Vor să fie auziți, însă trebuie să învețe că o comunicare eficientă este extrem de importantă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești îmbrățișează posibilitatea de a primi recunoaștere publică din partea celor din jur. Sunt recomandați ca fiind prieteni de nădejde și se bucură de explorarea mai multor laturi profesionale. Astfel, își delimitează corect statutul social și știu cu exactitate unde se află în acest moment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×