Reclamă

Prințesa Ingrid Alexandra a Casei Regale din Norvegia va împlini 18 ani. Aceasta a pozat într-un cadru oficial înainte de aniversare

Prințesa Ingrid Alexandra a Casei Regale din Norvegia va împlini 18 ani pe data de 21 ianuarie. Noi fotografii cu Alteța Sa au fost publicate de Palatul Norvegiei cu câteva zile înainte de aniversare.

Publicat: 20 ianuarie 2022, 8:31

Pozele o înfățișează pe Prințesa Ingrid Alexandra îmbrăcată într-un costum negru, elegant, asortat cu o bluză albă. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu cercei statment. Alteța Sa a pozat pe o canapea de culoare crem, cu perne moi, în noul ei birou de la Palatul Regal din Oslo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Ingrid Alexandra a Casei Regale din Norvegia va împlini 18 ani

Curtea Regală Norvegiană a emis un comunicat de presă în care a spus: „În timp, va primi mai multe misiuni oficiale pentru Casa Regală, dar Prințesa se va concentra pe educația ei în următorii ani”.

În prezent, Prințesa Ingrid Alexandra studiază la Elvebakken Upper Secondary School din Oslo. Viitoarea regină își va aniversa ziua de naștere vineri, 21 ianuarie 2022. Născută în 2004, ea este copilul cel mai mare al Prințului moștenitor Haakon și al Prințesei moștenitoare Mette-Marit. În prezent este a doua în linia de succesiune la tron în spatele tatălui ei. Cei doi mai au un fiu de 16 ani, Prințul Sverre Magnus, scrie hellomagazine.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

În timp ce o cină de gală și un eveniment guvernamental planificat pentru a marca împlinirea a 18 ani a Prințesei Ingrid Alexandra au fost amânate la o dată ulterioară din cauza pandemiei, ea va vizita Parlamentul Norvegian pe 21 ianuarie, de ziua sa.

În anul 2018, Prințesa Ingrid Alexandra i-a întâlnit pe Ducele și Ducesa de Cambridge în timpul unui turneu al acestora în Suedia și Norvegia. Prințesa s-a alăturat Reginei Sonja și părinților ei pentru a le arăta Prințului William și lui Kate Middleton un parc de sculpturi numit în cinstea ei.

Ducesa de Cambridge se numără printre membrii unei Familii Regale care și-au sărbătorit ziua de naștere anul acesta. Ducesa de Cambridge a împlinit 40 de ani pe 9 ianuarie. Soțul ei, Prințul William, va împlini de asemenea 40 de ani pe 21 iunie.

Reclamă

Între timp, Prințesa Moștenitoare Maria a Danemarcei împlinește 50 de ani luna viitoare. La fel ca și Regina Letizia a Spaniei în luna septembrie. Sărbătoare va fi și pentru Ducesa de Cornwall, care împlinește 75 de ani în iulie.

Familia Regală a Norvegiei duce o viață modestă

Potrivit presei internaționale, aceștia au o avere de câteva zeci de milioane de dolari. Pentru a face o comparație, de exemplu Regina Elisabeta și rudele sale au 26 de proprietăți, a căror întreținere (la care se adaugă și securitatea pentru case și membrii Casei Regale) costă cetățenii din Marea Britanie 500 de milioane de dolari pe an. Casa Regală din Norvegia are nouă case, a căror întreținere costă 72.3 milioane de dolari pe an.

Regele Harald și Regina Sonja au o avere de 30 de milioane de dolari. Din familie mai fac parte Prințul Haakon, ce e căsătorit cu Prințesa Mette-Marit. Ei au doi copii împreună, Prințesa Ingrid Alexandra și Prințul Sverre Magnus. Regele și Regina mai au și o fată, Prințesa Märtha Louise.

Spre deosebire de alte Case Regale, Familia Regală a Norvegiei a fost mereu apreciată pentru viața modestă pe care o are. Familia Regală are nouă proprietăți private. Printre acestea se numără Palatul din Oslo, un palat numit Prinsehytta și o casă de vacanță numită Magero. Prințul Haakon și sora sa, Prințesa Martha Louise au mers la școli publice. La fel procedează și Prințesa Ingrid Alexandra.

În timp ce alte Familii Regale cheltuiesc zeci de milioane pe securitate, membrii Casei Regale din Norvegia au fost surprinși în transportul în comun.

Atunci când vine vorba de petreceri, Regele Harald și rudele sale preferă să evite evenimentele luxoase.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×