Reclamă

Partenerul perfect dacă ești o femeie independentă. Cele mai bune trucuri ca să îl atragi în viața ta

Femeile independente sunt mereu o sursă de inspirație. Se spune că o astfel de femeie nu are nevoie neapărat de un partener pentru a fi fericită. Dar totuși ea îl dorește. Descoperă cum poți să atragi partenerul perfect dacă ești o femeie independentă.

Andreea Ivana
Andreea Ivana
Publicat: 24 mai 2024, 6:26

Deși feminismul a câștigat mult teren, femeile independente îi pot încă permite unui bărbat să fie puternic. Înseamnă asta că ele nu-și dau voie să fie vulnerabile? Ideală este calea de mijloc. Să fii puternică, autentică, dar și generoasă și vulnerabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Însă cel mai important lucru este să ai echilibru în viața ta. Dacă ești o femeie puternică și independentă, poți permite iubirii să intre în viața ta fără să te pierzi pe tine, cu o singură condiție: să cunoști și să înțelegi câteva reguli, explicate de experții în psihologia de cuplu pentru Yourtango.

Partenerul perfect dacă ești o femeie independentă

Dacă te consideri o femeie independentă, experții recomandă câteva trucuri pentru a avea siguranța că poți găsi partenerul perfect și alături de care poți construi o relație de cursă lungă.

Atragerea unui bărbat puternic nu înseamnă să te lași pe tine de teamă că bărbatul potrivit ar putea fi speriat de mintea ta. Nu trebuie să te minimalizezi niciodată ca să atragi bărbatul dorit.

A-ți seta o listă de dorințe referitoare la partenerul visat nu înseamnă să-ți cobori standardele. Ține cont din start că nu există partener care să bifeze toate cerințele din lista ta, dar asta nu înseamnă să renunți la ceea ce îți dorești.

Reclamă

A fi vulnerabilă nu înseamnă că ești slabă. Înseamnă doar că ești deschisă și onestă cu inima ta.

Ai încredere în cine ești, astfel îi vei permite lui spațiul de a fi cine este. Bărbaților le place să se simtă generoși și protectori, deci permite-le asta.

Dacă îl lași să îți deschidă ușa nu e un indiciu că valorezi mai puțin decât el, ci e un semn de respect. Cavalerul nu a dispărut nici în zilele noastre.

Reclamă

Nu ai nevoie de el, însă dorești prezența lui și nu îți e teamă să îi spui asta. Poți trăi și fără el, însă alegi să fie prezent în viața ta.

Să ai independență financiară nu înseamnă că nu poți primi dacă ți se oferă. Permite-i să te invite în oraș și să te răsfețe.

A-i da voie să își asume responsibilitatea față de tine nu implică faptul că tu nu ai fi responsabilă pentru tine însăți. A-i permite cuiva să aibă grijă de tine nu este un semn de slăbiciune.

A-l face să se simtă mai mic nu te face să te simți tu mai importantă.

Cele mai bune trucuri ca să îl atragi în viața ta

Acceptând dragostea în viața ta nu te lipsește de esența ta. Poți fi îndrăgostită, și totuși să rămâi o femeie independentă.

A dori să petreci timp cu cineva nu te face dependentă. Este ceva sănătos să dorești să te vezi cu partenerul tău.

Să susții dezvoltarea carierei lui nu înseamnă că îți neglijezi propria carieră. Faptul că îl încurajezi în eforturile lui profesionale nu te privează de succes în cariera ta.

Nu trebuie să îți abandonezi idealurile feministe pentru a fi alături de partenerul perfect pentru tine. Poți păstra latura ta feministă, și totuși să ai o relație armonioasă cu un bărbat.

Cum te pregătești pentru o relație sănătoasă

Partenerul perfect pentru o femeie independentă. Potrivit Hackspirit, o altă regulă de aur pentru ca o femeie independentă să aibă o viață personală de calitate este să aibă puterea de a se ierta pe sine. În momentul în care te ierți pentru greșeli, care fac parte din natura noastră umană, ești suficient de puternică pentru a continua.

Învață din greșeli și dă-ți voie să integrezi iertarea în viața ta. În acest fel vei fi mult mai pregătită pentru tot ce se conturează valoros în prezent, inclusiv în viața ta sentimentală. Chiar dacă pe moment ești singură, poți fi fericită, asigură psihologii.

În egală măsură, dacă dorești să atragi relații de calitate, este bine să fii pregătită mereu pentru schimbare. Nu te teme de provocări și ieși din zona de confort de câte ori ai ocazia. Este cea mai bună metodă de evoluție. Asta arată că ești conștientă de faptul că poți evolua cu fiecare nouă provocare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×