Reclamă

Mesaje de Ziua Educației. Urări și felicitări pentru profesori, educatoare, învățătoare și elevi

Ziua Educației are loc în acest an pe data de 5 octombrie. Ai mai jos o listă cu Mesaje de Ziua Educației pe care să le adresezi profesorilor, educatorilor, învățătorilor și elevilor importanți din viața ta.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 octombrie 2023, 6:29

Elevii au zi liberă de Ziua Educației, așa că cel mai probabil ei se vor bucura de timp cu familia și cei apropiați. Cu toate acestea, este o ocazie bună să trimiți mesaje de Ziua Educației pentru formatorii care au avut sau au o contribuție semnificativă în viața ta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaje de Ziua Educației

Ziua Internațională a Educației este o ocazie bună și pentru copii să-și exprime recunoștința față de cei care îi pregătesc în mediul academic pentru o viață profesională de succes. Cu siguranță și tu îți amintești cu drag de prima interacțiune cu grădinița sau școala și nu ai cum să uiți vreodată chipul educatoarei sau învățătoarei.

Cu ocazia Zilei Educației, ai parte de o ocazie să îi mulțumești pentru cunoștințele, răbdarea și atenția pe care ți le-a acordat.

Mesaje de Ziua Educației pentru elevi

Te felicit constant pentru rezultatele tale, dar în această zi vreau să-ți urez succes și cât mai multe realizări la școală.

Reclamă

Ziua Educației este zi liberă pentru tine. E un mic răgaz pentru a reveni cu forțe proaspete în bancă și pentru a recăpăta plăcerea de a studia alături de dascăli.

Fă din cunoștințele acumulate până acum un plan pentru atingerea obiectivelor tale. Școala te va forma pentru cel mai important proiect, viața. Ai încredere în tine și în profesorii tăi.

Felitări pentru toate realizările de la școală. Ești un copil deosebit care merită tot ce este mai bun.

Reclamă

Informațiile pe care le primești la școală trebuie să fie un impuls pentru idei și oportunități spectaculoase în viață. Felicitări pentru tot ceea ce ai obținut până acum.

Mesaje de Ziua Educației pentru educatoare

Sunteți un om minunat, iar copiii vă iubesc din suflet. Vă mulțumim pentru răbdarea de care dați dovadă în fiecare zi.

Sunteți omul cu care am început lecția vieții. Vă mulțumesc pentru tot și vă spun că ve-ți avea mereu parte de toată recunoștința mea.

Vă aduc în dar cele mai sincere urări de bine și cele mai frumoase felicitări. Sunteți un om drag sufletului meu și o să apreciez mereu.

La mulți ani de Ziua Educației. Vă mulțumesc pentru toată munca depusă, pentru fidelitatea față de profesie, dar și pentru faptul că educați cu atâta pasiune generații întregi de elevi.

La mulți ani de Ziua Educației. Sunteți un om deosebit și aveți toată aprecierea pentru că vă dedicați cea mai mare parte a timpului educației celor mici.

Mesaje de Ziua Educației pentru învățători și profesori

Vă doresc să aveți parte numai de bucurie, succes, împliniri și multă sănătate. Sunteți singurul / singura care a reușit să mă mențină motivată pe tot parcursul școlii. Sunteți mereu în inima mea.

Vă adresez cuvinte de mulțumire pentru munca pe care o depuneți în fiecare zi. La mulți ani de Ziua Educației.

În spatele fiecărui om se află un profesor minunat. La mulți ani, doamna învățătoare.

Contribuția dumneavoastră este crucială în educația fiecărui om. Meritați tot respectul din lume și cele mai frumoase cuvinte de laudă.

Sunt un făuritor de caractere puternice. Datorită dumneavoastră copiii sunt oameni de succes în viața de adult. Vă mulțumesc. La mulți ani de Ziua Educației.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×