Reclamă

Nicole Scherzinger s-a pozat în costum de baie. Ce mesaj le-a transmis cântăreața fanilor săi

Nicole Scherzinger a decis să le ofere fanilor săi câteva imagini din vacanță și s-a pozat în costum de baie. Cântăreața a distribuit două imagini pe contul personal de Instagram. Alături de fotografii a adăugat și un mesaj emoționant. În vârstă de 43 de ani, Nicole Scherzinger a atras privirile tuturor cu silueta sa de invidiat.

Publicat: 15 octombrie 2021, 8:56

Cântăreața a ales să se fotografieze în costumul alb de baie cu spatele. Vedeta nu a ținut cont de vremea de afară și s-a afișat într-o poziție de meditație. Nicole Scherzinger a ales să se pozeze pe marginea unei piscine care avea priveliște la mare. Imaginile au făcut rapid înconjurul internetului și au fost apreciate de zeci de mii de utilizatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Scherzinger s-a pozat în costum de baie

Nicole Scherzinger știe cum să se facă remarcată. Cântăreața în vârstă de 43 de ani a atras privirile tuturor cu cele mai recente imagini pe care le-a postat pe contul personal de Instagram. Artista le-a oferit fanilor săi câteva detalii despre vacanța în care se află.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Nicole a devenit recent jurat la o emisiune de televiziune și a reintrat în atenția publicului. Din cauza programului aglomerat, Nicolae nu a mai fost văzută la fel de des în public. Totuși, vedeta și-a făcut timp pentru o vacanță binemeritată.

Reclamă

Conform surselor, Nicole Scherzinger s-a pozat în costum de baie în Saint Vincent și Grenadinele. Vedeta se află într-una din țările insulă din lanțul Antilelor Mici. Nicole Scherzinger este recunoscută pentru vacanțele exotice pe care preferă să le petreacă singură sau alături de iubitul său.

Vedeta trăiește o frumoasă poveste de iubire cu jucătorul de rugby Thom Evans.

De-a lungul timpului fotografii i-au surprins tot timpul împreună. În ultima vacanță pe care cei doi și-au petrecut-o în Grecia au reușit să atragă toate privirile pe plajă. Nicole Scherzinger este foarte atentă la fizicul său, iar Thom Evans are grijă să țină pasul cu bruneta superbă.

Reclamă

Relația de iubire dintre Nicole Scherzinger și Thom Evans

Nicole Scherzinger a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Vedeta internațională se află în această perioadă în vacanță. Deși fotografii s-au așteptat să vadă câteva imagini alături de iubitul său, Nicolae  a ales să pozeze singură. Cântăreața în vârstă de 43 de ani trăiește o frumoasă poveste de iubire.

Cei doi au fost deseori surprinși în vacanțele din trecut în timp ce alergau pe plajă sau se relaxau. Nicole Scherzinger și jucătorul de rugby Thom Evans s-au întâlnit pe platourile de filmare ale unei emisiuni TV. De când și-au oficializat relația, cei doi sunt tot timpul unul în compania celuilalt.

Cântăreața postează deseori imagini alături de iubitul său pe contul personal de Instagram. Cu toate acestea, în ultima vreme, Nicole Scherzinger a distribuit imagini în care apare singură. Între Nicole Scherzinger și iubitul său este o diferență de vârstă de aproape șapte ani.

Din cauza acestei diferențe, cei mai mulți au fost de părere că nu vor rezista împreună foarte mult timp. Cu toate acestea, cuplul de îndrăgostiți a demonstrat că iubirea lor este mult mai puternică de atât.

Într-un interviu pe care l-a acordat publicației The Sun, Nicole Scherzinger a declarat că își dorește să întemeieze o familie alături de Thom. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×