Reclamă

Prima apariție publică a lui Kate Middleton după ce a terminat chimioterapia. Cum a apărut alături de Prințul William

Prima apariție publică a lui Kate Middleton după ce a terminat chimioterapia e pe prima pagină a presei din întreaga lume. Prințesa de Wales a revenit la îndatoririle publice, așa cum a promis.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 octombrie 2024, 21:09

Kate Middleton și Prințul William s-au întâlnit cu familiile victimelor atacului din iulie din Southport. Cei doi soți au avut o vizită neanunțată în locul unde unde trei copii au fost uciși la un curs de dans și yoga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima apariție publică a lui Kate Middleton după ce a terminat chimioterapia

Pe 10 octombrie, Prințul și Prințesa de Wales, ambii în vârstă de 42 de ani, au vizitat orașul din Anglia. Ei au dorit să-și arate sprijinul comunității în urma atacului mortal. Deși neanunțat, William era așteptat să participe, iar Kate a decis să i se alăture.

Ieșirea neașteptată a fost primul angajament public al Prințesei Kate de când a anunțat pe 9 septembrie că a terminat tratamentul cu chimioterapie. S-a întâmplat la șase luni după ce a spus în martie că este supusă unui tratament pentru cancer.

Kate Middleton, machiată discret, la o întâlnire regală
Prințul William și Prințesa Kate s-au întâlnit cu pompierii, medicii de pe ambulanțe și polițiștii de la Centrul Comunitar din Southport / Profimedia Images

Prințul William și Prințesa Kate s-au întâlnit cu pompierii, medicii de pe ambulanțe și polițiștii de la Centrul Comunitar din Southport. 10 octombrie este Ziua Mondială a Sănătății Mintale. Membrii regali au petrecut, de asemenea, timp cu profesioniști în domeniul sănătății mintale.

Reclamă

Prințul și Prințesa de Wales s-au întâlnit, de asemenea, în privat cu familiile celor trei copii care au murit. Ei s-au văzut și cu profesorul de dans care se afla acolo când a avut loc atacul. Alte zece persoane au fost, de asemenea, rănite în urma înjunghierii în masă. Un băiat de 17 ani a fost acuzat de uciderea celor trei fete.

Potrivit People, Prințul William și Prințesa Kate au vrut să viziteze Southport pentru a arăta comunității că nu au fost uitați. De asemenea, au dorit să reamintească că vor continua să-i sprijine.

Prințesa de Wales s-a alăturat soțului ei pentru a arăta sprijin și empatie comunității și familiilor victimelor. Prințul și Prințesa de Wales, care au trei copii împreună, au emis o declarație în momentul atacului. În comunicatul lor au făcut referire la perspectiva lor de părinți.

Reclamă

„Ca părinți, nu putem începe fără să ne imaginăm prin ce trec familiile, prietenii și cei dragi ai celor uciși și răniți astăzi în Southport.”

Familia Regală a susținut o strângere de fonduri după atacurile din Southport

Reclamă

După tragedia din 29 iulie, Serviciul Național de Poliție a creat o strângere de fonduri pentru cei implicați în răspunsul imediat. Aceasta a fost susținută de Fundația Regală caritabilă a Prințului William și Prințesei Kate.

Prințul William este un pilot de căutare și salvare retras al Forțelor Aeriene Regale. El a servit anterior și pentru Ambulanța Aeriană din East Anglian. De altfel, sănătatea mintală a personalului de urgență este o cauză apropiată de inima lui.

Această ieșirea mai poate fi un semn că Prințesa ar putea avea un program de angajamente ușoare pentru restul anului. Întâlnirile despre munca ei în sectorul primilor ani de viață și concertul ei tradițional de colinde de Crăciun au fost enumerate în Circulara Curții. Se crede că ea va participa la slujba de Duminica Pomenirii cu familia ei pe 10 noiembrie.

Prințesa de Wales a fost văzută cel mai recent la o întâlnire de la Castelul Windsor pe 2 octombrie. Acolo a cunoscut un fotograf de 16 ani care are o formă rară și agresivă de cancer. Prințul William l-a invitat să fotografieze ceremoniile de învestitură pe care le-a ținut în acea zi.

Vizita Prințului William și a Prințesei Kate la Southport vine după călătoria emoționantă a Regelui Charles pe 20 august. El s-a întâlnit de asemenea cu unele dintre familiile afectate de tragedie. A discutat și cu alte grupuri locale și lideri religioși afectați de violență.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mariah Carey, într-o rochie aurie, lungă
Divertisment
Cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Aniversarea cu numărul 50 a fost un adevărat spectacol
Desfășurate în Los Angeles, premiile anuale sărbătoresc impactul semnificativ al muzicii asupra culturii pop. Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Mariah Carey, cântăreața britanică Raye și grupul de...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă pe o creangă în pădure
Horoscop
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Cine sunt nativii care lasă trecutul în spate
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Acești nativi lasă trecutul în spate și privesc cu mult mai mult optimism asupra viitorului. Este o perioadă minunată pentru zodiile care își doresc...
3
Sufleu de brânză dulce în bol alb, glazurat cu sos, cu o linguriță și un bol cu sos alături
Rețete
Sufleu de brânză dulce. Rețeta unui desert fin, pufos și aromat
Dacă ești în căutarea unui desert delicios și aromat, dar simplu și ușor de preparat, încearcă rețeta de sufleu de brânză dulce. Te vei bucura de un desert fin, pufos și aromat, cu o...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
PARTENERI
×