Reclamă

Noile tendințe în materie de tunsori. Cum poți purta bretonul ondulat

În ultimii ani, bretonul „cortină” a căpătat o mare popularitate și, recent, a apărut o nouă variantă a acestuia, bretonul ondulat. Dacă ai deja breton, poate fi ușor să faci trecerea la noile tendințe deoarece au același tip de tăietură. Diferă doar felul în care sunt stilizate. De asemenea, îl poți adopta și dacă nu ai mai purtat un breton înainte. Află cum poți purta bretonul ondulat și ce variante sunt la modă anul acesta.

Simina Drăguț
Simina Drăguț
Publicat: 31 mai 2023, 7:11

Bretonul ondulat se potrivește bine cu orice formă a feței sau a părului deoarece poate fi adaptat la lungimi diferite. În plus, bretonul tip cortină se poate transforma rapid într-un breton ondulat. Îi poți spune stilistului tău să-ți dea o formă puțin mai fină, în funcție de ce stil îți dorești să adopți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum poți purta bretonul ondulat

Bretonul ondulat poate fi adaptat la o serie de tunsori, tipuri de păr, lungimi și nuanțe. Depinde ce stil consideri că se potrivește cu personalitatea ta și cu textura pe care o are părul tău.

Breton ondulat clasic

De obicei, bretonul ondulat se combină cu părul drept, tuns filat. Se întinde până deasupra liniei maxilarului, iar vârfurile se îndreaptă ușor spre interior. Dacă te coafezi acasă, ai nevoie de un uscător de păr și o perie rotundă pentru a te asigura că vârfurile bretonului sunt curbate corespunzător, spun specialiștii pentru Glam.

Reclamă

Breton ondulat lejer

Bretonul ondulat funcționează foarte bine și atunci când tunsoarea îi oferă un aspect firav. Aceasta este o alegere inspirată dacă nu ai breton, dar vrei să porți unul. Deoarece sunt subțiri și firave, câteva șuvițe pot sta peste frunte, mai ales dacă sunt tunse mai scurt.

În acest caz, bretonul ondulat se recomandă să aibă un aspect natural și luminos. Ca să poți purta bretonul ondulat când ai părul rar este să-l potrivești astfel încât să acopere în totalitate fruntea.

Reclamă

Breton ondulat cu cărare pe mijloc

Bretonul ondulat arată bine cu o cărare pe mijloc, deoarece permite ambelor părți să-ți încadreze armonios fața. După ce le stilizezi, poți folosi spray pentru a le ondula. Totuși, este indicat să nu aplici o cantitate prea mare de fixativ sau gel deoarece aceasta îți poate face bretonul să pară rigid.

Breton ondulat inclus într-o tunsoare shag

Bretonul ondulat se adaptează bine la orice tunsoare, dar se potrivește în mod special acelor stiluri cu multe straturi. O tunsoare din anii ’80 cu breton ondulat este o combinație inspirată, deoarece permite bretonului să se integreze perfect. O astfel de tunsoare poate fi avantajoasă dacă nu dorești să-ți tunzi bretonul în mod regulat. Indiferent cât de mult crește, bretonul se va armoniza bine cu o tunsoare shag.

De asemenea, poți face bretonul ondulat puțin mai scurt și texturat în centru. Astfel poate fi purtat având un aspect de franjuri.

Breton ondulat la părul creț

Probabil te întrebi cum poți purta bretonul ondulat când ai părul creț. Chiar dacă de obicei se promovează bretonul în combinație cu părul drept sau cel ondulat, persoanele cu părul creț nu trebuie excluse. Bretonul ondulat va deveni creț, dar efectul final de încadrare a feței și de a îmbunătăți trăsăturile este același.

Bretonul ondulat se poate combina cu orice tip de păr. Singura diferență este modul în care stilistul tău îl tunde, potrivit Popsugar.

Breton ondulat pentru o coafură coadă de cal

Bretonul ondulat este, de asemenea, o alegere interesantă dacă obișnuiești să porți o coafură coadă de cal elegantă. Aceasta îți încadrează fața într-un mod drăguț. Dacă vrei, totuși, să expui un look elegant, fără breton, asigură-te că bretonul ondulat este tuns suficient de lung, astfel încât să poată fi în continuare prins într-o coafură coadă „de cal.

Breton ondulat în stil franțuzesc

Tendințele franțuzești în modă și frumusețe sunt recunoscute pentru eleganța lor atemporală. Bretonul ondulat este o tendință deseori prezentă în acest stil. Dacă vrei să știi cum poți purta bretonul ondulat pentru a adăuga un aer parizian look-ului tău, ia în considerare să folosești șuvițe mai scurte, care se despart ușor la jumătatea frunții.

Breton ondulat foarte scurt

Dacă preferi să-ți lași bretonul să crească și nu dorești să-l tunzi în mod constant, optează pentru un breton ondulat care te poate avantaja pe termen lung. Pentru a te coafa, asigură-te că ondulezi părul din calotă spre față pentru a evita orice iritație.

Tunsoarea încadrează foarte bine formele feței mai rotunde. Bretonul scurt poate chiar să-i dea feței un aspect mai luminos și să o alungească.

Breton ondulat e-girl

Ca să poți purta bretonul ondulat pentru a fi suficient de dramatic, este să adaugi câteva culori mai stridente în el. Nu numai vei avea un look potrivit pentru primăvară și vară, dar îți permite și să te joci cu diferite culori, fără a fi nevoie să-ți vopsești tot părul.

Breton ondulat voluminos inclus într-o tunsoare bob

Bretonul ondulat arată bine pe o varietate de lungimi și texturi ale părului. Dacă un bob sau un lob se potrivesc mai bine cu stilul tău, poți să le combini cu un breton ondulat. Șuvițele mai scurte pentru încadrarea feței îți vor oferi volum suplimentar.

De asemenea, poate fi adăugat la tunsoarea bubble bob.

Breton estompat în stilul anilor ’90

Dacă te întrebi cum poți purta bretonul ondulat pentru a da look-ului un aspect mai modern, lasă-ți bretonul ondulat să cadă ușor pe frunte, apoi să se piardă în restul părului. Pentru a construi această coafură, este recomandat să îți coafezi părul în bucle dezordonate.

Breton ondulat combinat cu păr lung drept

Părul foarte lung poate arăta cu ușurință mult prea neted și lipsit de viață. O modalitate de a coafa părul lung, de a-ți păstra volumul și de a-ți accentua trăsăturile feței este să optezi pentru breton ondulat.

Breton ondulat inclus într-o tunsoare pixie

Bretonul ondulat arată foarte bine chiar și cu părul foarte scurt. Dacă ești o persoană care iubește comoditatea unei tunsori pixie, dar îți place să ai șuvițe în jurul feței, cere-i stilistului o tunsoare pixie cu un breton ondulat.

Breton ondulat cu o coafură updo

Dacă te mai gândești cum poți purta bretonul ondulat, poți încerca să-l combini cu o coafură updo. În cazul în care ești o persoană comodă care își prinde frecvent părul în vârful capului, poți opta pentru un breton ondulat care poate crea impresia de volum. În plus, să-ți coafezi câteva șuvițe de păr care îți încadrează fața este mult mai ușor decât să-ți coafezi tot părul. Iar bretonul ondulat va face orice updo mult mai interesant.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×