Reclamă

(P) Nuanțe de blond care te vor face remarcată

Tuturor ne plac acele nuanțe de blond care întorc toate privirile! Chiar dacă ești brunetă sau roșcată, privești cu admirație o femeie cu buclele blonde frumos definite sau o domnișoară pe stradă cu un păr strălucitor de blond în bătaia razelor de soare. Iar blondele nu pot decât să se bucure de această culoare care atrage privirile oricui, întinerește chipul și te face să arăți mai feminină și mai încrezătoare.

Publicat: 12 iulie 2022, 6:05 / Actualizat: 12 iulie 2022, 17:39

Astăzi, îți propunem 5 nuanțe de blond care te vor face remarcată și care îți vor împrospăta imaginea oferindu-ți un stil aparte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nuanțe de blond care te vor face remarcată

Haide să descoperim împreună ce culori recomandă specialiștii noștri pentru acest nou sezon estival!

Blond auriu închis

Această nuanță a făcut furori în sezonul rece și continuă să rămână în top și în sezonul cald, cu diferite tonalități în funcție de culoarea actuală. Acel glow de blond auriu închis este ideal pentru femeile cu o piele bronzată și ochii deschiși. Dacă vrei să dai un refresh look-ului tău, optează pentru această culoare vibrantă.

Există mai multe tipuri de vopsea îmbogățite cu ingrediente naturale, precum unt de shea, fosfolipide sau ulei de floarea soarelui. Ține minte! Optează pentru un kit de vopsire calitativ, care să-ți ofere rezultatele dorite și nu numai, rezistență, păr nedegradat și o culoare uniformă de invidiat.

Ai aici și cele mai bune măști pentru îngrijirea părului vara. Află cum poți avea grijă de frumusețea ta la tine acasă.

Blond argintiu

Blondul argintiu sau blondul rece este o alegere revigorantă în această vară. Această nuanță se potrivește perfect cu momentele în care știi că vei petrece foarte mult timp pe plajă și nu vei putea mereu să-ți ții părul aranjat. Ei bine, această nuanță îți va sta bine oricum, este ușor de purtat și te va face să zâmbești în fiecare dimineață, când te vei uita în oglindă.

Reclamă

Blond arămiu închis

Dacă tenul tău are o tonalitate galbenă, această nuanță caldă ți se va potrivi de minune. Într-adevăr, nu este o culoare ușor de purtat. Cu toate acestea, blondul arămiu te va scoate cu siguranță din anonimat oriunde te-ai duce.

Pentru un plus de luminozitate și un look sofisticat în tendințe, blondul arămiu închis este cea mai bună alegere. Încearcă-l cu încredere!

Blond rose

Este una dintre cele mai frumoase nuanțe ale acestui sezon! De-a lungul timpului, blondul rose a fost reinterpretat în mai multe tonalități diferite – de la acel trandafir accentuat până la șuvițe subtile de rose sau ombre.

Este minunat că te poți juca cu intensitatea culorii și aplicarea acesteia, astfel încât rezultatul obținut să fie unul spectaculos și bine proporționat în același timp. Totodată, ia în calcul faptul că această nuanță necesită o îngrijire aparte și o vizită la un specialist în domeniu.

Blond închis cenușiu

Blondul închis cenușiu vine în avantajul celor care își doresc să-și păstreze rădăcinile închise și să se deschidă spre vârfuri. Această metodă de colorare va arăta perfect pe părul scurt al unei fete cu tenul deschis și ochii verzi.

În schimb, trebuie să ții cont de faptul că imperfecțiunile pot fi scoase în evidență, iar culoarea cenușie redă vizual vârsta. Cu toate acestea, blondul închis cenușiu se regăsește mereu în topul preferințelor vedetelor și al hairstylistilor.

În funcție de recomandările făcute mai sus, sperăm că te-am ajutat să-ți alegi nuanța de blond preferată. Sezonul acesta, e ULTRA să fii tu!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×