Reclamă

Nativii care au șanse mari să se îndrăgostească curând. Pasiunea e de partea aceastor zodii

Vine un moment în viață când vrem doar să aruncăm totul în aer și să ne îndrăgostim profund, nebunește, pasional. Partea interesantă este că avem tendința să ne dorim asta în timpul verii. Din anumite motive, cu cât afară este mai cald, cu atât ne simțim mai pasionali. Tranzitele cosmice care ne înconjoară își vor face treaba pentru a ne duce acolo. Verifică lista cu nativii care au șanse mari să se îndrăgostească curând.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 august 2023, 7:29

Tânjesc după atenție în această zi, iar în timpul Lunii Scorpion, trei semne zodiacale vor face tot posibilul să o obțină. Procedând astfel, sunt șanse mari să se îndrăgostească nebunește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nativii care au șanse mari să se îndrăgostească curând

Dragostea înseamnă lucruri diferite pentru fiecare dintre noi. Unii consideră că ideea de a se îndrăgosti înseamnă că au găsit persoana cu care vor fi pentru totdeauna, în timp ce alții așteaptă să vadă ce le va aduce această stare de îndrăgostire. În timp ce unele zodii cred că îndrăgostirea este cea mai înaltă stare a iubirii, altele cred că acesta este doar primul pas. Este o chestiune de spontaneitate versus control, iar în timpul Lunii Scorpion, poți afla câte puțin din ambele.

Trei semne zodiacale vor simți probabil toți fiorii pe care îi aduce noua iubire.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Zilele ca azi sunt rare, dar nu te poți abține când sentimentul este atât de intens. Ești mai mult decât dispusă să riști dragostea, iar în timpul Lunii Scorpion, se pare că oportunitatea de a cădea adânc în ea este asupra ta. Cineva ți-a atras atenția.

Reclamă

Pe 24 august 2023, vei vedea că această persoană uimitoare pare să te favorizeze mai presus de toate celelalte. Uau, cât de norocoasă ești că vrea să-ți acorde atenție? Te simți recunoscătoare, dar te simți și pregătită! Aceasta este poarta spre marea iubire. În timpul Lunii Scorpion, te poți îndrăgosti nebunește.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Probabil că nu credeai că ți se poate întâmpla și totuși, iată oportunitatea de a te îndrăgosti de cineva care este cea mai incredibilă persoană pe care ai întâlnit-o vreodată. În general, ești puțin sceptică când apar astfel de situații. Totuși, toată chestia cu „îndrăgostirea” șterge automat lucruri precum scepticismul și, indiferent dacă este corect sau greșit, ai căzut în capcană.

Reclamă

Din câte poți vedea, ești destul de fericită să mergi pe acest drum. În timpul Lunii Scorpion din 21 august 2023, se va simți ca și cum întreaga vară acum are sens pentru tine, ca și cum ar exista un anotimp care să aducă sens, și totuși, în cazul tău, sensul este clar: dragostea este aici pentru tine, așa că lasă-te purtată de val.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Partea distractivă este că de fiecare dată când te îndrăgostești, totul pare proaspăt și nou. Îndrăgostirea este una dintre distracțiile tale preferate. Pe 24 august 2023, vei experimenta forța care susține tranzitul Lunii Scorpion. Simți o conexiune cosmică cu persoana de care te îndrăgostești, ca și cum ai exista la nivel astral și înapoi pe planul pământesc.

Este dragoste și nu poate fi explicată, mai ales când se simte atât de bine. Tot ce vezi în fața ta este frumusețe și lumină. În timp ce ai acea latură realistă a personalității tale, astăzi este pentru a renunța la stres și pentru a ști că realitatea ta este despre a fi profund, nebunește îndrăgostită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×