Reclamă

Mesaje pentru elevii absolvenți de clasa a VIII-a. Cele mai frumoase urări și gânduri la sfârșit de gimnaziu

În ziua absolvirii, în care se încheie un ciclu academic, emoțiile sunt intense. Elevii, profesorii, părinții, cu toții au trăiri intense și sărbătoresc parcursul pe care l-au avut împreună. Dacă vrei să bucuri un proaspăt absolvent, ai mai jos o listă cu mesaje pentru elevii absolvenți de clasa a VIII-a.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 iunie 2024, 7:17 / Actualizat: 13 iunie 2024, 8:56

Elevii care termină clasa a VIII-a pe lângă faptul că termină ciclul gimnazial și se îndreaptă către o nouă etapă a vieții lor, au emoții duble. Informațiile din cei opt ani de școală sunt testate în cadrul Evaluării Naționale, așa că au nevoie de multă încurajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaje pentru elevii absolvenți de clasa a VIII-a

Pentru a le aduce zâmbetul pe buze în ziua absolvirii sau înainte de a susține examenele finale, le poți trimite un mesaj ce cu siguranță o să le dea mai multă încredere.

Dacă inspirația nu este punctul tău foarte sau pur și simplu nu îți găsești cuvintele potrivite, am pregătit pentru tine o serie de mesaje pentru elevii absolvenți de clasa a VIII-a.

Urări pentru elevi la sfârșit de clasa a VIII-a

O etapă importantă a vieții tale tocmai s-a încheiat. Fericirea și împlinirea să fie cu tine și în ceea ce viitorul ți-a pregătit. Suntem alături de tine și mereu în urma pașilor tăi.

Reclamă

Ești un învingător și tu știi asta mai bine decât oricine în aceste zile atât de importante pentru tine. Profită de oportunitățile minunate care îți vor ieși în cale. Baftă pe mai departe.

Îți urez ca fiecare vis pe care îl ai să devină realitate, iar sufletul tău să fie mereu împăcat cu alegerile pe care le faci. Felicitări!

Fii puternică și rămâi și în continuare la fel de motivată ca până acum. Mulți ar spune să ai curaj să fii tu, dar eu îți urez ca viața să-ți aducă în cale cele mai bune oportunități pentru că vei reuși. Ai încredere în tine.

Reclamă

Felicitări. Ai dat dovadă în toți acești ani că ești un copil tare bun, cu ambiții mărețe. Te așteaptă o nouă etapă importantă în viață, așa că privește cu încredere spre viitor.

Mesaje de încurajare pentru examenul de Evaluare Națională

Ești foarte bine pregătită pentru acest examen important din viața sa. Ambiția și toate informațiile acumulate până acum te vor ajuta să obții notele care să-ți reflecte valoarea. Suntem cu gândul la tine.

Ambiția de care ai dat dovadă până acum este cheia succesului și cea mai bună armă pentru a trece peste tot și toate. Ai încredere în tine.

Cei opt ani de școală s-au încheiat pentru tine. Ne bucurăm pentru tot ceea ce ai reușit până acum și îți urăm succes la Evaluarea Națională.

Nu ai de ce să te îndoiești pentru că tu știi că vei reuși. Și o vei face prin propriile forțe. Nu ai de ce să-ți fie teamă și nici să-ți faci griji. Este doar un examen care îți va confirma din nou valoarea pe care știi deja că o ai. Mult succes!

Vei reuși în toate, știi deja totul, mai ai nevoie doar de o doză în plus de calmitate. Fără îndoială că vei obține cele mai bune rezultate. Totul o să ți se pară extrem de ușor. Multă baftă!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×