Reclamă

Carey Mulligan a strălucit la Met Gala 2021 într-o rochie creată în 430 de ore. Care este povestea din spatele acesteia

Carey Mulligan a strălucit la evenimentul Met Gala 2021 într-o rochie care a fost creată în 430 de ore. Rochia roz, superbă, a fost creată cu multe ore de muncă de designerul italian Pierpaolo Piccioli. Carey și Piccioli au mai colaborat împreună în trecut. Cei doi s-au întâlnit atunci pentru alegerea rochiei pe care a purtat-o la Gala Premiilor Oscar 2021.

Publicat: 16 septembrie 2021, 17:22 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:58

Carey Mulligan a remarcat un talent incredibil în designerul vestimentar în vârstă de 57 de ani. Aceasta s-a bucurat de rochia pe care i-a făcut-o pentru Gala Premiilor Oscar 2021 și a vrut să reia colaborarea cu el. Carey are o relație foarte apropiată cu Pierpaolo Piccioli. Recent, actrița a dezvăluit și care a fost motivul pentru care ales nuanța roz pentru rochia purtată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carey Mulligan a strălucit la Met Gala într-o rochie creată în 430 de ore

Actrița Carey Mulligan a strălucit la Met Gala într-o rochie creată în multe ore de muncă. Rochia superbă, într-o nuanță de roz, a fost creată de către designerul vestimentar Pierpaolo Piccioli. Carey și Pierpaolo au mai colaborat în trecut pentru alegerea rochiei pe care actrița a purtat-o la Gala Premiilor Oscar 2021.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Carey Mulligan a strălucit la Met Gala 2021 într-o rochie roz care a fost creată în 430 de ore
Carey Mulligan a atras privirile tuturor la evenimentul Met Gala 2021 / Profimedia Images

Atunci, actrița a optat pentru o rochie lung, până în pământ, într-o nuanță de auriu metalizat. De data aceasta, Carey și-a făcut timp și le-a dezvăluit fanilor săi care este povestea din spatele alegerii pe care a făcut-o.

Reclamă

Rochia roz, purtată de Carey Mulligan, a fost prezentată pentru prima dată publicului cu ocazia unui show găzduit de casa de modă pentru care lucrează Pierpaolo Piccioli. Imaginea actriței a fost una desprinsă din basme, Carey Mulligan a strălucit la Met Gala într-o rochie creată în 430 de ore.

Pentru a completa look-ul, designerul vestimentar i-a adăugat ținutei o capă lungă în aceeași nuanță. Pentru realizarea ținutei s-au folosit mai multe tipuri de material printre care tafta, mătase și încă alte șapte tipuri diferite, toate combinate într-o rochie roz superbă. 

De ce a ales Carey Mulligan această rochie

Reclamă

Carey Mulligan a știut că trebuie să colaboreze cu Pierpaolo Piccioli pentru alegerea rochiei de la Met Gala 2021.

Aceasta are o relație foarte apropiată cu designerul vestimentar în vârstă de 57 de ani. Cei doi au lucrat împreună inclusiv pentru alegerea rochiei pe care Carey a purtat-o la Gala Premiilor Oscar. Carey are doar cuvinte de laudă la adresa designerului italian.

Este atât de plin de viață și se implică foarte mult în ceea ce face. Își ia foarte în serios arta, dar pe el nu se consideră la fel de serios, iubesc acest lucru la Pierpaolo.

Pentru Gala Premiilor Oscar am avut de ales între o rochie aurie și una roz și am ales-o pe prima. Aceasta a fost șansa mea pentru a purta rochia roz pe care mi-am dorit-o atât de mult.

– Carey Mulligan

Carey Mulligan a dezvăluit și care este motivul pentru care a ales o rochie roz. Actrița le-a povestit fanilor despre ocazia pe care a avut-o la Gala Premiilor Oscar 2021. Carey Mulligan a fost nominalizată la categoria ”cea mai bună actriță” din cadrul Premiilor Oscar. Actrița a fost favorita publicului pentru rolul interpretat în pelicula Promising Young Woman.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×