Reclamă

Prințesa Beatrice nu a botezat-o pe Sienna în același timp cu bebelușii August și Lucas. De ce a ales să amâne momentul

Prințesa Beatrice nu a botezat-o pe fiica sa, Sienna, în același timp cu bebelușii August și Lucas. Fiica Prințului Andrew ar putea să plănuiescă un eveniment mult mai mare, însă motivul pentru care a amânat momentul rămâne greu de aflat.

Publicat: 24 noiembrie 2021, 11:18

Bebelușii regali, Lucas și August, au fost botezați într-o ceremonie restrânsă alături de familiile lor. La eveniment a luat parte și Regina Elisabeta. A fost prima apariție a Majestății Sale după ce medicii au sfătuit-o să se odihnească în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Beatrice nu a botezat-o pe Sienna în același timp cu bebelușii August și Lucas

Botezul regal a avut loc pe data de 21 noiembrie 2021. A fost un eveniment restrâns, ținut cu apropiații familiei. Fiul Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank, August, a fost boteza la nouă luni. Fiul lui Mike și Zara Tindall, Lucas, a fost botezat la opt luni de la naștere.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Beatrice într-o rochie veche de trei ani alături de soțul său la nunta Prințului Philippos
Prințesa Beatrice urmează exemplul lui Kate Middleton și poartă o rochie veche de trei ani. Alături de soțul său, Eduardo Alessandro Mapelli Mozzi, a mers la nunta Prințului Philippos / Profimedia Images

Evenimentul emoționant s-a întâmplat în prezența Reginei Elisabeta la Royal Chapel of All Saints în Windsor. Cu toate acestea, sora Prințesei Eugenie a decis să amâne momentul creștinării fiicei sale. Prințesa Beatrice nu a botezat-o pe Sienna în același timp cu micuții August și Lucas.

Reclamă

Sursele spun că decizia sa s-a bazat pe vârsta pe care micuța o are. Spre deosebire de verișorii săi, Sienna are doar două luni, motiv pentru care părinții săi ar fi putut să decidă să amâne evenimentul. Publicația Hello spune că de cele mai multe ori, bebelușii din Familia Regală Britanică sunt botezați cel mai devreme la trei luni.

Acesta a fost și cazul Ducilor de Cambridge care l-au botezat pe Prințul George și Prințul Louis la trei luni. Se poate de altfel ca Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice să urmeze exemplul mamei lor care a ales să-și boteze copiii puțin mai târziu. Se pare că Ducesa de York a botezat-o pe Prințesa Eugenie atunci când avea nouă luni.

Cum ar putea arăta botezul micuței Sienna

Reclamă

Prințesa Beatrice nu a botezat-o pe micuța Sienna în același timp cu bebelușii August și Lucas. Sursele spun că aceasta ar fi amânat momentul pentru ca fiica sa să fie puțin mai mare. În prezent aceasta are doar două luni. Totodată, publicația Hello spune că Beatrice ar amâna momentul din cauza restricțiilor de COVID-19.

Beatrice a avut deja o ceremonie restrânsă în momentul căsătoriei din cauza pandemiei. Deși o parte din restricții s-au relaxat, aceasta ar mai putea avea de așteptat dacă își dorește un botez cu mai multe persoane. Micuța Sienna încă nu a fost prezentată în mod oficial publicului, iar pozele cu ea ar putea să circule rapid după evenimentul botezului.

Dacă Beatrice alege să păstreze tradiția, aceasta va fi botezată la Royal Chapel of All Saints din Windsor. Totodată, Sienna va putea să poarte un veșmânt special care este moștenire de familie. Prima piesă a fost realizată prima dată pentru fiica Reginei Victoria în 1841.

Regina Elisabeta, Prințul Charles, Prințul William și mulți alții au fost botezați purtând moștenirea de familie.

Cu toate acestea, în 2004 s-a decis că este o piesă mult prea delicată, așa că Regina a cerut o replică care să fie folosită la următoarele evenimente. Noua rochiță a fost folosită la botezul celor trei copii ai Ducilor de Cambridge, dar și la botezul micuțului Archie al Ducilor de Sussex.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×