Reclamă

Motivul pentru care nu ai noroc în dragoste: de ce te urmărește ghinionul

Nu are nimic de-a face cu norocul. Înțelepciunea tradițională ne spune că, dacă ești relativ atractivă și ai o personalitate fermecătoare, ar trebui să fie destul de ușor să găsești dragoste, mai ales în lumea conectată a rețelelor sociale și a aplicațiilor de întâlniri. Cu toate acestea, specialiștii în relații vorbesc și despre motivul pentru care nu ai noroc în dragoste.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 iulie 2023, 7:35

Există o mulțime de factori externi care duc la ghinion în relații. E vorba despre acele lucruri pe care nu le poți controla, de luat în considerare atunci când vine vorba de succesul în găsirea iubirii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care nu ai noroc în dragoste

Sigur cunoști și tu oameni care sunt atrăgători și totuși nu par să găsească acel partener pe care și-l doresc atât de mult. De fapt, s-ar putea să fii unul dintre ei, dacă ai ajuns să citești acest articol.

Mereu cauți vina în altă parte

Aceasta este despre faptul că dai mereu vina pe toate și pe toți ceilalți: „Toți în acest oraș caută doar sex”, „Algoritmii aplicației nu funcționează”. Nimic din toate acestea nu este adevărat. Singurul lucru pe care aceste scuze îl au în comun: atitudine de om nehotărât.

Ceea ce se întâmplă aici este că ești blocată în mentalitatea de victimă. Știi că ești în modul victimă atunci când spui o poveste în care altcineva ți-a făcut ceva. Și înainte de a fi defensivă în privința asta, încă îți delegi starea emoțională altcuiva.

Reclamă

Este responsabilitatea ta să stabilești cum reacționezi la nedreptățile percepute împotriva ta. Poți să o iei personal și să joci cartea victimei. Sau poți alege atitudinea mai puternică, conform căreia ceea ce spun și fac oamenii nu are nicio legătură cu tine.

Spui o poveste greșită

Povestim toată ziua. Toate discuțiile noastre cu sine, ideile noastre despre trecutul nostru, viețile noastre, trăsăturile noastre de personalitate sunt povești pe care ni le spunem nouă înșine. Tindem să credem că aceste povești sunt adevărate, dar de fapt avem posibilitatea de a spune o altă poveste.

Reclamă

Atitudinea este cu adevărat totul. Felul în care privești orice situație determină în mod direct rezultatul acelei situații. Când îți vezi viața amoroasă în mod negativ, experiența ta va fi negativă. Și din moment ce știm că ceea ce se întâmplă în interior se manifestă în exterior, a avea o credință autentică în rezultat va aduce inevitabil partenerul pe care îl dorești.

Ești mai interesată de joc decât de rezultat

Îți este ușor să cunoști oameni noi. Îți place să te întâlnești, fie că este o legătură unică sau ceva mai substanțial. Ești entuziasmată de aspectele sociale ale întâlnirilor: întâlnirea cu oameni noi, mersul la baruri, socializarea șirelațiile intime. Poate jonglezi chiar și cu mai mulți bărbați deodată, în loc să te concentrezi pe unul. Îți place să împărtășești poveștile aventurilor tale la întâlnirile cu prietenii. Când întâlnești pe cineva cu potențial, este incitant la început, dar apoi noutatea pare să dispară și vrei să te întorci în bazinul de întâlniri pentru a încerca din nou. Te simți așa pentru că nu vrei să pierzi timpul când ai putea să ratezi altceva. Total rezonabil.

Fii clară cu privire la intențiile tale: dacă vrei să construiești o relație intimă, de durată, trebuie să realizezi că o nouă întâlnire atunci când noutatea dispare nu te va duce acolo.

Ești blocată în aceeași etapă

Mergi la aceleași baruri în aceleași zile cu aceiași oameni. Când ești acolo, nu te aventurezi în mulțime. Mergi pe același traseu către serviciu și mergi la aceeași sală în același timp.

În timp ce un stil de viață cu rutină are unele beneficii, nu face nimic pentru a ieși din zona de confort. Schimbarea lucrurilor, chiar și la scară mică, aduce oportunități pentru ca cineva nou să apară în viața ta. Când ești înconjurată constant de prietenii tăi, oamenilor le va fi mai greu să te contacteze.

Te sabotezi singură

Nimeni nu vrea să creadă că se autosabotează și totuși nu se întâmplă doar în dragoste, ci în toate domeniile vieții. Autosabotarea poate arăta astfel:

Lucrurile merg bine. Ai fost la niște întâlniri uimitoare, somnul a fost ușor, sexul este fantastic, ți-a cunoscut prietenii și știi doar că mama ta îl va iubi.

Dar în colțurile întunecate ale subconștientului tău se întâmplă ceva. Acest nivel de speranță și fericire este un teritoriu nou, așa că subconștientul tău va încerca să te țină în zona ta de confort. Vezi tu, zona ta de confort știe să fie singură, dar nu știe să fie într-o relație de succes. Așa că vei găsi modalități de a sabota relația. De exemplu, faci o mulțime de lucruri mici, care duc la conflicte mai mari și totul începe să se destrame. Confruntată cu trecerea la o nouă stare de beatitudine romantică, intri în panică, mai ales pentru că ți-e teamă că nu ai ceea ce este necesar pentru a reuși.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×