Reclamă

Modele de brazi împodobiți în 2022. Care sunt trendurile pentru anul acesta

Dacă ești nehotărâtă cu privire la culorile pe care vrei să le folosești, ți-am pregătit câteva modele de brazi împodobiți în 2022. Desigur, am ținut cont de cele mai proaspete trenduri pentru a te ajuta să obții rezultate spectaculoase. Creativitatea va fi ideea principală pe care se bazează trendurile anului 2022 în materie de culori și decorațiuni de Crăciun.

Publicat: 7 decembrie 2022, 5:00

Având în vedere că bradul tău va fi personajul vedetă al Crăciunului, de acolo trebuie să pornească și celălalte idei pentru decorațiunile din casă. Îți prezentăm mai multe variante de brazi împodobiți pentru 2022, pentru a avea de unde să alegi cele mai potrivite obțiuni pentru tine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care sunt modelele de brazi împodobiți pentru 2022

De la culori neutre până la nuanțe saturate, vibrante sau clasice, ideile de brazi împodobiți pentru 2022 vor impresiona orice privire, potrivit ElleDecor. Așadar, ai încredere în recomandările noastre și apucă-te de stilizat decorul pentru acest Crăciun.

Velvet Goldmine, brazi împodobiți în 2022 pe stilul londonez

Această idee este potrivită pentru persoanele cărora le place să fie elegante. În cazul în care îți dorești ca decorațiunile tale să pară rupte dintr-un tablou din perioada victoriană, avem soluția pentru tine.

Bradul este, în esență decorat simplu, câteva ghirlande cu led-uri calde, poate ici-colo câte un glob. Culorile Renwick Olive, maro închis și nunanțe de portocaliu șters sunt specifice acestei imagini de Crăciun.

Reclamă

Importante sunt elementele care vor înconjura bradul. Spre exemplu, o idee bună sunt niște perne pe care le poți folosi pentru a sta alături de cei dragi în jurul bradului. Acestea pot fi în culorile specifice londoneze cu modele de carouri și motive festive.

Brazi împodobiți în 2022 în stilul luxury

În cazul în care ești fana stilului de viață Kardashian, îți sugerăm să abordez un concept luxury, special, cu un iz simplu și curat. Totuși, cu un buget prietenos, fără a avea costuri prea mari.

Reclamă

Culorile metalice, griuri și albul pot fi folosite pentru a completa un asemenea tablou. Ideal ar fi să te concentrezi pe aspectul simplu și să acorzi multă atenție pentru detalii. Pentru a oferi o notă de eleganță, adaugă figurine din porțelan smălțuit, nu vei da greși.

Modelul nonconformist câștigă tot mai mult teren

Stilul nonconformist spune multe despre starea ta de spirit, creativitate și dorința de a impresiona. Dacă vrei ca anul acesta să fii altfel, încearcă culorile vibrante, ieșite din tipar.

Spre exemplu, în loc de veșnicul brad verde, încearca unul portocaliu. Aceasta este o culoare îndrăzneață care, îmbinată cu niște elemente ieșite din comun, pot să ofere un aspect maximalist plăcut.

De asemenea, poți să te declari nonconformistă și dacă îți decorezi bradul și casa în funcție de zodia ta.

Care sunt culorile în trend

Culorile vor conta mereu atunci când vrei să faci diferența. Îmbinate corespunzător, nuanțele folosite oferă un aspect surprinzător.

Combinațiile de alb și albastru, potrivite pentru brazii împodobiți în 2022

Încă de mici suntem obișnuiți să asimilăm aceste culori cu poveștile din cărțile cu Moș Crăciun. Cu siguranță mixul dintre alb și albastru te vor duce cu gândul la Winter Wondereland.

De asemenea, vor avea un efect important și asupra dimensiunilor bradului. Albul va da impresia unui brad mai înalt și mai bogat, în timp ce albastrul se va completa de minune.

Violet și mov

Aceste culori se află, de asemenea, în trendurile de anul acesta. Ele oferă un aspect sofisticat. Alături de puțin argintiu și alte nuanțe derivate, vei crea un aspect spectaculos care va fura privirile tuturor.

Aici, sunt recomandate ornamentele de mărimi diferite. Desigur, dacă ești fana acestor culori, le poți utiliza și pentru împachetarea cadourilor.

Negru, maro și roșu, mixul pentru brazi împodobiți în 2022

Deși s-ar putea să-ți stârnească sentimente contradictorii, această combinație de culori este considerate unele dintre cele mai potrivite pentru anul acesta.

Cu siguranță nu vei avea de pierdut dacă încerci aceasta abordare. Creativitatea va avea mereu un punct în plus. Globurile negre și nuanțele de maro, alături de niște fundițe de culoare roșie vor completa rezultatul neașteptat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×