Reclamă

Rikkie Valerie Kolle este prima femeie transgender care a devenit Miss Olanda 2023. Cum a reușit să câștige marele premiu

Rikkie Valerie Kolle este prima femeie transgender care a devenit Miss Olanda 2023. Modelul va reprezenta Olanda în competiția Miss Universe care va avea loc în luna decembrie a anului acesta. Concurenta în vârstă de 22 de ani le-a mulțumit celor prezenți pentru această onoare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 iulie 2023, 11:04 / Actualizat: 11 iulie 2023, 12:18

Modelul a impresionat jurații cu povestea sa, dar și cu țelul pe care și l-a setat în urma competiției. Rikkie Valerie Kolle își dorește să aducă o schimbare în cadrul competiției internaționale. Concursul Miss Univers se va ține anul acesta în El Salvador.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rikkie Valerie Kolle este prima femeie transgender care a devenit Miss Olanda 2023

Rikkie Valerie Kolle este cea de-a doua persoană transgender care ajunge în competiția Miss Universe, după concurenta Angela Ponce din anul 2018. Angela Ponce a reprezentat atunci Spania.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rikkie Valerie Kolle într-o rochie roșie. pe scenă, în timp ce primește coronița pentru Miss Olanda 2023
Rikkie Valerie Kolle a impresionat la concurs cu ținuta pe care a ales-o / Profimedia Images

În discursul de deschidere, Rikkie a declarat că își dorește să fie „o voce și un model pentru celelalte persoane transgender din întreaga lume”. Discursul său emoționant a reușit să ajungă cu ușurință la jurați.

Reclamă

„Știu mai bine ca oricine cum este să te simți singură, să nu poți să fii înconjurată de gânduri pozitive și optimiste. Când eram micul Rik și le-am spus celor din jur că sunt transgender, îmi amintesc privirile celorlalți.”

”Nu a fost ușor pentru nimeni, iar eu am suferit foarte mult. Prin implicarea și puterea mea, sper să aduc o schimbare în această societate”.

Persoanele transgender au avut dreptul de a se înscrie în competiție încă din anul 2012. Competiția a fost deținută în trecut de către Donald Trump. Aceasta este deținută în prezent de femeia de afaceri Thai și de Anne Jakkaphong Jakrajutatip, care es însăși este o persoană transgender.

Reclamă

Rikkie Valerie Kolle a primit coroana Miss Olanda, iar acum se pregătește de marea competiție care va avea loc în luna decembrie 2023. Competiția Miss Universe din 2022 a fost căștigată de R’Bonney Gabriel.

Ce declarații a făcut Rikkie Valerie Kolle după câștigarea concursului Miss Olanda

Rikkie Valerie Kolle a postat un mesaj eoțioannt pe contul său personal de Instagram. Alături de mesaj a ales să pună și câteva fotografii din cadrul competiției. Aceasta s-a bucurat de nenumărate aprecieri din partea comunității sale din mediul online.

„Este ireal ceea ce mi se întâmplă. Am reușit! Acum pot să mă numesc Miss Olanda 2023. A fost un proces frumos și educațional. Anul meu nu mai poate fi stricat de absolut nimic. Sunt atât de mândră și fericită încât nu vă pot descrie acest sentiment”.

„Încerc să-mi fac comunitatea mândră și să demonstrez că orice este posibil. Da, sunt transgender. Vreau să-mi împărtășesc povestea și să le arăt celorlalți cine sunt cu adevărat. Am făcut totul pe cont propriu și am iubit fiecare moment”.

„Vreau să le mulțumesc juraților și tuturor celor care m-au susținut în această călătorie, acesta este doar începutul. Vreau să le mulțumesc și colegelor mele, am pus în scenă un spectacol impresionant. Prietenii și familia mi-au fost cei mai mari susținători. Oriunde te-ai afla în această lume, vreau să știi că sunt lângă tine”.

Rikkie Valerie Kolle și-a încheiat mesajul într-o notă optimistă. Concurenta în vârstă de 22 de ani trebuie să înceapă pregătirile pentru concursul Miss Universe care va avea loc la sfârșitul acestui an, scrie People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×