Reclamă

Rita Ora a confirmat că s-a căsătorit cu Taika Waititi: „Nunta a fost perfectă”

Rita Ora a confirmat că s-a căsătorit cu Taika Waititi. De când cei doi și-au oficializat relația, au existat tot felul de speculații despre o posibilă căsătorie. Niciunul dintre ei nu a dat curs zvonurilor până acum.

Publicat: 27 ianuarie 2023, 18:29

Recent, artista a fost invitată într-un show TV și a declarat: "Da, sunt oficial în afara pieței". Acesta a fost anunțul cântăreței în timpul unui interviu la emisiunea "Heart Breakfast" din Marea Britanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rita Ora a confirmat că s-a căsătorit cu Taika Waititi

„Pentru că pregătesc lansarea unui nou single și fiind într-adevăr inspirată de locul în care mă aflu în viața mea, știam că vor veni întrebările”, a spus ea înainte de lansarea videoclipului ei „You Only Love Me”.

„Am vrut să fac o nuntă care nu a mers conform planului. Dar asta nu înseamnă că asta s-a întâmplat de fapt”, a glumit ea. Artista a mărturisit că nunta ei și a starului „Jojo Rabbit” a fost de fapt „perfectă”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Taika Waititi alături de Rita Ora pe scenă la MTV EMAs 2022
Rita Ora și Taika Waititi au venit împreună la premiile MTV EMAs 2022 / Profimedia Images
Reclamă

„A fost exact, exact cum mi-am dorit”, a povestit ea despre ceremonia „privată”. „A fost pur și simplu frumos și perfect, complet, așa cum mi-am dorit. Îmi pare rău, nu este chiar atât de interesant. Într-o zi vom organiza o petrecere mare.”

The Sun este site-ul care a scris prima dată în august 2022 că Ora, de 32 de ani, și Waititi, de 47 de ani, s-au căsătorit într-o ceremonie intimă și discretă în Londra, scrie PageSix.

În ciuda faptului că ziarul britanic susține că vedeta pop și-a schimbat numele de familie în Waititi, ea a confirmat la „Heart Breakfast” că nu are de gând să renunțe la numele de fată. A spus că a muncit „foarte din greu” să-și facă numele cunoscut.

Reclamă

Rita Ora este discretă cu viața personală

Despre cei doi s-a aflat că sunt împreună pentru prima dată în mai 2021, când au fost fotografiați împreună în Sydney, Australia. De asemenea, au fost surprinși sărutându-se pe un balcon în compania celebrei actrițe Tessa Thompson.

Ora a spus recent pentru British GQ despre apariția lor în compania celebrei actrițe: „Cred că atunci când unele lucruri sunt atât de absurde și este greu de înțeles vreun sens, trebuie doar să le ignori.

„Am adoptat această abordare pentru o mulțime de lucruri, pentru că nu vrei să depui energie pentru ceva care nu există.”

Înainte de relația cu Taika, în vârstă de 46 de ani, Rita, în vârstă de 30 de ani, a avut o relația cu DJ-ul Calvin Harris. Povestea lor de iubire a durat până în 2014. Se crede că Taika a divorțat de soția sa în anul 2018, după șapte ani de mariaj. Cei doi au două fete împreună, Te Hinekāhu și Matewa Kiritapu. 

Cei doi preferă să își țină relația departe de lumina reflectoarelor. Își trăiesc povestea de iubire departe de ochii presei. Nu sunt dispuși prea curând să dea detalii despre ceea ce se întâmplă în viața lor personală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×