Reclamă

Luna plină în zodia Capricorn pe 13 iulie 2022. Ce aduce acest fenomen pentru fiecare zodie

Luna plină în zodia Capricorn pe 13 iulie 2022 va afecta majoritatea zodiilor. Nativii se vor axa mai mult pe relațiile personale, în special cele de prietenii. Anumite legături vor fi întrerupte, însă este posibil ca pentru unii perioada grea din ultimele zile să aducă răspunsuri la întrebări importante. Dacă Berbecii își îndreaptă atenția către muncă, pentru Vărsători vine o perioadă destul de încercată sentimental.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 13 iulie 2022, 6:36

Acest fenomen astrologic va scoate la iveală situații interesante, contexte care vor ajunge să-și găsească locul în peisaj, dar și discuții în contradictoriu. Oamenii vor fi mult mai atenți la faptele lor și vor ajunge să-și ceară scuze în situații limită. Din 13 iulie 2022 vor ajunge să se clarifice multe necunoscute , iar cei implicați vor înțelege mult mai bine informațiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna plină în zodia Capricorn pe 13 iulie 2022

Dacă Balanțele respiră ușurate după ce află detalii cruciale de care depind proiectele lor profesionale, vor ajunge să ia taurul de coarne. De cealaltă parte, Scorpionii regrete anumite lucruri materiale achizițonate în urmă cu ceva timp, arată Yourtango.com. Încearcă totuși să facă noi tranzacții și noi planuri de viitor. Există în această perioadă momente de asumare a responsabilităților. De asemenea, nativii se concentrează pe echilibrul între viața personală și cea profesională.

Se va pune accentul pe relațiile dintre oameni, atât cele negative, cât și cele pozitive. Prieteniile care au fost greu încercate vor ajunge la un punct de cotitură. Luna Nouă apare exact în momentul în care cerul se întunecă, acest lucru reprezentând o nouă pagină a vieții. Nativii se pot gândi în această perioadă la viața amoroasă, dar și la planuri gata de pus în acțiune.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna plină în zodia Capricorn pe 13 iulie 2022 aduce multe reușite profesionale pentru acest nativ. Profunzimea cu care îți îndrepți afacerile spre un vârf ascendent te va ajuta și în viitor, spune Astrology.com. Acest fenomen astrologic îți aduce putere în carieră, te ajută să-ți găsești vocația cu adevărat și direcția pe care ți-ai ales-o până la sfârșitul vieții. Noi oportunități îți aduc o sursă de optimism crescută și astfel totul ajunge să se învârte în jurul banilor câștigați prin muncă proprie.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur astrele pregătesc o perioadă intensă. Încerci să-ți creezi un plan de bătaie cu care să pornești pe un drum destul de lung. Nu îți cunoști însă obiectivele, simți că duci lipsă de energie și putere. Dacă te simți epuizat, se pare însă că ai un motiv bine întemeiat. Călătoriile și distracțiile pe care nu le-ai evitat în ultima perioadă ți-au afectat judecata.

Cu toate acestea, ajungi să afli adevăruri profunde de la oameni pe care nu îi credeai în stare de astfel de mărturisiri. Ajungi într-un timp foarte scurt să dezvolți o relație sănătoată cu tine însăți. Aceasta va fi cea mai mare realizare dintre toate.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Luna plină în zodia Capricorn pe 13 iulie 2022 aduce pentru nativii Gemeni o colaborare. Alături de prieteni vei pune bazele unui proiect plin de creativitate. Cu toate acestea, vei traversa o perioadă delicată din punct de vedere al sentimentelor. De aceea este bine să te înconjori de oameni și activități care îți oferă sprijin. Dacă ești de părere că duci prea multe secrete, încearcă să te destăinui unei persoane de încredere. De asemenea, sportul te va ajuta în această perioadă să scapi de cele mai multe dintre inhibiții.

