Reclamă

(P) Cum să ai un make-up reușit în zilele toride de vară. Trucurile care te pot ajuta să arăți impecabil

Vara este sezonul pe care multe dintre noi l-am așteptat. Temperaturile ridicate ne îndeamnă să scoatem din dressing cele mai fluide și vaporoase ținute, dar tot ele ne fac să simplificăm un pic și rutina de îngrijire pentru a obține un make-up reușit în zilele toride de vară.

Publicat: 21 iunie 2024, 17:00

Fondul de ten care curge pe față din cauza căldurii, creionul de ochi întins la colțul ochiului sau rujul lipicios nu sunt de dorit în zilele în care temperaturile pot depăși chiar și 35 de grade Celsius.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să ai un make-up reușit în zilele toride de vară

Așa că, ai mai jos câteva sfaturi pentru un make-up reușit în timpul verii, potrivit specialiștilor. În zilele toride e foarte important să te simți bine în pielea ta, dar să menții fața naturală și frumoasă.

Formula hidratantă pentru un machiaj de zi reușit în timpul verii este primul pas pentru un look de invidiat. Felul în care îți îngrijești pielea este la fel de important ca și machiajul pentru ten pe care îl aplici dimineata, înainte să pleci de acasa.

Formula hidratantă e important pentru un make-up reușit

Folosește o cremă hidratantă fără ulei dimineața și optează pentru o formulă de fond de ten tot pe acest principiu. Acestea nu te vor face să-ți simți fața încărcată pe parcursul zilei, mai ales atunci când ești expusă la temperaturile ridicate.

Reclamă

Protecție solară

Pe lângă faptul că îți hidratezi pielea, vrei să te asiguri că aceasta este protejată corespunzător de soare.

Așa cum sigur știi deja, asta înseamnă să porți o protecție solară cu spectru larg SPF 30 sau mai mare în fiecare zi, chiar și atunci când aplici machiaj pe ten.

Reclamă

Investește într-un primer de calitate

Nu vei regreta cele câteva secunde necesare pentru a aplica un primer pe chip. Deși poate părea un pas în plus într-o zi în care ești pe fugă, pentru ca machiajul să dureze și la temperaturi ridicate, e important ca el să fie următorul după crema hidratantă și protecția solară.

Primerele ajută cu adevărat la menținerea machiajului, fără ca tenul să se simtă prea încărcat. Specialiștii în machiaj recomandă să folosești un primer cu acid hialuronic pentru a ajuta la diminuarea ridurilor și la estomparea imperfecțiunilor.

Optează pentru un machiaj pentru ten mai puțin încărcat

Dacă vrei să previi deteriorarea machiajului din cauza temperaturilor ridicate, cheia este să simplici rutina. Dacă poți, folosește doar o cremă hidratantă colorată, de tipul BB cream sau CC cream și un corector acolo unde ai nevoie. Machiajului îi place să „fie în mișcare” atunci când este cald afară, așa că cel mai bun mod de a evita acest lucru este să porți mai puțin.

Folosește bronzer în rutina ta pentru un machiaj de vară

Bronzerul este acel produs care are o mulțime de beneficii estetice atunci când este aplicat pe ten. Îți poate pune ușor ochii în evidență, dă impresia că dinții tăi sunt mai albi. Recomandarea pentru a obține aceste rezultate este ca bronzerul să fie aplicat doar în punctele înalte ale feței: fruntea, pomeții, bărbia și nasul.

Descoperă și cum poți preveni reacțiile alergice la cremele de corp și față.

Alegere matifierea pe timp de vară

Dacă vrei un finisaj mat pentu machiajul tău din timpul verii, vara aceasta poți opta pentru fondul de ten Soft’ Lit Naturally Luminous Foundation. Acesta oferă un look mat și hidratant tenului tău chiar și la cele mai ridicate temperaturi.

E un fond de ten care hidratează, iluminează și îmbunătățește aspectul pielii instantaneu. Rezistă la transpirație, umiditate și transfer, iar formula lui lejeră reduce instantaneu luciul.

Beneficiile acestui fond de ten sunt multiple:

  • compatibil cu toate tipurile de piele, garantează o acoperire medie de lungă durată, pentru un finisaj luminos și natural;
  • hidratează, iluminează și îmbunătățește instantaneu și pe termen lung tonusul pielii;
  • aduce stralucire pielii, reglează imediat excesul de sebum și reduce zonele lucioase ale pielii;
  • nu se estompează în timpul zilei, rezistă la transpirație, umiditate și transfer;
  • pigmenți autentici, concepuți pentru a rezista la oxidare, pentru o față care strălucește pe tot parcursul zilei;
  • disponibil în 50 de nuanțe pentru toate tipurile de piele.

Agită produsul de fiecare dată înainte de utilizare pentru a activa formula din interiorul sticluței.

Pentru un machiaj luminos cu acoperire medie, aplică o pompiță de fond de ten Soft’ Lit pe dosul mâinii. Folosind un burețel de fond de ten, începe prin a aplica produsul din centrul feței sau pe zonele pe care vrei să le acoperi, apoi omogenizează fondul de ten și estompeză-l spre exterior.

E atât de simplu cu Sephora să ai un machiaj de zi impecabil chiar și în timpul verii. Fondul de ten Soft’ Lit Naturally Luminous Foundation e un fond de ten luminos și hidratant pentru toate tonurile de piele, așa că profită de oportunitate și include-l în rutina ta de machiaj de zi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×