Reclamă

Pamela Anderson a postat o nouă fotografie fără machiaj. Vedeta spune că este mai fericită ca niciodată cu aspectul său

Pamela Anderson a postat o nouă fotografie fără machiaj. Vedeta spune că este mai fericită ca niciodată cu aspectul său natural. Vedeta, în vârstă de 56 de ani, a strălucit în timp ce a povestit despre produsele sale de îngrijire ale tenului.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 iunie 2024, 13:10

Pamela Anderson și-a arătat frumusețea și chipul tineresc în cea mai recentă postare din mediul online. Pielea modelului arată incredibil în timp ce aceasta își prezintă rutina de îngrijire a pielii. Vedeta, în vârstă de 56 de ani, a fost zâmbitoare și optimistă în clipul postat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pamela Anderson a postat o nouă fotografie fără machiaj

n noul videoclip, Pamela Anderson a fost văzută aplicând un ser de la marca ei proprie de produse de skincare. În descrierea postării, pamela a spus că este recunoscătoare pentru echipa ei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

„Mica noastră familie devine din ce în ce mai mare și sunt recunoscătoare pentru toți cei care ni s-au alăturat. Împreună, răspândi un mesaj despre îngrijire și despre iubirea de sine. Avem atât de multe lucruri interesante și abia aștept să le împărtășesc cu voi”, a spus Pamela în mediul online.

Reclamă

În imagini, actrița este văzută stând în fața unei oglinzi în timp ce își aplică produsele referate pe ten. Blondina arată uimitor chiar și într-un top simplu.

După ce și-a aplicat produsele pentru îngrijirea pielii, Pamela și-a trecut degetele prin părul blond platinat. La sfârșitul lunii trecute, Pamela le-a arătat fanilor ei mai multe imagini din viața pe care o duce în Vancouver, scrie PageSix.

Vedeta a postat imagini gătind și culegând legume din grădina sa. Pamela este fericită cu viața pe care o are în prezent și cu stilul ei natural.

Reclamă

Diva se postează deja de aproape un an fără machiaj și spune că acest lucru îi oferă mai multă încredere în frumusețea sa.

Ce spune Pamela Anderson despre machiaj și produsele de skincare

Pamela Anderson a spus că „nu-i face plăcere să se machieze”. Vedeta spune că se simte vulnerabilă atunci când îți aplică produse de make-up. Vedeta a spus că își dorește să folosească produse vegane și cu ingrediente cât mai naturale.

„Pentru mine, adevărata frumusețe înseamnă să sărbătoresc autenticitatea. Vreau să arăt ca mine, să mă simt ca mine și asta înseamnă să am grijă de mine, în interior și în exterior”.

Scopul este să ne realizăm misiunea proprie pe pământ. Tot ce trebuie să faci este să începi să ai mai multă încredere în tine, să ai mai mult curaj și să fii ceea ce nimeni altcineva ar putea fi.

Sunt mândră că fac parte din această lume, în termenii mei. Avem atât de multe lucruri pentru care să fim recunoscători”, a spus Pamela într-o postare din online.

Vedeta internațională a impresionat anul acesta și la evenimentul Met Gala 2024.

Pamela și-a făcut apariția într-o rochie elegantă. Ceea ce a atras atenția a fost faptul că vedete și-a înfățișat chipul fără machiaj. Pamela este decisă să nu se abată de la decizia pe care a luat-o. Diva nu-și dorește să se întoarcă la produsele de make-up în viitor, scrie publicația DailyMail

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×