Reclamă

Mesaje pentru elevii absolvenți de clasa a VIII-a. Cele mai frumoase urări și gânduri la sfârșit de gimnaziu

În ziua absolvirii, în care se încheie un ciclu academic, emoțiile sunt intense. Elevii, profesorii, părinții, cu toții au trăiri intense și sărbătoresc parcursul pe care l-au avut împreună. Dacă vrei să bucuri un proaspăt absolvent, ai mai jos o listă cu mesaje pentru elevii absolvenți de clasa a VIII-a.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 iunie 2024, 7:17 / Actualizat: 13 iunie 2024, 8:56

Elevii care termină clasa a VIII-a pe lângă faptul că termină ciclul gimnazial și se îndreaptă către o nouă etapă a vieții lor, au emoții duble. Informațiile din cei opt ani de școală sunt testate în cadrul Evaluării Naționale, așa că au nevoie de multă încurajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaje pentru elevii absolvenți de clasa a VIII-a

Pentru a le aduce zâmbetul pe buze în ziua absolvirii sau înainte de a susține examenele finale, le poți trimite un mesaj ce cu siguranță o să le dea mai multă încredere.

Dacă inspirația nu este punctul tău foarte sau pur și simplu nu îți găsești cuvintele potrivite, am pregătit pentru tine o serie de mesaje pentru elevii absolvenți de clasa a VIII-a.

Urări pentru elevi la sfârșit de clasa a VIII-a

O etapă importantă a vieții tale tocmai s-a încheiat. Fericirea și împlinirea să fie cu tine și în ceea ce viitorul ți-a pregătit. Suntem alături de tine și mereu în urma pașilor tăi.

Reclamă

Ești un învingător și tu știi asta mai bine decât oricine în aceste zile atât de importante pentru tine. Profită de oportunitățile minunate care îți vor ieși în cale. Baftă pe mai departe.

Îți urez ca fiecare vis pe care îl ai să devină realitate, iar sufletul tău să fie mereu împăcat cu alegerile pe care le faci. Felicitări!

Fii puternică și rămâi și în continuare la fel de motivată ca până acum. Mulți ar spune să ai curaj să fii tu, dar eu îți urez ca viața să-ți aducă în cale cele mai bune oportunități pentru că vei reuși. Ai încredere în tine.

Reclamă

Felicitări. Ai dat dovadă în toți acești ani că ești un copil tare bun, cu ambiții mărețe. Te așteaptă o nouă etapă importantă în viață, așa că privește cu încredere spre viitor.

Mesaje de încurajare pentru examenul de Evaluare Națională

Ești foarte bine pregătită pentru acest examen important din viața sa. Ambiția și toate informațiile acumulate până acum te vor ajuta să obții notele care să-ți reflecte valoarea. Suntem cu gândul la tine.

Ambiția de care ai dat dovadă până acum este cheia succesului și cea mai bună armă pentru a trece peste tot și toate. Ai încredere în tine.

Cei opt ani de școală s-au încheiat pentru tine. Ne bucurăm pentru tot ceea ce ai reușit până acum și îți urăm succes la Evaluarea Națională.

Nu ai de ce să te îndoiești pentru că tu știi că vei reuși. Și o vei face prin propriile forțe. Nu ai de ce să-ți fie teamă și nici să-ți faci griji. Este doar un examen care îți va confirma din nou valoarea pe care știi deja că o ai. Mult succes!

Vei reuși în toate, știi deja totul, mai ai nevoie doar de o doză în plus de calmitate. Fără îndoială că vei obține cele mai bune rezultate. Totul o să ți se pară extrem de ușor. Multă baftă!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×