Reclamă

Nicole Richie a avut parte de un accident nefericit. Ce s-a întâmplat la aniversarea actriței

Nicole Richie a avut parte de un accident nefericit chiar în ziua în care și-a aniversat ziua de naștere. Actrița a împlinit vârsta de 40 de ani și a sărbătorit cu un tort aniversar alături de cei dragi. Tortul a fost personalizat cu o fotografie a actriței din copilărie. Pe margini a fost decorat cu multe lumânări mici pe care Nicole și-a dorit să le stingă. Acela a fost și momentul în care accidentul a avut loc, iar părul artistei a luat foc.

Publicat: 23 septembrie 2021, 7:10

O aniversare cu bucluc pe care actrița Nicole Richie nu o va uita prea curând. Din dorința de a stinge lumânările de pe tort, aceasta și-a dat din greșeală foc la păr. Apropiații au recționat imediat și au încercat să stingă flacăra. Părul creț al actriței s-a aprins foarte repede, însă din fericire pare că a reușit să-l stingă cu ajutorul mâinilor. Imaginile au făcut rapid înconjurul internetului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Richie a avut parte de un accident nefericit

Nicole Richie și-a serbat vârsta de 40 de ani alături de familie. Aceasta s-a bucurat de timpul petrecut împreună cu cei dragi și a continuat petrecerea liniștită cu un tort aniversar. Nicole Richie s-a aflat la o masă întinsă unde s-a aflat și tortul care i-a făcut o surpriză neplăcută.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Tortul a fost personalizat cu o fotografie a actriței din copilărie. Pe fotografie s-a aflat și mesajul aniversar de ”la mulți ani”. Pe marginea acestuia au fost plasate lumânări mici care au fost aprinse pentru a imortaliza momentul în care Nicole suflă în ele.

Reclamă

Acela a fost și momentul care va rămâne în amintirea actriței pentru totdeauna. Din dorința de a stinge toate lumânările, Nicole Richie s-a apropiat mai mult decât era nevoie de flacăra acestora. Una dintre lumânări i-a aprins imediat părul actriței care a încercat să stingă flacăra cu mâna.

Familia i-a sărit imediat în ajutor și i-a strâns părul în mâini. Nicole Richie a avut parte de un accident nefericit pe care nu-l va uita prea curând. Cu toate acestea, din videoclipul postat pe pagina de Instagram al actriței reiese că nu au avut loc incidente majore.

Cel mai probabil, doar vârfurile părului au avut de suferit, iar actrița va avea nevoie de o vizită la salan. În fapt, Nicole a postat chiar ea videoclipul pe contul de Instagram unde a lăsat comentarii amuzante alături de soțul său, Joel Madden. 

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Nicole Richie

Nicole Richie a avut parte de un accident nefericit cu ocazia aniversării a 40 de ani. Momentul a fost filmat, iar actrița a postat videoclipul pe contul personal de Instagram. Actrița a pus descrierea ”Până acum vârsta de 40 de ani pare să fie în flăcări”.

În secțiunea de comentarii, soțul său, Joel Madden i-a scris soției sale ”Ce fierbinte!” . Nicole Richie și Joel Madden au împreună doi copii, Harlow Winter Kate în vârstă de 13 ani și Sparrow James Midnight în vârstă de 11 ani. Nicole Richie a început să se întâlnească cu Joel Madden încă din iarna anului 2006.

În luna ianuarie a anului 2008 aducea pe lume primul copil, o fetiță. Prima imagine cu fiica sa, Harlow Winter Kate, a fost vândută pentru un milion de dolari publicației celebre, People. Un an mai târziu, actrița l-a născut și pe micuțul Sparrow. Abia după nașterea băiețelului, Nicole și Joel au decis să se logodească.

Nicole Richie în timp ce îl ține în brațe pe fiul său, Sparrow Madden Harlow alături de soțul său, Joel Madden care o ține în brațe pe fiica lor, Harlow Winter Kate
Nicole Richie și Joel Madden au împreună doi copii, Harlow Winter Kate în vârstă de 13 ani și Sparrow James Midnight în vârstă de 11 ani / Getty Images

Cei doi s-au căsătorit în luna decembrie a anului 2010 și s-au stabilit în Los Angeles, California. Nicole a devenit celebră pentru cariera pe care și-a construit-o în televiziune. Aceasta a apărut în mai multe serii reality încă din anul 2003. Aceasta publicat prima sa carte în 2005, fiind o autobiografie împletită cu ficțiune.

Drumul ei nu s-a oprit aici. Nicole Richie a început în anul 2007 confecționarea propriilor bijuterii, iar în 2008 și-a lansat propria linie, iar în 2010 a fost numită Antreprenorul Anului. În tot acest timp, Nicole Richie s-a concentrat în paralel asupra pasiunii pentru muzică și actorie. Aceasta a jucat mai multe roluri în filme și s-a făcut remarcată în lumea filmului. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×