Reclamă

Partenerul actriței Sandra Bullock a murit la 57 de ani. Bryan Randall s-a stins din viață după ce s-a luptat cu o boală grea timp de 3 ani

Partenerul actriței Sandra Bullock a murit la 57 de ani. Vestea a întristat familia acestuia, dar partenera sa de viață a încercat să rămână puternică pentru cei din jurul său. Familia fotografului a fost cea care a făcut anunțul public în mediul online și nu numai.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 august 2023, 10:11 / Actualizat: 8 august 2023, 11:22

Partenerul de viață al Sandrei s-a stins din viață în acest weekend, însă anunțul a fost făcut public abia azi. Familia nu a putut trece peste durere atât de ușor, iar vestea că Brayan nu mai este i-a lua pe toți prin surprindere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partenerul actriței Sandra Bullock a murit la 57 de ani

Bryan Randall s-a stins din viață după o luptă de mai bine de trei ani cu scleroza laterală amiotofircă (ASL). Fotograful a încercat să ascundă tot timpul boala grea de care a suferit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sandra Bullock și Bryan Randall la un eveniment public
Sandra Bullock și Bryan Randall s-au cunoscut în anul 2015 / Profimedia Images

Acesta nu a vrut să vorbească public despre problemele de sănătate. Familia fotografului a fost cea care s-a ocupat de îngrijirea acestuia, dat și Sandra a avut un rol important.

Reclamă

„Cu mare tristețe în suflet vă anunțăm că pe data de 5 august, Bryan Randall s-a stins din viață după o luptă grea cu ASL. Bryan a ales încă de la început să țină bătălia sa privată, iar cei cărora l-au îndrăgit știu că ar fi vrut ca lucrurile să rămână la fel chiar și acum.”

„Vă suntem extrem de recunoscători vouă, dar și doctorilor care s-au ocupat de-a lungul timpului de acesta. Le suntem recunoscătoare asistentelor care au devenit colegele noastre de casă, care și-au sacrificat propriul timp și al familiilor lor pentru a ne rămâne mereu alături.”

„În acest moment vă cerem liniștea de a ne lua la revedere de la Bryan”.

Reclamă

Deși nu erau căsătoriți, Bryan și Bullock au trăit o frumoasă poveste de iubire, scrie publicația People.

Povestea de dragoste dintre Sandra Bullock și Bryan Randall

Bryan și Sandra s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2015. Randall a avut înainte o carieră de model, însă a decis să devină fotograf și să fie cel care stă în spatele camerelor. Sandra a jucat și în filme motivaționale pentru femei puternice.

Randall a fost angajat pentru a fotografia petrecerea aniversară a fiului Sandrei, Louis, în luna ianuarie a anului 2015.

Cei doi s-au plăcut încă din primul moment, dar au decis să-și facă relația publică mult mai târziu. Bullock, care are doi copii din relația anterioară, a vorbit despre problema mariajului într-un interviu din anul 2021.

„Mi-am găsit dragostea vieții mele. Amândoi avem grijă de trei copiii frumoși, Randall are și el o fiică. Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea.”

”Nu vreau să spun că nu-mi place ideea de mariaj, dar nu am nevoie de o hârtie pentru a fi un partener loial și o mamă devotată. Nu am nevoie să mi se spună printr-o hârtie că trebuie să fi prezentă în vremurile bune și mai puțin bune.”

”El este deja exemplul pentru ceea ce mi-aș dori în viața copiilor mei. Am un partener care este extraordinar. Deși nu ne înțelegem tot timpul, pentru că sunt o femeie destul de încăpățânată, facem ca lucrurile să funcționeze între noi”.

Sandra nu a comentat decesul partenerului său. Actrița internațională a cerut fanilor săi să-i respecte intimitatea în această perioadă dificilă, relatează DailyMail.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×