Reclamă

Mercur retrograd în Fecioară din 23 august 2023. Ce schimbări aduce pentru nativii din zodiac

Mercur este retrograd în Fecioară din 23 august 2023. Acest lucru va aduce o mulțime de schimbări în viața nativilor din zodiac. Aceștia trebuie să fie mult mai atenți la deciziile pe care le iau și la modul în care aleg să-și gestioneze resursele.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 august 2023, 8:34

Dacă te simți mult mai obosită și dezorientată, atunci sunt șanse mari să fii influențată de mercur retrograd. Când planeta comunicării și a funcției cognitive se învârte înapoi are o modalitate de a-ți face mintea să lucreze de două ori mai mult. Mercur retrograd te-ar putea afecta până în septembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mercur retrograd în Fecioară din 23 august 2023

Deși Mercur retrograd este practic asociat cu dezorganizarea și haosul, anumite aspecte pot fi duse la bun sfârșit cu succes. La urma urmei, Mercur este retrograd ce 3 până la 4 ori pe an. Durează aproximativ trei săptămâni această așa-numită „criză a comunicării”.

Mercur retrograd are o modalitate unică de a scoate la iveală dramele nerezolvate din trecutul tău, mai ales dacă o conversație a fost lăsată neterminată.

Pe măsură ce Mercur își începe înclinația înapoi peste zodiac, atrage atenția asupra situațiilor care rămân nerezolvate, oferindu-ți o platformă pentru a obține ă încheiere a trecutului.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Când Mercur va începe mișcarea retrogradă pe 23 august 2023, acest lucru va marca începutul unei revizuiri majore în ceea ce privește îngrijirea personală.

Mercur retrograd va staționa în casa sănătății și a muncii. E timpul să arunci o privire mai lungă asupra obiceiurilor mici pe care îți bazezi rutinele. Este timpul să-ți regândești stilul de viață. Acest retrograd ar putea provoca, de asemenea, confuzie la locul de muncă de zi cu zi.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Acest Mercur retrograd poate fi complicat și confuz, dar experiența ar putea deveni în cele din urmă interesantă. Când începe pe 23 august, acesta va staționa în a cincea casă a creativității. Ceea ce ar putea să aducă mai multă căldură în relația pe care o ai cu arta și cu o pasiune mai veche din viața ta.

Totuși, există șanse mari să te reconectezi și cu un partener mai vechi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

S-ar putea să tânjești mai mult ca niciodată după conexiunea cu cei din jurul tău, dar asta nu înseamnă că un mediu familial prosper nu-ți va crea probleme. Tu și membrii familie s-ar putea să vă aflați în dezacord în această perioadă. De altfel, muncești prea mult și uiți să te bucuri de momentele mici de acasă. Mercur retrograd te va încuraja să vindeci relațiile dificile pe care le-ai avut cu familia.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Mercur retrograd îți amintește să te gândești bine înainte să vorbești. Este o perioadă care îți va afecta casa comunicării, scrie Astrology.com. Pregătește-te ca oamenii să te tragă la răspundere pentru lucrurile pe care le spui. Vorbele tale vor fi aspru judecate în această perioadă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ai trecut prin niște schimbări interesante în ultima vreme, mai ales când Venus își continuă retrogradul prin Leu până pe 3 septembrie. Acest lucru poate însemna că relațiile și imaginea de sine au trecut prin schimbări. Mercur retrogradează pe 23 august 2023 și te încurajează să reflectezi asupra valorilor tale în viață.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru tine urmează un sezon intens. Mercur retrograd are numele tău pe el. Acesta va influența prima ta casă, a sinelui. Mercur va sta retrograd începând cu 23 august 2023, iar experiența ar putea duce la o reevaluare a sinelui interior. Este timpul să-ți amintești de persoana care ești cu adevărat și să te pui mai des pe primul loc. Fericirea ta ar trebui să fie în această perioadă pe primul loc.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pregătește-te să aci o scufundare profundă în psihicul tău. Mercur va sta retrograd în casa ta spirituală începând cu 23 august 2023. Voința este cea care te va scoate din momentele dificile. Este timpul să te liniștești și să îți analizezi mai bine viața. Trebuie să-ți regăsești echilibrul interior, scrie YourTango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Mercur stazipneață în casa comuncității, ceea ce te-ar putea face să te simți detașată de cei din jurul tău. Cu toate acestea, este posibil să indice și probleme în grupul de prieteni. Fii deschisă cu cei din jurul tău, dar și cu tine însăți. Mercur retrograd îți luminează speranțele și idealurile.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Este timpul să-ți regândești latura competitivă a personalității. Mercur retrograd intră în casa carierei. Acest lucru te-ar putea face să-ți reevaluezi perspectivele de viitor. Lucrurile s-ar putea să nu fie cu totul negative pentru tine. De altfel, te numeri printre zodiile care au parte de o schimbare în luna septembrie 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Te-ai simțit cumva pierdută și dezorientată? Acest lucru s-ar putea datora lui mercur retrograd. Acesta va sta în casa călătoriei și a expansiunii. S-ar putea ca lucrurile să se agraveze pentru tine dacă nu iei rapid o decizie. Viața ta se simte de parcă s-ar afla în derivă. Ar trebui să fii mai hotărâtă cu ceea ce vrei de la viitorul tău.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Acest retrograd ar putea avea un impact major asupra ta. La urma urmei, Mercur va sta retrograd în cea de-a opta casă, a tranzacțiilor. Acest lucru s-ar putea să ducă la probleme financiare care necesită mai mult atenția ta. Ai mare grijă la cheltuieli în această perioadă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Este timpul să-ți evaluezi întreaga viață amoroasă. Mercur va sta retrograd în a șaptea casă, a parteneriatelor pe 23 august 2023. Acest lucru poate aduce trauma durerii și a dezamăgirilor anterioare. Vei reuși să te vindeci treptat. Ești o zodie puternică și luptătoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×