Află totul despre zodia Gemeni, de la trăsături și până la personalitate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă până acum nu ai crezut posibil acest lucru, Luna Plină vine să adâncească legăturile cu partenerii de lucru. Este necesar să-ți arăți punctele vulnerabile pentru a reuși. De aceea, atunci când ți se ivește oportunitatea, acelegi un coechipier. Chiar dacă îți dorești să realizezi totul de una singură, în cele din urmă cerințele simple ți se vor părea o adevărată bătaie de cap. Nu ești tu cea care trebuie să salvezi situația de fiecare dată. La suprafață poate că pari dură, dar în adâncul sufletului îți dorești să cunoști semnificația profundă a fiecărei probleme.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna Plină în zodia Capricorn pe 13 iulie 2022 te îndeamnă să ai curaj. Dacă îți găsești vocea și îi poți spune partenerului ce simți cu adevărat, totul se va rezolva de la sine. Tu deții deja răspunsul multor nelămuriri, nu este cazul să faci chiar acum pe neștiutoarea. Dacă o întâlnire recentă ți-a schimbat planurile, trebuie să vezi și punctul de vedere al celui de lângă tine. Folosește această ocazie pentru a porni un dialog pe care oricum îl așteptai.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Luna Plină în zodia Capricorn pe 13 iulie 2022 te ajută să-ți continui proiectele începute, plannurile deja în derulare sau chiar practicile creative. Aceste încerci de a te integra în societate îți vor da peste cap emoțiile și îți vor afecta originalitatea. Cu toate acestea, la sfârșit vei realiza cu stupore că nu mai există motive de îngrijorare. Fii blândă cu tine însăți și oferă-ți timp pentru vindecare. O problemă de ordin tehnic nu te va lăsa să-ți satisfaci dorința de a călători în țări străine.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru acești nativi astrele vin cu vești bune, dar și cu putere de convingere. Dacă până acum existau anumite activități pe care le evitai, acum este momentul să le testezi. O veste bună vine chiar din partea unui membru al familiei. Ajungi să moștenești o sumă importantă de bani pe care te gândești să o investești. Pot exista unele secrete nedescoperite încă, dar tu alegi care dintre acestea îți vor trece pragul la un moment dat. Ești tentată să apelezi la sfaturile unor personalități pentru ați îmbunătăți viața.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Luna Plină în zodia Capricorn pe 13 iulie 2022 aduce multă încărcătură în viața profesională. Din cauza cererilor mult prea frecvente atât din partea clienților, cât și din partea angajaților, ajungi la epuizare. Este o perioadă propice pentru o recapitulare ca la carte a scenariilor care te-au adus în această formă. Oricare ar fi problemele, încearcă să le eviți. Astfel, spațiul liber pe care îl creezi îți poate fi de ajutor pentru realizarea visurilor pe plan personal.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii din zodia Săgetător, această lună plină aduce resurse inepuizabile de energie. Încerci proiecte noi, planuri de viitor și îți descoperi talente. Cu toate acestea, cu cât refuzi mai mult să te integrezi în lume,cu atât va exista un impact major asupra muncii tale. În cele din urmă, astrele te ghidează spre noi legături pe plan personal. Ajungi să redescoperi un bun prieten din copilărie și să vă creați un ritual din a vă vizita în fiecare zi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Puterea ta de seducție atinge punctul culminant în această perioadă. Îți regăsești magnetismul și îl folosești în cele mai importante situații din viața ta. Această Lună plină înseamnă încheierea unor afaceri pe termen lung. Întruchiparea puterii tale vine cu o muncă anevoioasă și continua. Vei ajunge să creezi un bilanț al greutăților pe care le necesită această călătorie numită viață. Ai nevoie profundă de îngrijire și ții să specifici acest lucru partenerului.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna Plină în Capricorn pe 13 iulie 2022 îți aduce nevoia de odihnă și timp liber pe care le căutai de multă vreme. Această perioadă îți oferă oportunitatea de a cădea pradă gândurilor și amintirilor reprospective din ultimii ani. Încearcă să te aprovizionezi cu răbdare pentru că vei avea nevoie din plin. Greutatea emoțională se va evapora în timpul viselor lungi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Această Lună Plină aduce o îndepărtare de grupul de prieteni. Simți această perioadă ca o eliberare emoțională de toate gândurile care te-ai măcinat. Rețelele și legăturile tale cu comunitatea se vor absorbi în profunzime. Îndreaptă-ți atenția către lucrurile ce îți aduce liniște și pace. Donează-ți timpul unei cauze de care îți pasă cu adevărat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×