Reclamă

Regina Letizia a mers în vizită în Mallorca. Cum a fost surprinsă alături de familia sa

Regina Letizia a mers în vizită în Mallorca. Majestatea Sa a fost însoțită de soțul și cele două fiice ale sale. Admiratorii Casei Regale s-au bucurat să vadă întreaga familie reunită. Prințesa Leonor și Infanta Sofia au dat un exemplu de eleganță și rafinament. 

Publicat: 3 august 2022, 11:36

Regina Letizia a oferit o imagine rară asupra familiei sale. Aceasta a fost invitată împreună cu întreaga familie la Cartuja de Valldemossa. Palatul din Valldemossa, Mallorca, a fost reședința regelui Sancho de Mallorca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a mers în vizită în Mallorca

Prințesa Leonor și Prințesa Sofia au moștenit frumusețea mamei lor. Cele două surori au fost fotografiate tot timpul alături de părinții lor. Admiratorii Casei Regale nu au putut să nu remarce ținutele elegante pe care cele două adolescente le-au ales.

Vezi mai multe imagini cu Familia Reginai Letizia în Galeria Foto!

Regina Letizia a mers în vizită în Mallorca alături de Prințesa Leonor, Infanta Sofia și Regele Felipe al VI-lea
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia au moștenit frumusețea mamei lor / Profimedia Images

Prințesa Leonor are deja 16 ani, iar aparițiile sale sunt din ce în ce mai elegante. Sora sa, Infanta Sofia, este mai mică doar doi ani. Adolescenta de 15 ani calcă pe urmele mamei sale. Cele două surori au optat pentru rochii albe simple, dar elegante.

Reclamă

Regina Letizia a preferat să poarte o ținută compusă din două piese, în timp ce Regele Felipe al VI-lea și-a făcut prezența într-o cămașă simplă albastră și o pereche de blugi. Întreaga Familie Regală s-a bucurat de vizita pe care a făcut-o în Mallorca.

Se pare că cele două surori sunt tot mai prezente alături de părinții lor la vizitele oficiale. În urmă cu doar o săptămână au fost văzute alături de mama lor.

Prințesa Leonor și Infanta Sofia au participat atunci la ofranda națională anuală către Apostolul Santiago, în Spania. Prințesa Leonor trebuie să se pregătească temeinic pentru momentul în care va urca pe tron. Aceasta este moștenitoarea directă a Regelui Felipe al VI-lea.

Reclamă

Prințesa Leonor se află în succesiune directă la tron

Regina Letizia a mers în vizită în Mallorca alături de fiicele sale. Prințesa Leonor este introdusă tot mai des pentru a putea prelua la momentul potrivit o parte din atribuțiile tatălui său, Regele Felipe al VI-lea. Când aceasta va urca pe tron va deveni prima regină domnitoare a Spaniei de la Regina Isabella a II-a, care a domnit între 1833-1868.

Prințesa Leonor este prima moștenitoare în ordinea succesiunii la tronul Spaniei. Adolescenta studiază la școala Santa Maria de los Rosales din Aravaca. Tatăl său, Regele Felipe al VI-lea, a urmat cursurile aceleiași instituții. Încă de la vârsta de 10 ani, Prințesa Leonor deține Ordinul Lâna de Aur, unul dintre cele mai prestigioase ordine din Europa.

Sora sa mai mică, Infanta Sofia, se inspiră de la ea și participă alături de părinți la evenimentele oficiale. Infanta Sofia îi seamănă leit surorii sale mai mari. Aceasta poartă cu mândrie numele bunicii sale, Regina Sofia a Spaniei, și își face părinții mândri cu fiecare apariție pe care o are în public.

Regina Letizia este foarte mândră de familia sa. Aceasta postează deseori fotografii de familie pe care le surprinde de la reședința sa, Palatul Zarzuela. Cele mai multe portrete oficiale de familie au fost realizate chiar în grădinile Palatului. Reședința cu 11 dormitoare este locul de refugiu al Familiei Regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×