Reclamă

Novak Djokovic e cu familia în Spania. Imagini rare cu soția și băiețelul celor doi

Novak Djokovic e cu familia în Spania. Acesta este unul dintre cei mai mari jucători de tenis și a demonstrat-o și anul acesta la Wimbledon. Cu toate acestea, atunci când nu participă la competiții importante, Djokovic stă cât de mult poate în sânul familiei.

Publicat: 12 decembrie 2022, 8:02

Sârbul a egalat acum cele șapte titluri ale lui Pete Sampras la clubul All England, pe care mulți le-au prezis după retragerea marelui său rival Rafael Nadal. Și a făcut-o depășind un meci obositor cu australianul Nick Kyrgios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic e cu familia în Spania

Câștigătorul a douăzeci de titluri de Grand Slam s-a bucurat acum de mai mult timp cu familia. Acesta a petrecut alături de soția sa și de fiul lor. Jelena Djokovic este cea care i-a fost alături la fiecare pas în carieră. Aceasta l-a susținut ori de câte ori a fost nevoie, scrie thesun.com.

Cei doi s-au plimbat pe plaja din Marbella. Jelena l-a plimbat și pe câinele lor, dar atunci când a avut nevoie de afecțiune a mers la soțul ei, l-a îmbrățișat și i-a oferit un sărut. Fiul celor doi a fost tot timpul în compania lor și s-a plimbat cu bibicleta pe nisip.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Novak Djokovic își ridică fiul în aer, pe plajă
Fiul lor, Stefan, s-a născut în octombrie 2014. Djokovic a confirmat că este din nou tată trei ani mai târziu / Profimedia Images
Reclamă

Jelena Djokovic este soția lui Novak de opt ani. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2014. Cuplul a început să se întâlnească în 2005 și s-a logodit în septembrie 2013. Fiul lor, Stefan, s-a născut în octombrie 2014. Djokovic a confirmat că este din nou tată trei ani mai târziu.

Perechea a anunțat că fiica lor Tara s-a născut în septembrie 2017. Atunci, Jelena a fost vizibil absentă din boxa jucătorilor în timpul meciurilor soțului ei de la Wimbledon din acel an.

Jelena este o mare fană a Instagramului, împărtășind în mod regulat fotografii îndrăgite cu soțul ei în mediul online. Ea este, de asemenea, directorul organizației lor caritabile, Fundația Novak Djokovic, care își propune să ajute copiii din Serbia să-și realizeze dorințele prin îmbunătățirea sistemului educațional al țării.

Reclamă

Anul acesta, Prințul George al Marii Britanii a făcut senzație la Wimbledon cu carisma sa.

Novak Djokovic e unul dintre cei mai mari tenismeni ai lumii

Novak Djokovic este unul dintre cei mai faimoși și de succes jucători de tenis din lume și e considerat printre mulți unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor.

Sârbul a câștigat 20 de titluri de Grand Slam la simplu, inclusiv Wimbledon de șase ori. După ce a câștigat Openul Francez din 2016, Djokovic a devenit al treilea om care deține toate cele patru titluri majore simultan și primul care a făcut acest lucru pe trei suprafețe diferite.

El nu a participat anul acesta la Australian Open 2022 din cauza faptului că a refuzat să se vaccineze. Deși jucătorul de tenis a menționat că nu este antivaccinist, a spus că preferă să renunțe la trofee importante dacă i se cere vaccinul împotriva coronavirusului.

„Da, acesta este preţul pe care sunt dispus să-l plătesc. Sunt dispus să nu merg la Roland Garros și Wimbledon. De ce? Pentru că principiile de a alege în privința corpului sunt mai importante decât orice titlu, decât orice altceva.”

El și-a susținut alegerea și a spus că mereu a fost foarte atent la ceea ce a intrat în corpul lui, „de la mâncare, la apă, la suplimente. Pe baza informațiilor primite, am decis să nu mă vaccinez”, a spus el la vremea respectivă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×