Reclamă

Culori de machiaj pentru ochi verzi. Nuanțele potrivite pentru imaginea perfectă

Specialiștii în beauty îți dezvăluie ce culori de machiaj se potrivesc cel mai bine pentru o pereche de ochi verzi. Aceste nuanțe te pot ajuta să ai o privire irezistibilă și un machiaj perfect. Fardul de pleoape potrivit poate face diferența între un machiaj nereușit și unul fără cusur.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 aprilie 2024, 6:48

Ochii verzi au ceva special. Femeile cu ochi verzi emană o frumusețe rară și încântătoare, care cu siguranță va atrage atenția încă din primele momente. Dacă ai ochii vezir, în mod natural vrei să evidențiezi splendoarea lor intrinsecă și să-i faci să strălucească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culori de machiaj pentru ochi verzi

Dacă ai ochii verzi, atunci avem pentru tine câteva idei perfecte pentru un machiaj încântător. O modalitate excelentă de a realiza acest lucru este să alegi culorile potrivite de fard de pleoape. Acestea trebuie să-ți lumineze cu adevărat ochii și să le accentueze strălucirea naturală.

Mai jos vei descoperi care sunt nuanțele perfecte pentru persoanele care au ochi verzi, potrivit experților în ebauty.

Nuanțe îndrăznețe de violet

Verdele și violetul au făcut întotdeauna o echipă bună. Aceste două culori sunt complementare, ceea ce înseamnă că ele se completează perfect.

Reclamă

Nuanțe de fard de pleoape violet, cum ar fi lavanda, pune și violetul metalic, scto îne vidențp verdele ochilor tăi și creează un contrast uimitor, scrie Beautyplaza.com.

Pentru un look de seară poți opta pentru un smokey eye mov profund, în timp ce o nuanță subtilă de lavandă este perfectă pentru timpul zilei.

Tonuri calde de auriu

Reclamă

Tonurile aurii sunt ideale pentru a accentua căldura și profunzimea unei perechi de ochi verzi. Optează pentru farduri de pleoape aurii în nuanțe precum cupru și șampanie.

Aceste culori completează frumos lumina și fac ochii să strălucească. O nuanță aurie deschisă în colțurile interioare ale ochilor poate oferi, de asemenea, un efect de strălucire instantaneu.

Tonuri naturale de pământ

Tonurile pământului, cum ar fi maro și kaki sunt versatile și atemporale. Ele conferă ochilor verzi un aspect natural și sunt potrivite pentru ocice ocazie.

Alege un spectru neutru al nuanțelor de maro pentru evenimentele care au loc pe timp de zi sau un smokey eye mai intens pentru evenimentele care au loc seara.

Tonuri de verde proaspăt

Uneori poți să evidențiezi culoarea ochilor tăi cu o nuanță apropiată de aceasta. Experimentează cu diferite nuanțe de verde, cum ar fi verdele smarald, verdele măsliniu sau verdele pădure.

Toate aceste culori îți pot scoate ochii în evidență, spun experții de la Glamour.com. Vei avea un machiaj super, iar ochii tăi vor atrage imediat atenția asupra lor.

Nuanțe de roz și piersică

Nuanțele de roz și piersică pot crea un contrast frumos cu ochii verzi. Ele creează un aspect moale și romantic, care este perfect pentru ocazii speciale.

Alege o nuanță subtilă de roz pe pleoape și amestec-o cu o culoare caldă de piersici în pliu pentru un aspect de vis. Vei avea o imagine romantică și atrăgătoare. Descoperă și ce culori de fard se potrivesc pentru ochii căprui.

Tonuri reci de argintiu

Deși tonurile de auriu se potrivesc de minune cu ochii verzi, tonurile reci de argintiu pot avea, de asemenea un efect uimitor.

Fardul de pleoape argintiu îmbrățișează frumos ochii verzi și oferă un aspect modern, plin de farmec.

Combină fardul de pleoape argintiu cu o culoare închisă, mată, în colțul exterior al ochiului pentru un aspect cuceritor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×