Noutățile lunii decembrie în AntenaPLAY. America Express și aventura pe Drumul Soarelui continuă

Ai aventură în America Express pe Drumul Soarelui, ai competiție în Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni, cu David Popovici în rolul principal. Ai filme și seriale noi. În decembrie, tot ce vrei e să dai PLAY. Descoperă și tu care sunt noutățile lunii decembrie în AntenaPLAY.

Publicat: 4 decembrie 2023, 10:52 / Actualizat: 4 decembrie 2023, 15:10

Luna aceasta vine cu o muțiume de suprize. De la competiții sportive la emisiunile tale favortie, tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să alegi show-ul tău favorit din AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noutățile lunii decembrie în AntenaPLAY

Noutățile lunii decembrie te vor ține cu sufletul la gură. Nu rata cele mai îndrăgite filme și seriale, dar și cele mai apreciate competiții sportive.

America Express: Drumul Soarelui

America Express și aventura pe Drumul Soarelui continuă și în decembrie. Curse pentru ultima șansa, jocuri de amuleta, din ce în ce mai puține echipe și multă adrenalină, în cel mai urmărit reality show. Podcastito Express, producția originală AntenaPLAY, ne dezvăluie secrete din culisele emisiunii, povestite chiar de concurenți.

Bravo, tată!

Bravo, tată! este o comedie plină de momente unice de umor care se concentrează pe viața a patru prieteni buni, roluri jucate de Liviu Vârciu, Răzvan Fodor, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. Cu un ansamblu de actori de top și un scenariu plin de umor, producția a prins imediat atenția publicului. Și pentru adevărații fani ai serialului, am pregătit și Bravo, tată! – În culise, show exclusiv digital disponibil în AntenaPLAY.

Lia, soția soțului meu

Poveste continuă cu noile episoade din Lia, soția soțului meu și conținutul exclusiv se vede doar în AntenaPLAY în Lia – Tot ce nu se vede. Seria îți aduce dezvăluiri inedite din culisele serialului și poți descoperi actorii care dau viață personajelor.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609 continuă cu noi episoade. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul întâlnirii se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Vezi ce se întâmplă și în culisele serialului în producția exclusivă În spatele Camerei 609.  Descoperă dezvăluiri inedite și imagini exclusive de pe platourile de filmare.

Campionatele Europene de Înot în Bazin Scurt – Otopeni

Campionatele Europene de Înot în Bazin Scurt | Otopeni

Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni este cea mai importantă competiție de înot a anului din Europa. Evenimentul este organizat de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în colaborare cu European Aquatics, și va avea loc în perioada 5-10 decembrie 2023 în incinta Complexului Sportiv de Natație Otopeni. Competiția va difuzată live exclusiv în AntenaPLAY.

Filmele care îți aduc magia Crăciunului sunt în decembrie în AntenaPLAY

Ai filme magice de Crăciun în decembrie în AntenaPLAY. Peste 15 filme de sezon, de vizionat pentru o atmosfera de sărbătoare, oriunde te-ai afla. Unlocking Christmas, If I Only Had Christmas, It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas, Christmas în Montană și multe alte povești de Crăciun care îți vor face vacanță mai frumoasă. 

Ai filme noi în AntenaPLAY în decembrie

Kompromat

Kompromat este un thriller uluitor, bazat pe o poveste reală în regia lui Jérôme Salle. Mathieu Roussel (Gilles Lellouche) e un diplomat francez care lucrează în Siberia și este victima unui caz clasic de kompromat. În urma unor acuzații grave, este arestat și aruncat în închisoare de către autoritățile ruse. După ce acesta evadează și ajunge în Franța începe un scandal internațional.

The Three Wise Kings VS Santa

The Three Wise Kings VS Santa este un film captivant. Când cei trei magi și-au dat seama că Moș Crăciun le-a luat din importanță decid să-l confrunte fără să știe că acest război va trezi un inamic comun mult mai periculos: Krampus. O comedie perfectă pentru luna decembrie.

Get Low

Get Low este un film cu 4 premii și peste 28 de nominalizări, bazat pe o poveste reală, o drama regizată de Aaron Schneider. Filmul spune povestea unui pustnic din Tennessee din anii 1930 care își organizează propria petrecere funerară în timp ce era încă în viață. Cu Robert Duvall, Sissy Spacek și Bill Murray în rolurile principale.

