Reclamă

Ordinea corectă a produselor de machiaj. Când se aplică primerul pe față

Pentru un look impecabil și radiant este important să-ți aplici machiajul în ordinea corectă. Nu numai că va face aplicarea machiajului mai ușoară și mai coerentă, dar produsele de înfrumusețare se vor completa cu succes și te vei putea bucura de un look superb. Află când se aplică primerul pe față și care e ordinea corectă a produselor de machiaj.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 mai 2024, 7:57

Dacă te întrebi cum să aplici machiajul în ordinea corectă și cum să te machiezi pas cu pas, ai ajuns în locul potrivit. Aplică produsele de înfrumusețare în ordinea corectă pentru un aspect de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ordinea corectă a produselor de machiaj

Înainte de a aplica produse de machiaj pe față trebuie să te ocupi de îngrijirea pielii. Pentru ca produsele tale de machiaj să-și facă cu adevărat treaba este esențial ca pielea ta să fie sănătoasă și hidratată, astfel încât machiajul să reziste toată ziua!

Odată ce pielea ta este pregătită, este timpul să-ți aplici machiajul.

Pasul 1 în aplicarea machiajului: primer

Primul pas în ritualul tău de frumusețe bazat pe cercetare este primerul. Acest produs hidratează pielea, îți luminează tenul, reduce aspectul porilor, liniilor fine și ridurilor și oferă baza perfectă pentru restul machiajului.

Reclamă

Pasul 2: corector de culoare

Corectorul are în compoziție ingrediente de îngrijire a pielii și are ca efect ascunderea petele întunecate. Acesta poate corecta nuanța neuniformă a pielii și să îi netezească aspectul.

Pasul 3: fond de ten

Reclamă

Fondurile de ten oferă feței tale o bază impecabilă, creând în același timp o pânză uniformă pentru ca restul machiajului tău să-și facă treaba.

Pasul 4: corectorul

Următorul pas în rutina ta de machiaj este corectorul. Acesta poate ascunde, corecta și lumina orice zonă a feței care prezintă pete și cearcăne. Pentru un finisaj cu acoperire completă, poți alege corectorul lichid.

Pasul 5: pudră

Odată ce ai creat o acoperire și ai ascuns orice pete, este timpul să te concentrezi pe aplicarea pudrei. Aceasta are efect de netezire.

Pasul 6: bronzer și contur

Acestea două sculptează perfect aspectul pomeților și maxilarului pentru un ten cu trăsături mai elegante. Indiferent pe care dintre cele două îl alegi, ele te vor ajuta să asiguri feței tale definirea perfectă.

Pasul 7: iluminator

După ce ți-ai aplicat conturing-ul, folosește iluminatorul. Acesta va lăsa o strălucire naturală și un ten luminos.

Pasul 8: machiajul sprâncenelor

În continuare, este timpul să-ți scoți în lume sprâncenele de supermodel. Indiferent cum preferi să le ai, subțiri sau mai groase, acestea pot schimba întregul aspect al feței tale. De asemenea, machiajul sprâncenelor ajută la umplerea acelor lacune minuscule pentru un aspect natural al sprâncenelor.

Pasul 9: fard de ochi

Odată ce ți-ai obținut sprâncenele de supermodel, este timpul să-ți înfrumusețezi ochii cu niște fard de pleoape. O paletă de farduri îți oferă diferite moduri de a crea un efect wow în jurul ochilor. Înainte de a-ți pune fardul de pleoape, aplică niște primer sau corector pentru a crea o bază uniformă care să reziste peste zi.

Pasul 10: creion de ochi

După ce ți-ai aplicat fardul de pleoape, este timpul să definești forma cu creionul de ochi! Fie că folosești un creion sau un eyeliner, ambele vor scoate în evidență atât culoarea ochilor cât și privirea pătrunzătoare.

Pasul 11: rimel

Următorul produs din rutina ta de machiaj este rimelul. Acesta oferă instantaneu lungime, volum, întindere și lifting. Dacă aplici rimel înaintea fardului de pleoape și a creionului de ochi, va fi mai dificil să îl aplici cu precizie, deoarece genele conturate s-ar putea să îți dea bătăi de cap.

Pasul 12: creion de buze

În continuare, este timpul să te concentrezi pe buze. Primul pas către buze atrăgătoare este crearea formei cu creionul de buze. Acesta ajută la definirea aspectului , adăugând volum buzelor și oferind o bază frumoasă pentru ruj.

Pasul 13: ruj

Odată ce ți-ai conturat și definit buzele cu creionul, este timpul pentru niște ruj! Dacă preferi luciul de buze, acesta ar trebui să fie aplicat după ruj, pentru a perfecționa și pentru a-i oferi o strălucire aparte.

Pasul 14: fard de obraz

Aplicarea blush-ului ultimul este unul dintre sfaturile specialiștilor în make-up. Când restul machiajului tău este complet, vei putea vedea mai bine de câtă culoare ai nevoie pentru a oferi aspectului tău ultima atingere.

Pasul 15: spray fixator

Acum că ți-ai aplicat machiajul în ordinea corectă, este timpul să faci ceva pentru a te bucura de el cât timp ai nevoie. Unele dintre acestea pot ajuta la stabilirea machiajul până la 16 ore.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
2
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
3
Shiloh Jolie-Pitt cu părul prins la un eveniment public
Divertisment
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut după ce și-a tuns părul scurt
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut de când a decis să treacă printr-o schimbare radicală de look. Adolescenta s-a tuns scurt și se bucură de această perioadă așa cum...
4
Leonardo DiCaprio cu o șapcă pe cap și în timp ce vorbește la un telefon
Divertisment
Cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul și Vittoria Ceretti nu au mai ținut cont de nimic
S-a aflat cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul a fost surprins în compania iubitei sale. El și Vittoria Ceretti nu s-au mai ascuns de camerele de fotografiat și-au dat frâu...
5
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
PARTENERI
×