Reclamă

Pantofi sau sandale la rochie lungă? Ce să porți pentru o apariție elegantă

Sezonul petrecerilor a început și probabil te-ai întrebat ce poți să alegi între pantofi sau sandale la o rochie lungă. Dacă urmează să participi la o nuntă sau un botez și nu-ți dai seama ce ar trebui să alegi, atunci avem câteva trucuri și sfaturi pentru a arăta impecabil.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 iunie 2024, 8:09 / Actualizat: 19 iunie 2024, 11:32

Rochiile maxi oferă o siluetă fluidă și au o versatilitate impresionantă. Acestea ar trebui să facă parte din gardeorba oricărei femei care își dorește să aibă parte de o imagine aparte la un eveniment deosebit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când vine vorba de alegerea pantofilor perfecți, lucrurile pot deveni puțin mai complicate. Acest ghid te va ajuta să navighezi prin lumea pantofilor și să faci cea mai bună alegere pentru tine.

Pantofi sau sandale la rochie lungă

Pantofii ideali pentru rochia ta maxi depind de mai mulți factori, inclusiv sezon, ocazie și stilul rochiei. Pentru sezonul de vară se recomandă sandalele, pantofii și espadrilele.

Specialiștii în modă spun că poți purta chiar și lapi dacă atmosfera este una casual, de plajă. Sandalele au o eleganță aparte, iar pantofii pot funcționa foarte bine pentru evenimentele sofisticate. Rochiile lungi au avantajul de a ascunde mare parte a pantofului.

Totuși, specialiștii în modă recomandă să alegi pantofii cu toc pentru a-ți eleva silueta. Alege un design adecvat de încălțăminte în funcție de evenimentul la care participi, dar și de condițiile meteorologice.

Reclamă

Rochii maxi cu sandale plate

O rochie fluidă poate fi purtată și cu o pereche de sandale plate, fără toc. Aceste perechi sunt ideale pentru evenimentele ocazionale și casual.

Totodată, aceste sandale sunt ideale pentru persoanele care nu sunt obișnuite să meargă pe tocuri. Ține cont de evenimentul la care participi atunci când alegi pantofii pentru rochia ta lungă.

Reclamă

Asocierea acestor sandale creează o senzație de vară. Balerinii pot fi și ei o alegere bună pentru o imagine rafinată, dar și pentru a-ți păstra picioarele confortabile.

Rochii maxi cu sandale cu toc

Rochiile maxi cu imprimeu floral merg foarte bine cu sandalele cu toc. Acestea oferă un aspect elegant ținutei tale. Aceste sandale adaugă eleganță unui aspect șic.

Culoarea labă clară oferă o pânză curată, care completează frumos imprimeurile florale complexe și fac din acest articol de îmbrăcăminte o piesă integrantă a aspectului general al ținutei.

Aceste sandale măresc lungimea picioarelor și îți oferă o notă de lux, spune Glamour.com.

Rochii maxi cu sandale cu toc jos

Această rochie maxi atemporală poate fi purtată și cu sandalele cu toc jos. Sandalele sunt confortabile, dar elegante. Ele creează suprafețe netede, curate și permit frumuseții și eleganței să-și facă lor.

Tocurile joase asigură ridicarea potrivită  pentru a accentua silueta și oferă un confort excelent, permițându-le femeilor să se simtă confrotabil pe tot parcursule venimentului la care participă.

Espadrile cu rochii maxi

Espadrile oferă o imagine boemă și se potrivesc perfect cu atmosfera de plajă. Pantofii clasici de vară cu talpă asemănătoare cauciucului oferă o notă de eleganță oricărei ținute de rochie maxi.

Această pereche de pantofi poate aduce un aspect elegant, spun specialiștii de la InStyle.com.

Rochii maxi cu sandale albe

Pantofii și sandalele albe fac aspectul general să fie complet. Aceste sandale se poartă perfect cu rochia maxi, combină confortul și stilul și ridică aspectul rochiei maxi la rafinament.

Nuanțele negre ale sandalelor se potrivesc cu rochiile fluide. Dacă ești pasionată de fashion, atunci află și cu ce poți asorta rochia din piele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
5
Un cuplu care stă pe pat și discută
Horoscop
5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024. Nativii care pot ajunge la căsătorie
Fă-ți timp pentru a construi o iubire care va dura pentru totdeauna. Pentru cele 5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024, luna începe cu un accent pe sentimente. Nativii au timp...
PARTENERI
×