Reclamă

Prințesa Mary și Prințul Frederik au realizat o serie de portrete regale. Fotografiile marchează aniversarea a 50 de ani a viitoarei Regine a Danemarcei

Prințesa Mary și Prințul Frederik au realizat o serie de portrete regale. Imaginile au fost publicate pe contul oficial al Casei Regale a Danemarcei. Fotografiile marchează aniversarea a 50 de ani a viitoarei Regine. Majestatea Sa sărbătorește alături de întreaga familie pe data de 5 februarie 2022.

Publicat: 2 februarie 2022, 7:31

Viitoarea Regină a reușit să impresioneze admiratorii din întreaga lume. Alături de portretele superbe a fost lăsat și un mesaj din partea Casei Regale. ”Cu ocazia a 50 de ani de la nașterea Alteței Sale Regale Prințesa Mary au fost realizate portretele oficiale ale Prințului Moștenitor și ale soției sale” Momentul va fi marcat cu o serie de evenimente. Printre acestea se vor număra câteva expoziții de la Castelul Koldinghus și Castelul Frederiksborg. Totodată, cu această ocazie se va inaugura și Centrul de Cercetare al Prințesei Moștenitoare Mary de la Universitatea din Copenhaga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Mary și Prințul Frederik au realizat o serie de portrete regale

Portretele superbe au fost realizate de fotograful Hasse Nielsen la casa Cuplului Regal din Copenhaga. Acestea vor marca începutul seriei de evenimente care o vor celebra pe Alteța Sa Regală, Prințesa Mary.

La Muzeul Koldinghus se va deschide o expoziție intitulată ”Mary și Prințesele Moștenitoare”. Aceasta va include rochii din colecția familiei regale, videoclipuri cu Majestatea Sa și celelalte Prințese Moștenitoare ale Danemarcei.

Vezi mai multe imagini cu Familia Regală în Galeria Foto!

Reclamă

La finalul săptămânii, Majestatea Sa este așteptată să inaugureze o expoziție la Grădina Zoologică din Copenhaga. Expoziția va purta numele de ”Grădina australiană a Prințesei Mary”.

Prințesa Mary și Prințul Frederik vor avea un program aglomerat pentru a bifa toate evenimentele realizate în cinstea viitoarei Regine. Pentru poporul din lumea întreagă, Cuplul Regal a decis să realizeze seria de portrete oficiale.

Prințesa a ales să poarte o rochie lungă albastră realizată de designerul danez Lasse Spangenberg.Ținuta a fost completată de o serie de bijuterii istorice din colecția Casei Regale. Majestatea Sa și-a completat ținuta cu o tiara cu diamante și pietre prețioase, broșe, cercei și câteva brățări elegante.

Reclamă

Nu doar în Familia Regală a Danemarcei există această lungă tradiție a portretelor regale. Kate Middleton, soția Prințului William, și-a serbat aniversarea a 40 de ani cu o serie de fotografii publicate pe pagina Casei Regale a Marii Britanii.

Ce mesaj a transmis Prințesa Mary înainte de împlinirea vârstei de 50 de ani

Prințesa Mary a oferit recent și un mesaj pentru admiratorii Casei Regale a Danemarcei. Majestatea Sa a vorbit despre cum s-a adaptat la rolul de viitoare Regină și cum s-a schimbat viața sa în ultimii ani. În discursul său aceasta a amintit-o și pe Henrietta Cark Donaldson, mama sa. Aceasta s-a stins din viață pe când Prințesa avea doar 25 de ani.

”Mama a fost cea care mi-a spus mereu să rămân eu însămi. A avut foarte multă dreptate când mi-a oferit acest sfat. Îmi amintesc cuvintele sale de fiecare dată când simt că îmi pierd identitatea. Viața mi-a adus multe provocări, dar și foarte multe motive de fericire. Sunt câteva evenimente marcante pentru mine.”

”Pierderea mamei mele, bucuria de a fii la rândul meu o mamă, momentul în care l-am întâlnit pe Frederik, nunta noastră și transformarea mea în Prințesă a Danemarcei. Este vorba despre oamenii care mi-au fost alături, despre danezii pe care îi iubesc atât de mult, dar și despre împlinirea a 50 de ani. Cu cât înaintezi în vârstă înveți să apreciezi timpul pe care îl ai și darul acesta numit viață”

Majestatea Sa a declarat că vârsta de 50 de ani i-a oferit mai mult sens în viață și a făcut-o să se simtă o persoană împlinită. Prințesa Mary spune că această vârstă a încurajat-o să fie mult mai conștientă de cine este cu adevărat și ce anume reprezintă. 

Povestea de dragoste dintre Prințesa Mary și Prințul Frederik

Părinții Prințesei Mary sunt de origine scoțiană. Mama sa a decedat când Prințesa avea doar 25 de ani, iar tatăl său este profesor universitare de matematică. Aceasta a urmat studiile la mai multe școli din Houston, Texas, după care a absolvit Dreptul și Comerțul la Universitatea din Tasmania.

La începutul anilor 2000 aceasta a lucrat în domeniul marketingului pentru mai multe firme de renume. Aceasta l-a întâlnit prima dată pe Prințul Frederik la Jocurile olimpice de vară din 2000. Un an mai târziu, Mary s-a mutat în Europa unde a devenit profesoară de engleză la Paris.

De atunci fotografii au surprins-o deseori la diferite evenimente alături de Frederik. Mary a vizitat constant în acea perioadă Danemarca. Pe data de 24 septembrie 2003, Regina Margareta a II-a și-a dat consimțământul privind relația celor doi. Mary și Prințul Moștenitor Frederik s-au logodit pe data de 8 octombrie 2003. Căsătoria a avut loc următorul an, pe 14 mai 2004 la Copenhaga.

Rochia Majestății Sale a fost confecționată de designerul danez Uffe Frank. Ulterior, Prințesa Mary a primit cetățenia daneză și titlul de Contesă de Monpezat. Prințesa Mary și Prințul Frederik trăiesc împreună o frumoasă poveste de iubire și au în prezent patru copii. Prințul Christian Valdemar Henri John de Danemarca, Prințesa Isabella Henrietta Ingrid Margrethe de Danemarca și gemenii Prințul Vincent Frederik Minik Alexander și Prințesa Josephine Sophia Ivalo Mathilde.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×