Reclamă

Horoscopul săptămânii 4 decembrie – 10 decembrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Cei mai mulți dintre nativii vor avea parte de relații amoroase profunde. Horoscopul săptămânii 4 decembrie – 10 decembrie 2023 le aduce energie celor mai mulți dintre aceștia, chiar dacă situațiile prezente nu sunt tocmai cele mai bune. Nimic nu poate fi trecut cu vederea în această perioadă. Află detalii despre fiecare zodie în parte din horoscopul de mai jos.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 4 decembrie 2023, 9:16

Astrele îți dezvăluie și la începutul lunii decembrie ce se întâmplă cu nativii din zodiac. În perioada 4 decembrie – 10 decembrie 2023 e cazul ca toată lumea să fie pregătită pentru cele ce urmează. Sfârșitul anului va produce schimbări în viața de cuplu, dar și în ceea ce privește sănătatea și banii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 4 decembrie – 10 decembrie 2023

Specialiștii vin cu vești bune, chiar dacă unii dintre nativi este posibil să nnu aibă o săptămână tocmai productivă. Ce va rezerva viitorul pentru următoarea săptămână putem afla doar din acest horoscop pentru următoarele zile.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor fi nevoiți să treacă prin multe situații dificile în prezent. Se află în mijlocul unor evenimente care nu le fac tocmai bine, iar acest lucru le poate aduce neliniște. Există indicii care spun că oamenii din jur îi pot ajuta, însă odată ce se raportează la aceștia nu mai pot face nimic singuri.

Reclamă

Astrele îi vor susține întotdeauna, chiar dacă la început vor afla că trebuie să rezolve totul pe cont propriu. Sănătatea nu este una tocmai bună, asta pentru că durerile în zona lombară sunt evidente. Pentru cei aflați într-o relație, vine o perioadă de stres. Cei singuri, caută să se bucure de aventuri, spune Astrology.com.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur nu pot trece peste prejudecăți în această perioadă. Se simt vizați la orice pas, indiferent ce fac. Confruntările cu cei din familie nu se opresc nici acum, chiar dacă vine perioada sărbătorilor. Lipsa de timp în cuplu își va spune cuvântul, iar partenerul îi acuză de neglijență.

Reclamă

Compania pe care o vor avea întotdeuna alături îi poate salva din anumite situații mai puțin plăcute. Astrele spun că este momentul să își recapete vitalitatea și pasiunea pentru ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni țin să facă fiecare pas înaintea celorlalți. Indiferent că vorbim despre ceea ce realizează la locul de muncă sau în plan personal, vor lua totul ca la carte. Sunt neviți să depășească anumite etape mai dificile, însă acest lucru nu îi va opri din a păși în continuare către viitor.

Au nevoie de încrederea celor din jur, mai ales a prietenilor. Se simt epuizați din cauza muncii și au nevoie de o pauză. Nativii singuri găsesc că este mai bine să pună o pauză căutărilor. Cei aflați deja într-o relație se simt constrânși.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Soarele rămâne activ în zodia Rac pentru toată această săptămână. Acest eveniment astral le conferă nativilor mai multă energie. Doresc să-și spună părerea și nu vor să rețină niciun cuvânt în acest sens. Planurile de viitor le sunt acum mult mai ușor de îndeplinit.

Acceptă tot ceea ce vine spre ei într-un mod pozitiv. Sunt deschiși către relații de iubire, însă nu mai fac pași disperați în această direcție. Pentru cei aflați deja într-o legătură amoroasă, vine clipe mai puțin plăcute. Certurile pe tema banilor nu sunt tocmai ușor de aplanat, spune Yourtango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se simt mai ușurați, asta pentru că tot ceea ce li se întâmplă în prezent este datorită muncii lor asidue. Reușesc să-și creeze un statut social și o vibrație înaltă. Au de îndeplinit obiective, însă anumite neajunsuri emoționale îi împiedică în acest sens. Reușesc să devină persoane mai bune și mai înțelepete pe zi ce trece. Sunt mai atenți cu finanțele, iar sănătatea îi ajută din plin în tot mai multe dintre situații.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt mulțumiți de ceea ce au realizat până acum în sfera profesională. Sunt pregătiți să iasă cu capul înainte și să aibă o atitudine mult mai explozivă. Chiar dacă nu li se potrivește acest tip de comportament, pot să-l neutralizeze atunci când mai au nevoie de el.

Reușesc să se cunoască pe sine la un nivel mult mai profund, iar acest lucru îi ajută pe viitor. Partenerul de cuplu le poate reproșa indiferența. Cei singuri au o atitudine rezervată.

Află totul despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să-și crească stima de sine și să prevadă ceea ce se întâmplă în viitor. Vor să creadă în propriile forțe, chiar dacă mai au anumite sechele din trecut.

Sunt la fel de nehotărâți, dar astrele îi vor ghida mereu. Pentru cei aflați într-o relație, știu cum să creeze lucruri de care să fie mândri pe parcurs. Cei care sunt în căutare de o nouă existență, vor mai trebui să aștepte.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion reușesc să lase orgoliile pe altă dată și se simt mai mulțumiți ca niciodată de ceea ce li se întâmplă în viața amoroasă.

Reușesc să creeze situațiile care li se potrivesc. Alături de partenerul de viață ies din zona de confort, însă acest lucru le poate aduce teamă. La locul de muncă nu reușesc să se concentreze atât de mult pe cât ar trebui. Îi contrazic pe cei cu care intră în vorbă și nu pot să-și susțină punctul de vedere.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se concentrează pe rezultate și trec cu vederea comunicarea cu cei din jur. Privesc în fața zilelor ce vor urma, asta dacă se conectează la sine. Mai multe zile libere îi pot ajuta să se privească pe sine așa cum nu au mai făcut-o până acum. Atmosfera de la locul de muncă este complet diferită. Au nevoie să aibă mai multă încredere în propriile forțe.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se retrag în această săptămâni din mai multe relații care nu le mai aduc emoții pozitive. Cu toate acestea, își dau seama că singurătatea nu le priește.

Nu se conectează la locul de muncă cu cei mai mulți dintre colegi. Ajung la conflicte care le lasă un gust amar pentru viitor. Compania cea mai bună o au alături de partener.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător trăiesc o perioadă intensă alături de partenerul de cuplu. Prioritățile sunt să rămână mereu curioase și să nu se abată de la timpul petrecut împreună cu cei drag. Cu toate acestea, au o fire capricioasă care nu le lasă să observe mai multe lucruri, dincolo de aparențe. Se află într-un impas emoțional.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se concentrează asupra echilibrului interior. Sunt mai determinați ca niciodată în ceea ce privește schimbările din viața personală. Nimic nu li se întâmplă în mod intenționat și simt că totul este împotriva lor. Nu au răbdarea necesară, însă descoperă esența tuturor lucrurilor, înainte ca acestea să dispară din câmpul lor vizual.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×