Ironclad

Ironclad este povestea ce se desfășoară în Anglia secolului al XIII-lea, un cavaler templier și câțiva bărbați baroni luptă pentru a apăra Castelul Rochester împotriva tiranului rege Ioan.

Ironclad: Battle For Blood

Ironclad: Battle For Blood este o continuare a filmului din 2011, Ironclad, în care un supraviețuitor al Marelui Asediu al Castelului Rochester luptă pentru a-și salva clanul de atacurile celtice.

Butcher’s Crossing

Butcher’s Crossing este o drama western, bazat pe romanul foarte apreciat de John Williams, cu Nicolas Cage în rolul principal. O călătorie în sălbăticia din Colorado, acolo unde vânătorii de bivoli se întâlnesc cu diverse situații care le pun viața și sănătatea în pericol. Un film de comuniunea omului cu natura și limitele ființei umane.

Last Sentinel

Last Sentinel este un film despre un pluton de soldați blocat într-o bază militară abandonată pe mare așteaptă ajutor. Un thriller science fiction care te va ține cu sufletul la gură.

Death of Me

Death of Me spune povestea în vacanță pe o insulă în Thailanda, cuplul Neil și Christine se trezesc fără amintiri despre noaptea precedentă. Ei găsesc filmări pe camera lui Neil și urmăresc îngroziți cum Neil pare să o ucidă pe Christine. Cu douăzeci și patru de ore până la următorul feribot, ei încearcă să reconstituie evenimentele dar sunt prinși între mister, magie neagră și crimă.

Rubikon

Rubikon este un film cu 3 premii și 6 nominalizări. În urmă unei catastrofe pe Pământ, planetă este acoperită de o ceață toxică. Echipajul din stația spațială trebuie să decidă dacă își riscă viața pentru a ajunge acasă să caute supraviețuitori sau să rămână în siguranță pe stație.

The Trials of Cate McCall

The Trials of Cate McCall e o poveste care te va ține cu sufletul la gură. Pentru a fi reintrodusă în barou și pentru a recupera custodia fiicei sale, un avocat trebuie să accepte cazul unei femei condamnate pe nedrept pentru crimă. Dar este ea cu adevărat nevinovată?

The Crowned Clown

The Crowned Clown este un nou serial K-drama va începe în decembrie. Povestea are loc în perioada Joseon, când luptele pentru putere din jurul tronului au atins cote extreme. Pentru a scăpa de cei care plănuiesc să-l asasineze, Regele pune pe tron un clovn, care arată exact că el. Serialul este un remake după filmul Masquerade din 2012.

Descoperă și cel mai bun film din lume. Vezi ce au spus criticii de pretutindeni.

Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 de la Otopeni

David Popovici luptă pentru medalii la Campionatele Europene în bazin scurt. Spectacol în Liga Campionilor Asiei, în decembrie

Luna decembrie aduce mai multe competiţii de mare interes în AntenaPLAY, acolo unde poţi vedea Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, meciurile tari din Liga Campionilor Asiei, Cupa Ligii Portugaliei, Liga Portugal şi Serie B, dar şi patru gale de fight spectaculoase.

Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 de la Otopeni reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din sportul european din acest final de an. Competiţia va fi live în AntenaPLAY, în perioada 5-10 decembrie.

David Popovici este una dintre vedetele care vor lupta pentru medalii la Campionatele Europene. Dublul campion mondial va evolua la probele de 100 şi 200 de metri liber. România va mai fi reprezentată de alţi 20 de sportivi.„Cel mai important lucru este să facem spectacol, astfel încât să sperăm că mai mulţi copii vor vedea şi vor fi inspiraţi. Îmi amintesc că mergeam la competiţii când aveam 12 ani şi i-am întâlnit pe Danas Rapšys şi Katinka Hosszu. Au venit la un Campionat naţional al României şi faptul că le-am văzut acolo m-a ajutat să îmi crească motivaţia. Dacă şi pe mine copiii mă pot vedea aşa, atunci este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru ei”, a spus David Popovici, pentru site-ul oficial al Federaţiei Europene.

Pe lângă David Popovici, la Europeanul de la Otopeni vor mai participa alte nume mari ale înotului, precum Maxime Grousset, Tom Dean, Duncan Scott, Matthew Richards, Florent Manaudou, Yahann Ndoye Brouard şi Analia Pigree.

