Reclamă

Mesaje de Ziua Educației. Urări și felicitări pentru profesori, educatoare, învățătoare și elevi

Ziua Educației are loc în acest an pe data de 5 octombrie. Ai mai jos o listă cu Mesaje de Ziua Educației pe care să le adresezi profesorilor, educatorilor, învățătorilor și elevilor importanți din viața ta.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 octombrie 2023, 6:29

Elevii au zi liberă de Ziua Educației, așa că cel mai probabil ei se vor bucura de timp cu familia și cei apropiați. Cu toate acestea, este o ocazie bună să trimiți mesaje de Ziua Educației pentru formatorii care au avut sau au o contribuție semnificativă în viața ta.

Mesaje de Ziua Educației

Ziua Internațională a Educației este o ocazie bună și pentru copii să-și exprime recunoștința față de cei care îi pregătesc în mediul academic pentru o viață profesională de succes. Cu siguranță și tu îți amintești cu drag de prima interacțiune cu grădinița sau școala și nu ai cum să uiți vreodată chipul educatoarei sau învățătoarei.

Cu ocazia Zilei Educației, ai parte de o ocazie să îi mulțumești pentru cunoștințele, răbdarea și atenția pe care ți le-a acordat.

Mesaje de Ziua Educației pentru elevi

Te felicit constant pentru rezultatele tale, dar în această zi vreau să-ți urez succes și cât mai multe realizări la școală.

Reclamă

Ziua Educației este zi liberă pentru tine. E un mic răgaz pentru a reveni cu forțe proaspete în bancă și pentru a recăpăta plăcerea de a studia alături de dascăli.

Fă din cunoștințele acumulate până acum un plan pentru atingerea obiectivelor tale. Școala te va forma pentru cel mai important proiect, viața. Ai încredere în tine și în profesorii tăi.

Felitări pentru toate realizările de la școală. Ești un copil deosebit care merită tot ce este mai bun.

Reclamă

Informațiile pe care le primești la școală trebuie să fie un impuls pentru idei și oportunități spectaculoase în viață. Felicitări pentru tot ceea ce ai obținut până acum.

Mesaje de Ziua Educației pentru educatoare

Sunteți un om minunat, iar copiii vă iubesc din suflet. Vă mulțumim pentru răbdarea de care dați dovadă în fiecare zi.

Sunteți omul cu care am început lecția vieții. Vă mulțumesc pentru tot și vă spun că ve-ți avea mereu parte de toată recunoștința mea.

Vă aduc în dar cele mai sincere urări de bine și cele mai frumoase felicitări. Sunteți un om drag sufletului meu și o să apreciez mereu.

La mulți ani de Ziua Educației. Vă mulțumesc pentru toată munca depusă, pentru fidelitatea față de profesie, dar și pentru faptul că educați cu atâta pasiune generații întregi de elevi.

La mulți ani de Ziua Educației. Sunteți un om deosebit și aveți toată aprecierea pentru că vă dedicați cea mai mare parte a timpului educației celor mici.

Mesaje de Ziua Educației pentru învățători și profesori

Vă doresc să aveți parte numai de bucurie, succes, împliniri și multă sănătate. Sunteți singurul / singura care a reușit să mă mențină motivată pe tot parcursul școlii. Sunteți mereu în inima mea.

Vă adresez cuvinte de mulțumire pentru munca pe care o depuneți în fiecare zi. La mulți ani de Ziua Educației.

În spatele fiecărui om se află un profesor minunat. La mulți ani, doamna învățătoare.

Contribuția dumneavoastră este crucială în educația fiecărui om. Meritați tot respectul din lume și cele mai frumoase cuvinte de laudă.

Sunt un făuritor de caractere puternice. Datorită dumneavoastră copiii sunt oameni de succes în viața de adult. Vă mulțumesc. La mulți ani de Ziua Educației.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×