Reclamă

Pink a povestit despre perioada de recuperare după operația la șold. Ce declarații a făcut artista

Pink și-a deschis sufletul în fața fanilor săi din întreaga lume și a povestit mai multe amănunte despre perioada de recuperare avută după operația la șold. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram alături de o fotografie pe care a făcut-o recent. Cântăreața i-a mulțumit soțului său, Carey Hart, pentru grija pe care i-a purtat-o în fiecare zi.

Publicat: 19 noiembrie 2021, 7:06 / Actualizat: 19 noiembrie 2021, 16:33

Cântăreața în vârstă de 42 de ani a trecut printr-o intervenție la șold. Vedeta spune că s-a aflat într-o perioadă ”brutală” în timpul în care s-a recuperat. După o săptămână de la intervenția propriu-zisă, Pink a decis să împărtășească cu fanii săi toată această experiență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pink a povestit despre perioada de recuperare după operația la șold

Vedeta internațională este cu adevărat o luptătoare. Vedeta a avut nevoie de tot sprijinul pe care l-a putut primi în urma operației pe care a suferit-o la șold. Deși nu a dat mai multe detalii despre intervenție, Pink a povestit cum a fost perioada imediată după trezirea din anestezie. Fotografia postată de artisă o înfățișează zâmbăreață și gata să le povestească admiratorilor cum s-a schimbat viața sa în ultima vreme.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

”Bună tuturor! Așa arăt după nouă ore de somn și multe îmbrățișări de la copiii mei, dar și după o săptămână de la operația de șold!!Trebuie să mulțumesc tuturor pentru grija pe care mi-au purtat-o, spitalului care m-a găzduit și Dr. Philippon care a avut grijă de mine. A fost o săptămână brutală pentru mine. O săptămână cu multe lacrimi, durere, medicamente, depresie, ulcer din cauza medicamentelor și febră constantă.”

Reclamă

Pink a povestit în detaliu despre perioada de recuperare după operația la șold. Vedeta a mulțumit echipei care s-a ocupa de ea, dar și soțului care i-a fost mereu alături.

Carey Hart i-a fost tot timpul alături și a avut grijă de ea și de cei doi copii pe care îi au împreună Jameson Moon Hart și Willow Sage Hart. Artista a spus că a văzut un sprijin real în soțul său care i-a dat tot timpul putere. Totodată, aceasta a adăugat că este extrem de recunoscătoare pentru toate evenimentele prin care a trecut cu bine.

Ce a învățat Pink în urma acestei experiențe

Reclamă

Pink a vorbit despre perioada de recuperare avută după operația la șold. Mai mult, vedeta a împărtășit cu fanii săi câteva lucruri pe care această experiență a învățat-o. Artista a devenit recunoscătoare pentru tot ce are și a ajuns să-și aprecieze soțul și mai mult.

Pink spune că Hart i-a fost tot timpul alături. Acesta i-a gătit vedetei, a ajutat-o să-și ia medicamentele, s-a ocupat de casă și a încurajat-o tot timpul pe artistă pentru a se recupera mai repede. Pink spune că în urma acestei experiențe a învățat cât de important este să accepte ajutorul din partea celorlalți.

”Viața îți amintește mereu într-un fel despre oportunitățile remarcabile și binecuvântările pe care le ai. Am învățat în această perioadă despre darul de a accepta ajutorul celorlalți. Călătoria mea nu va fi una ușoară, dar mă voi recupera complet. Sunt binecuvântată.”

Deși nu a oferit mai multe informații legate de operația la șold, artista și-a liniștit fanii cu privire la starea sa de sănătate și i-a asigurat că va face tot ce este posibil pentru a se recupera complet. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×