Liga Campionilor Asiei, dueluri decisive în AntenaPLAY

Liga Campionilor Asiei aduce duelurile decisive din faza grupelor, care vor decide echipele calificate în play-off-ul competiţiei. Cosmin Olăroiu şi Dan Petrescu sunt românii care luptă pentru a trece de grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi din Asia.

De asemenea, în AntenaPLAY îi vei putea vedea şi pe Cristiano Ronaldo, Sadio Mane sau Karim Benzema. Valoarea loturilor echipelor prezente în Liga Campionilor Asiei este de peste un miliard de euro. Neymar este cel mai bine cotat jucător (50 de milioane de euro).

Programul celor mai importante meciuri din Liga Campionilor Asiei, transmise în AntenaPLAY

4 decembrie

  • Al-Sadd – Nasaf (18:00)
  • Al Faisaly – Al-Sharjah (18:00)
  • Al-Hilal – Nassaji Mazandaran (18:00)
  • Al-Ittihad – Sepahan (20:00)

5 decembrie

  • Ahal – Al Ain (16:00)
  • Istiklol – Al-Nassr (18:00)

6 decembrie

  • Wuhan Three Towns – Pohang Steelers (14:00)
  • Ha Noi – Urawa Reds (14:00)

12 decembrie

  • Melbourne City – Zhejiang (11:00)
  • Ulsan – Kawasaki Frontale (12:00)

13 decembrie

  • Kaya – Incheon United (10:00)
  • Jeonbuk Motors – Bangkok United (12:00)

Cupa Ligii Portugaliei revine în AntenaPLAY

Cupa Ligii Portugaliei revine în AntenaPLAY cu alte patru meciuri, în care le putem vedea pe cele mai tari echipe lusitane, Benfica, Porto, Sporting şi Braga. Acestea vor evolua în ultima rundă din faza grupelor.

Programul complet al Cupei Ligii Portugaliei

21 decembrie

  • Benfica – AVS (22:15)

22 decembrie

  • Nacional Funchal – Braga (22:15)

23 decembrie

  • Tondela – Sporting Lisabona (20:30)
  • Porto – Leixoes (22:30)
  • Sporting – FC Porto, super-meci din Liga Portugal

Liga Portugal programează în luna decembrie patru etape, iar meciurilor vor fi exclusiv în AntenaPLAY. Cel mai tare duel al lunii este cel dintre Sporting Lisabona şi FC Porto, ce va avea loc pe 18 decembrie, de la 22:30. În aceeaşi etapă, pe 17 decembrie, se va disputa un alt duel de la vârful clasamentului, între Braga şi Benfica.

Seria B continuă în Antena PLAY

Serie B continuă în AntenaPLAY. Programul meciurilor transmise

Etapa 15

1 decembrie

  • Palermo – Catanzaro (21:30)

2 decembrie

  • Spezia – Parma (17:15)

Etapa 16

9 decembrie

  • Bari – Sudtirol (15:00)

10 decembrie

  • Parma – Palermo (17:15)

Etapa 17

15 decembrie

  • Spezia – Bari (21:30)

16 decembrie

  • Palermo – Pisa (17:15)

Etapa 18

23 decembrie

  • Catanzaro – Brescia (16:00)
  • Sampdoria – Feralpisalo (17:15)

Etapa 19

26 decembrie

  • Brescia – Parma (16:00)
  • Palermo – Cremonese (19:00)

Nu rata galele de fight

4 gale de fight, în AntenaPLAY

Ca în fiecare lună, spectacolul oferit de galele de fight apare în AntenaPLAY. În decembrie, patru gale vor aduce luptele pentru centuri dintre vestiţii sportivi din toată lumea. Galele vor avea loc pe 2 decembrie, 8 decembrie, 10 decembrie şi 18 decembrie.

Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte revine

Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023, exclusiv în AntenaPLAY (4-10 decembrie)  

Cea mai tare competiţie de tenis de masă din finalul de an este exclusiv în AntenaPLAY. În frunte cu Bernandette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu, România promite un rezultat mare la Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023, care este exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 4 – 10 decembrie. La competiţia din China se duelează cele mai bune 18 echipe din lume.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților peste 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×