Reclamă

Lucruri pe care o femeie puternică nu le-ar face niciodată pentru un bărbat

Când vine vorba de dragoste și sentimente este ușor să faci compromisuri cu lucrurile care contează. Dar sunt mulți și cei care refuză să se mulțumească cu mai puțin. Ei refuză să se piardă în procesul de găsire a iubirii. Există lucruri pe care o femeie puternică nu le-ar face niciodată pentru un bărbat, indiferent de situație.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 iulie 2023, 6:29

Sunt puternice, hotărâte și sigure de ceea ce își doresc și merită. Iată 10 lucruri pe care o femeie puternică nu le-ar face niciodată pentru un bărbat. Luptă pentru personalitatea lor și foarte greu renunță la principiile cu care au crescut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucruri pe care o femeie puternică nu le-ar face niciodată

Chiar dacă uneori într-o relație e indicat să mai lași de la tine pentru ca lucrurile să funcționeze, se pare că femeile puternice nu ar trece niciodată peste un set de reguli. Ele consideră că anumite „reguli” sunt de neclintit și le-ar afecta personalitatea dacă ar renunța la ele. De cele mai multe ele aleg să renunțe la relație decât să se schimbe.

Nu face schimbări de dragul bărbatului iubit

O femeie puternică este ea însăși indiferent de situație. Indiferent cât de mult îi place un bărbat, ea nu va schimba lucruri precum:

  • Aspectul ei;
  • Felul în care vorbește;
  • Hobby-urile ei;
  • Preferințele și antipatiile ei.
Reclamă

Pentru că ea ar prefera să aștepte un bărbat care o acceptă așa cum este. O astfel de femeie crede că de la vopsirea părului în culoarea care îi place lui și până la a-și cenzura propriile opinii doar pentru a-l face fericit nu mai este decât un pas și nu sunt dispuse să facă asta.

Nu va renunța la familie sau la cercul de prieteni

Un alt lucru important pe care o femeie puternică nu l-ar face niciodată pentru un bărbat este să nu-și mai vadă prietenii sau familia.

Reclamă

Nu există nicio garanție că partenerul se va înțelege bine cu prietenii din copilărie sau cu familia. S-ar putea să nu se înțeleagă cu părinții,
dar atâta timp cât este respectuos și civilizat, o femeie puternică îi va aprecia eforturile.

Totuși, ceea ce nu va tolera o astfel de femeie este să i se spună cu cine poate și cu cine nu poate socializa. O femeie puternică știe cât de important este să aibă un cerc de prieteni în afara relației ei.

Nu face compromisuri cu valorile ei

Valorile și morala sunt lucrurile de bază care formează o femeie puternică. De-a lungul anilor, ea a fi învățat să nu facă compromisuri cu ele, pentru nimeni. În cazul în care valorile bărbatului iubit nu se aliniază cu ale ei, atunci cu siguranță va renunța la el.

O femeie puternică rămâne fermă în convingerile ei și nu le va schimba pentru nimeni, indiferent că o respectă sau nu.

Nu renunță la obiectivele ei

Un alt lucru pe care o femeie puternică nu l-ar face niciodată pentru un bărbat este să renunțe la obiectivele și dorințele ei. În primul rând, pentru că a muncit din greu pentru ele. Dar, în al doilea rând, pentru că orice bărbat cu care merită să fie nu i-ar cere să facă asta.

Ar fi susținător și mândru, nu nesigur. O femeie puternică are nevoie de un bărbat care să creadă în ea și să nu fie un obstacol în calea ei către succes. Ea nu ignoră faptul că fiecare relație necesită compromis. Așa cum își prețuiește obiectivele, ea va face tot posibilul să-și vadă partenerul că și le atinge și el.

Nu tolerează lipsa de respect

Lipsa de respect nu-și are locul în viața unei femei puternice. Ea nu va tolera asta la serviciu, cu prietenii și cu siguranță nici în relația ei romantică. Și asta din simplul motiv că are respect de sine. Ea își știe valoarea. Știe cum merită să fie tratată. De asemenea, refuză să facă compromisuri cu privire la limitele ei.

Nu va deveni supusă

Și așa cum nu va tolera lipsa de respect, nici nu va accepta să i se spună ce să facă sau cum să-și trăiască viața. Cu alte cuvinte, ea vrea egalitate în relațiile ei. Asta înseamnă împărțirea responsabilităților, fie că este vorba de finanțe, treburi casnice sau de creșterea copiilor.

Ea știe că nu este locul ei să facă totul doar pentru a-și menține bărbatul fericit. Și cu siguranță nu este dispusă să-și sacrifice nevoile și fericirea atunci când există o mulțime de bărbați care roiesc în jurul ei.

Nu va accepta să devină o altă persoană

Cei mai mulți dintre noi au fost în relații în care ne-am sacrificat atât de mult din noi, încât nu mai recunoaștem persoana care am fost.
Probabil că și o femeie puternică a trecut prin asta în trecut. Dar acum, ea știe mai bine.

Individualitatea și independența ei sunt incredibil de importante. Nu se va pierde niciodată în fața unui bărbat. Momentul în care simte că lucrurile îi scapă de sub control este momentul în care știe că este timpul să plece.

Nu e dispusă să devină „mamă” pentru un bărbat

Un alt lucru pe care o femeie puternică nu l-ar face niciodată pentru un bărbat este să se comporte ca mama lui. Există o mulțime de bărbați care sar direct din pântecele mamei lor în bucătăria soției lor.

Vor pe cineva care să le organizeze calendarul, să le rezolve problemele și să le spele rufele murdare. Dar o femeie puternică nu vrea un bărbat-copil, ea vrea doar un bărbat. Cineva cu care își poate construi o viață. Cineva pe care se poate sprijini în momentele grele, la fel cum se va sprijini el pe ea.

Femeile puternice preiau controlul asupra vieții lor prin experiențe, cunoașterea pe sine și stabilirea limitelor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×