Reclamă

Partenerul actriței Sandra Bullock a murit la 57 de ani. Bryan Randall s-a stins din viață după ce s-a luptat cu o boală grea timp de 3 ani

Partenerul actriței Sandra Bullock a murit la 57 de ani. Vestea a întristat familia acestuia, dar partenera sa de viață a încercat să rămână puternică pentru cei din jurul său. Familia fotografului a fost cea care a făcut anunțul public în mediul online și nu numai.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 august 2023, 10:11 / Actualizat: 8 august 2023, 11:22

Partenerul de viață al Sandrei s-a stins din viață în acest weekend, însă anunțul a fost făcut public abia azi. Familia nu a putut trece peste durere atât de ușor, iar vestea că Brayan nu mai este i-a lua pe toți prin surprindere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partenerul actriței Sandra Bullock a murit la 57 de ani

Bryan Randall s-a stins din viață după o luptă de mai bine de trei ani cu scleroza laterală amiotofircă (ASL). Fotograful a încercat să ascundă tot timpul boala grea de care a suferit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sandra Bullock și Bryan Randall la un eveniment public
Sandra Bullock și Bryan Randall s-au cunoscut în anul 2015 / Profimedia Images

Acesta nu a vrut să vorbească public despre problemele de sănătate. Familia fotografului a fost cea care s-a ocupat de îngrijirea acestuia, dat și Sandra a avut un rol important.

Reclamă

„Cu mare tristețe în suflet vă anunțăm că pe data de 5 august, Bryan Randall s-a stins din viață după o luptă grea cu ASL. Bryan a ales încă de la început să țină bătălia sa privată, iar cei cărora l-au îndrăgit știu că ar fi vrut ca lucrurile să rămână la fel chiar și acum.”

„Vă suntem extrem de recunoscători vouă, dar și doctorilor care s-au ocupat de-a lungul timpului de acesta. Le suntem recunoscătoare asistentelor care au devenit colegele noastre de casă, care și-au sacrificat propriul timp și al familiilor lor pentru a ne rămâne mereu alături.”

„În acest moment vă cerem liniștea de a ne lua la revedere de la Bryan”.

Reclamă

Deși nu erau căsătoriți, Bryan și Bullock au trăit o frumoasă poveste de iubire, scrie publicația People.

Povestea de dragoste dintre Sandra Bullock și Bryan Randall

Bryan și Sandra s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2015. Randall a avut înainte o carieră de model, însă a decis să devină fotograf și să fie cel care stă în spatele camerelor. Sandra a jucat și în filme motivaționale pentru femei puternice.

Randall a fost angajat pentru a fotografia petrecerea aniversară a fiului Sandrei, Louis, în luna ianuarie a anului 2015.

Cei doi s-au plăcut încă din primul moment, dar au decis să-și facă relația publică mult mai târziu. Bullock, care are doi copii din relația anterioară, a vorbit despre problema mariajului într-un interviu din anul 2021.

„Mi-am găsit dragostea vieții mele. Amândoi avem grijă de trei copiii frumoși, Randall are și el o fiică. Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea.”

”Nu vreau să spun că nu-mi place ideea de mariaj, dar nu am nevoie de o hârtie pentru a fi un partener loial și o mamă devotată. Nu am nevoie să mi se spună printr-o hârtie că trebuie să fi prezentă în vremurile bune și mai puțin bune.”

”El este deja exemplul pentru ceea ce mi-aș dori în viața copiilor mei. Am un partener care este extraordinar. Deși nu ne înțelegem tot timpul, pentru că sunt o femeie destul de încăpățânată, facem ca lucrurile să funcționeze între noi”.

Sandra nu a comentat decesul partenerului său. Actrița internațională a cerut fanilor săi să-i respecte intimitatea în această perioadă dificilă, relatează DailyMail.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×