Reclamă

Echinocțiul de toamnă în astrologie. Ce se schimbă pentru zodii din 23 septembrie 2023

În acest an, echinocțiul de toamnă în astrologie vine în 23 septembrie 2023 și aduce schimbări majore în viața tuturor nativilor. Are loc la ora 9:50 și acest lucru înseamnă momentul în care ziua este egală cu noaptea.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 22 septembrie 2023, 9:24

Din acea clipă, ziua va scădea în intensitate în emisfera nordică, iar noaptea va crește. Punctul maxim va avea loc în cadrul solstițiului de iarnă. Conform astrologilor, echinocțiul vine ca o zi pentru echilibru și noi începuturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echinocțiul de toamnă în astrologie

Momentul în care ziua este egală cu noaptea se mai numește și punct autumnal. În acest punct, Soarele va răsări și va apune în est și vest. Va începe astfel și noaptea polară, cea mai lungă noapte din an, timp de 6 luni. Ca și superstiții, în această perioadă păsările zboară către țările calde, iar muncile agricole se finalizează.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt sfătuiți în această perioadă să renunțe la vicii și să se concentreze asupra echilibrului în viață. De asemenea, odihna este o parte importantă. Din data de 23 septembrie începi să descoperi cine îți este prieten cu adevărat.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt sfătuiți să iasă din zona de confort și să profite de oportunitățile astrologilor. Din data de 29 septembrie ești îndemnată să realizezi lucruri curajoase de care până acum îți era teamă.

Este important să treci la acțiune, chiar atunci când îți este teamă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Odată cu venirea echinocțiului de toamnă, nativii Gemeni resimt o stare de singurătate. Anxietatea se instalează mai repede, iar această perioadă este una de introspecție. Trebuie să se axeze spre echilibru pentru a păstra aspecte clare în viața personală. În plan profesional reușești să dai randament, spune Cosmopolitan.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt mult mai direcți în această perioadă. Orice comunicare cu cei din jur va ajunge într-o luptă continuă. Sunt dominați de agresivitate. Reușești să spui ceea ce te deranjează, însă cu ce scop? Lucrurile care te-au măcinat vin acum sub forma unui vulcan ce nu îți dă pace.

Leu: 23 iulie – 22 august

Echinocțiul de toamnă va avea un efect evident asupra nativilor Leu. Trebuie să reconsideri planurile de viitor acum și să iei decizii importante. Următorii ani vor fi foarte importanți pentru tine. Este cazul să fii mai hotărâtă și să acționezi atunci când este cazul, fără niciun fel de restricții, arată Nbcnewyork.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au parte de pace și armonie. Cu toate că au avut parte de un an intens, de acum înainte lucrurile se vor echilibra. Oamenii din jur îți vor oferi momente din care să înveți și să aduni informații valoroase pentru viitor. Este nevoie să ieși din zona de confort pentru foarte multe planuri personale.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Fecio/ară, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță se vor simți extrem de confortabil în toată această perioadă. Urmează o perioadă propice atât pe plan personal cât și profesional. Ideile bune te inspiră și îți dai seama că ai și o parte creativă. Nu trebuie să-ți fie teamă pentru luarea deciziilor de viitor. Accepți invitații de care până acum îți era teamă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion vor găsi o perioadă reconfortantă în echinocțiul de toamnă. Lași agitația în spate și te concentrezi asupra lucrurilor ce te împlinesc cu adevărat. Bucură-te de ceea ce îți aduce bucurie, indiferent dacă este vorba despre fapte minore.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt sfătuiți acum să stea liniștiți. Perioada agitată prin care au trecut i-au făcut să creadă într-un viitor incert. Provocările din viitor te vor ajuta să-ți creezi o viață mai aventuroasă și benefică pentru tine. Este cazul să lași telefonul departe și să te concentrezi în lumea reală.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt pregătiți să aibă o rutină. Haosul din viața lor nu le-a adus lucruri benefice. Ești printre cele mai productive zodii și cu siguranță vor apărea oportunități în viața ta pentru un viitor pozitiv. Plimbările lungi te vor ajuta să-ți încarci bateriile.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Este un sezon de introspecție pentru nativii Vărsător. Aceștia sunt sfătuiți să viziteze locuri noi și să învețe din culturile diferite. De asemenea, trebuie să citești și să urmezi cursuri care să-ți crească încrederea de sine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Cu toamna ca cel mai romantic anotimp, nativii Pești știu cum să caute semnificații și direcții pentru viitor. Persoanele pe care le apreciezi vor fi aproape de tine și îți vor transmite mesaje importante.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×