Reclamă

Prima apariție a Prințului Harry după interviul pentru Oprah Winfrey. Cum a fost fotografiat

Ducele de Sussex a fost fotografiat recent în timp ce se plimba cu bicicleta în preajma locuinței sale. E prima apariție a Prințului Harry după interviul pentru Oprah Winfrey. Acesta a avut loc pe data de 7 martie 2021 și a fost difuzat de postul de televiziune CBS.

Publicat: 22 martie 2021, 18:24

Ducele de Sussex a ieșit la o plimbare cu bicicleta electrică, în timp ce Meghan și Archie au rămas acasă. Plimbarea a avut loc în jurul locuinței de 10 milioane de lire sterline. În spatele lui a stat tot timpul o echipă de protecție în timp ce acesta s-a relaxat în Montecito, California.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducele a ieșit îmbrăcat într-o ținută sport, cu mască, ochelari de soare și șapcă pe cap. Este prima apariție a Prințului Harry, după ce în urmă cu două săptămâni a acordat împreună cu Meghan Markle un interviu pentru Oprah Winfrey. Subiectele discutate atunci au ținut primele pagini ale publicațiilor din întreaga lume.

Prima apariție a Prințului Harry după interviul pentru Oprah Winfrey

Prințul a fost fotografiat în timp ce se plimba cu bicicleta electrică în jurul locuinței pe care o deține pe Meghan Markle în Montecito, California.

Prințul Harry a decis să se retragă din Familia Regală Britanică împreună cu soția sa, Meghan Markle. În tot acest timp, Prințul William și Kate Middleton continuă să-și ducă la îndeplinire îndatoririle regale.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prințul Harry, prima apariție publică, în timp ce se plimba cu bicicleta electrică
Ducele de Sussex a ieșit la o plimbare cu bicicleta electrică, în timp ce Meghan și Archie au rămas acasă / Profimedia Images

Recent, Prințul William a făcut public un mesaj înregistrat pentru Comic Relief de la BBC One. Acesta a mulțumit populației britanice pentru generozitatea de care a dat dovadă în timpul pandemiei de Covid-19. Este de asemenea primul mesaj pe care Familia Regală îl oferă publicității după ce Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost externat din spital după o lună de spitalizare.

Interviul pentru Oprah Winfrey, ultimul lor cuvânt

Reclamă

În timpul interviului pentru Oprah Winfrey, Prințul Harry și Meghan Markle au adus acuzații grave împotriva Familiei Regale Britanice. Cei doi i-au acuzat de rasism. Aceștia au spus că un membru al Familiei Regale s-a întrebat în legătura cu nuanța pielii copilului lor. Tot atunci a ieșit la iveală și faptul că nu au ajutat-o deloc pe Meghan să se acomodeze cu noul statut.

Cei doi au ținut să menționeze că acest interviu, care a generat subiecte pentru presa din întreaga lume, că este ultima lor declarație după ce au decis să părăsească Familia Regală.

Gayle King, jurnalistă pentru CBS, a dezvăluit în mod public că Prințul Harry a avut o discuție cu tatăl și fratele lui. Potrivit ei, discuțiile nu a fost deloc productive.

E adevărat, Harry a discutat cu fratele lui. A stat de vorbă şi cu tatăl lui, Prințul Charles. Cei doi mi-au spus că acele conversaţii au fost neproductive. Toţi trei sunt bucuroşi că măcar au iniţiat o conversaţie.

– Gayle King

Interviul pentru Oprah Winfrey acordat de Prințul Harry și Meghan Markle a generat cea mai mare criză din ultimii ani prin care trece Familia Regală Britanică. Meghan Markle a acuzat Familia Regală a Marii Britanii că a schimbat regulile de acordare a titlului de prinț. Ea spune că acest lucru s-a întâmplat la scurt timp de la anunțarea sarcinii sale, tocmai pentru ca fiul ei să nu primească acest titlu la naștere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×