Reclamă

Portretul Reginei la aniversarea de 54 de ani. Anul trecut a fost unul intens pentru Majestatea Sa

Portretul Reginei la aniversarea de 54 de ani. Anul trecut a fost unul intens pentru Majestatea Sa. Cu toate acestea, se pare că nimic nu o reține din a-și duce la îndeplinire atribuțiile regale și tradițiile cu care și-a obișnuit susținătorii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 august 2024, 13:19

Regina Rania a Iordaniei a făcut public cu ajutorul Casei Sale Regale un nou portret uimitor pentru a comemora cea de-a 54-a aniversare. Aceasta va avea loc pe data de 31 august 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portretul Reginei la aniversarea de 54 de ani

Această ocazie specială coincide cu un an important pentru Familia Regală Iordaniană. Casa Regală marchează Jubileul de Argint al Majestății Sale Regele Abdullah al II-lea, marcând 25 de ani de la urcarea sa pe tron.

Pe de altă parte, la începutul acestui an, ca dovadă a dăruirii și serviciilor sale, Regele Abdullah i-a dăruit Reginei Rania prestigiosul Ordin al Marelui Cordon. Devotamentul ei față de națiune nu a rămas neobservat.

Această onoare îi recunoaște contribuțiile neprețuite aduse Iordaniei în ultimii 25 de ani. Regele i-a înmânat onoarea Reginei ca recunoaștere a rolului său principal în promovarea societății iordaniene. Eforturilor sale de a sprijini iordanienii în toate domeniile nu au rămas nerăsplătite.

„De fiecare dată când intru într-un sat sau o casă iordaniană, oamenii mă roagă să vă transmit salutările și aprecierea lor pentru eforturile voastre de a dezvolta țara noastră. De a crea un viitor mai luminos și mai plin de speranță pentru copii”, a scris Regele într-un scrisoare publică adresată Reginei.

Reclamă

„Văd, în ochii lor, dragoste pentru soția regelui lor și mama prințului lor moștenitor”.

Regina Rania a devenit bunică anul acesta

Reclamă

Ziua ei de naștere de anul acesta vine la aproape o lună de când Regina Rania a devenit bunică. Fiul ei cel mare, Prințul Moștenitor Hussein și nora Prințesa Rajwa au devenit părinți pentru Prințesa Iman pe 3 august. Familia regală iordaniană a împărtășit atunci câteva momente prețioase din viața lor dincolo de ușile închise ale Palatului.

Regina Rania a dezvăluit cât de mult se bucură de fiecare secundă ca bunică. Într-o imagine de pe Instagram, postată pe contul ei @queenrania, Regina Iordaniei a fost văzută stând într-o cameră alături de soțul ei, Regele Abdullah, în timp ce micuțul Iman era în brațe.

„Atâta drăgălășenie în brațele mele”, a descris Regina Rania fotografia prețioasă. La câteva ore după ce s-a născut Iman, Rania a apelat la rețelele sociale pentru a publica câteva dintre pozele făcute în primele ei momente din viață.

„Iman, deja ai toată inima mea. Familia noastră nu a fost niciodată mai fericită!”, a scris ea atunci.

Regina Rania s-a dedicat cu toată dragostea națiunii sale

Departe de viața de familie, angajamentul neclintit al Reginei Rania de a servi Iordaniei alături de Regele Abdullah a determinat-o să stabilească diverse inițiative care completează și sprijină activitatea instituțiilor locale în domeniile educației și puterii comunității.

În ultimii 25 de ani, Regian Rania a înființat Fundația Regina Rania pentru Educație și Dezvoltare (QRF) și conduce o serie de inițiative educaționale, inclusiv Edraak, prima platformă non-profit de cursuri online masive de arabă; Academia Regina Rania Teacher (QRTA) și Madrasati.

Printre alte contribuții ale Raniei la educația locală se numără înființarea Fondului Al-Aman pentru viitorul orfanilor. Acesta sprijină educația și formarea orfanilor cu vârsta de peste 18 ani. Există și Premiul Regina Rania pentru excelență în educație. Acesta onorează eforturile educatorilor din tot regatul.

Pe scena internațională, în acest an, Regina Rania și-a adăugat vocea femeilor din întreaga lume. Ea solicită încheierea imediată a războiului israelian din Gaza. Îndeamnă la o soluționare justă și pașnică a conflictului palestino-israelian.

Pe parcursul anului, Majestatea Sa s-a întâlnit, de asemenea, cu reprezentanți ai diferitelor organizații internaționale care operează în Fâșia Gaza. Inclusiv UNICEF, Médecins Sans Frontières (MSF) și Salvați Copiii. Ea a discutat despre eforturile lor pe teren și despre sarcina aproape imposibilă de a furniza asistență de bază pentru populația din Gaza.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×