Reclamă

Regina Letizia a strălucit într-o rochie roșie la un eveniment în Madrid. Majestatea Sa a participat la Luis Carandell Awards

Regina Letizia a strălucit într-o rochie roșie la un eveniment în Madrid. Soția Regelui Felipe a fost imaginea eleganței atunci când și-a făcut apariția la decernarea Luis Carandell Awards pentru Parliamentary Journalism.

Publicat: 28 ianuarie 2022, 11:41

Regina Letizia a lucrat mai bine de 10 ani în presă ca reporter tv înainte să se căsătorească cu Regele Felipe în anul 2004. Anul acesta ea a prezentat Luis Carandell Awards, eveniment care a fost susținut la Palatul Senatului. Majestatea Sa s-a remarcat din nou prin eleganța și simplitatea care o caracterizează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a strălucit într-o rochie roșie

Și de data aceasa, Regina Letizia în vârstă de 49 de ani a purtat o rochie reciclată din garderobă. Este vorba despre o rochie vișinie, midi, dintr-o colecție mai veche de la Carolina Herrera. Potrivit express.co.uk, monarhul spaniol a purtat pentru prima dată această ținută în anul 2018.

De data aceasta, Regina Letizia și-a asortat rochia cu o pereche de pantofi cu toc în aceeași nunață și un clutch simplu și elegant. Croiul ținutei nu a făcut decât să-i pună din nou silueta în evidență. Majestata Sa demonstreză mereu cât de bine arată la aproape 50 de ani. Pentru că pune mereu siguranța pe primul loc, Regina Spaniei a purtat mereu mască de protecție pe durata evenimentului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Letizia, alături de alți oameni la un eveniment dedicat jurnalismului de calitate din Spania
Soția Regelui Felipe al Spaniei și-a lăsat de această dată părul desfăcut, coafat lejer / Profimedia Images
Reclamă

Soția Regelui Felipe al Spaniei și-a lăsat de această dată părul desfăcut, coafat lejer. La fel de discretă a fost și în privința machiajului. Despre Regina Letizia și Kate Middleton se spune că sunt cele mai stilate femei de pe planetă.

Rochia vișinie s-a mai făcut remarcată și în anul 2018. Atunci Regina Letizia a purtat-o cu ocazia împlinirii a 40 de ani de Constituție a Spaniei. Ea i-a fost alături soțului de eveniment. Le-a avut în preajmă și pe cele două fiice ale lor, Prințesa Leonor și Infanta Sofia.

De data aceasta, Regina Letizia i s-a alăturat Președintelui Senatului, Ander Gil Garcia, când a găzduit premiile. Evenimentul își propune să recunoască excelența în reportajul politic și jurnalismul din Spania.

Reclamă

Cum a ajuns Regina Letizia să se căsătorească cu Regele Spaniei

Regina Spaniei, al cărui tată Jesús José Ortiz Álvarez și mamă vitregă Ana Togores sunt ambii jurnaliști, și-a cunoscut soțul pe când era încă reporter. Atunci i s-a cerut să-i ia un interviu Regelui Felipe.

Regina Letizia l-a cunoscut pe Regele Felipe al VI-lea la o cină în 2002. Cei doi s-a bucurat de o legătură instantanee, totul ducând la nunta lor regală din mai 2004. Fosta jurnalistă este nepoata unui șofer de taxi și fiica cea mare a lui Jesús José Ortiz Álvarez, jurnalist, și a primei soții María de la Paloma Rocasolano Rodríguez, asistent medical și reprezentant al sindicatului medicilor din Spania.

Regina Letizia a urmat Liceul Public și a obținut o diplomă la Universitatea Complutense din Madrid. Ulterior a obținut un Master în Jurnalism Audiovizual la Institutul de Studii în Jurnalism Audiovizual. Regele Juan Carlos a abdicat în 2014 în favoarea fiului său, acum regele Felipe al VI-lea.

Cei doi au împreună două fiice, care le sunt mereu alături de evenimentele importante de la Palatul Regal din Madrid. Infanta Sofia și Prințesa Eleonor apar destul de rar în public. Anul acesta, ele au putut fi văzute în felicitarea lansată cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×