Reclamă

Pink a povestit despre perioada de recuperare după operația la șold. Ce declarații a făcut artista

Pink și-a deschis sufletul în fața fanilor săi din întreaga lume și a povestit mai multe amănunte despre perioada de recuperare avută după operația la șold. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram alături de o fotografie pe care a făcut-o recent. Cântăreața i-a mulțumit soțului său, Carey Hart, pentru grija pe care i-a purtat-o în fiecare zi.

Publicat: 19 noiembrie 2021, 7:06 / Actualizat: 19 noiembrie 2021, 16:33

Cântăreața în vârstă de 42 de ani a trecut printr-o intervenție la șold. Vedeta spune că s-a aflat într-o perioadă ”brutală” în timpul în care s-a recuperat. După o săptămână de la intervenția propriu-zisă, Pink a decis să împărtășească cu fanii săi toată această experiență.

Pink a povestit despre perioada de recuperare după operația la șold

Vedeta internațională este cu adevărat o luptătoare. Vedeta a avut nevoie de tot sprijinul pe care l-a putut primi în urma operației pe care a suferit-o la șold. Deși nu a dat mai multe detalii despre intervenție, Pink a povestit cum a fost perioada imediată după trezirea din anestezie. Fotografia postată de artisă o înfățișează zâmbăreață și gata să le povestească admiratorilor cum s-a schimbat viața sa în ultima vreme.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

”Bună tuturor! Așa arăt după nouă ore de somn și multe îmbrățișări de la copiii mei, dar și după o săptămână de la operația de șold!!Trebuie să mulțumesc tuturor pentru grija pe care mi-au purtat-o, spitalului care m-a găzduit și Dr. Philippon care a avut grijă de mine. A fost o săptămână brutală pentru mine. O săptămână cu multe lacrimi, durere, medicamente, depresie, ulcer din cauza medicamentelor și febră constantă.”

Reclamă
Reclamă

Pink a povestit în detaliu despre perioada de recuperare după operația la șold. Vedeta a mulțumit echipei care s-a ocupa de ea, dar și soțului care i-a fost mereu alături.

Carey Hart i-a fost tot timpul alături și a avut grijă de ea și de cei doi copii pe care îi au împreună Jameson Moon Hart și Willow Sage Hart. Artista a spus că a văzut un sprijin real în soțul său care i-a dat tot timpul putere. Totodată, aceasta a adăugat că este extrem de recunoscătoare pentru toate evenimentele prin care a trecut cu bine.

Ce a învățat Pink în urma acestei experiențe

Pink a vorbit despre perioada de recuperare avută după operația la șold. Mai mult, vedeta a împărtășit cu fanii săi câteva lucruri pe care această experiență a învățat-o. Artista a devenit recunoscătoare pentru tot ce are și a ajuns să-și aprecieze soțul și mai mult.

Pink spune că Hart i-a fost tot timpul alături. Acesta i-a gătit vedetei, a ajutat-o să-și ia medicamentele, s-a ocupat de casă și a încurajat-o tot timpul pe artistă pentru a se recupera mai repede. Pink spune că în urma acestei experiențe a învățat cât de important este să accepte ajutorul din partea celorlalți.

”Viața îți amintește mereu într-un fel despre oportunitățile remarcabile și binecuvântările pe care le ai. Am învățat în această perioadă despre darul de a accepta ajutorul celorlalți. Călătoria mea nu va fi una ușoară, dar mă voi recupera complet. Sunt binecuvântată.”

Deși nu a oferit mai multe informații legate de operația la șold, artista și-a liniștit fanii cu privire la starea sa de sănătate și i-a asigurat că va face tot ce este posibil pentru a se recupera complet. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×