Reclamă

Rita Ora a făcut o greșeală vestimentară. Ce imagini a distribuit cântăreața pe rețelele sociale

Rita Ora a intrat din nou în atenția publicului după ce a făcut o greșeală vestimentară celebră. Cântăreața în vârstă de 30 de ani a postat chiar ea câteva imagini pe contul personal de Instagram. Fotografii au surprins-o în aceeași ținută și seara când a ieșit să ia cina alături de iubitul său, Taika Waititi într-un local de lux din Los Angeles.

Publicat: 26 octombrie 2021, 7:12

Artista internațională știe cum să se facă remarcată. Ținutele sale elegante îi pun întotdeauna trupul superb în evidență. Cu toate acestea, Rita Ora a ales să renunțe la stilul care a consacrat-o pentru o ținută sport. Însă un alt detaliu a fost cel care i-a făcut pe admiratorii vedetei să reacționeze în secțiunea de comentarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rita Ora a făcut o greșeală vestimentară

După ce și-a obișnuit admiratorii cu ținute sexy sau elegante, Rita a decis că este momentul să facă o schimbare de look. Artista internațională s-a pozat într-o ținută all black. Vedeta a mers să ia cina într-un local de lux din Los Angeles alături de iubitul său, Taika Waititi. În ciuda locului în care au ales să cineze, Rita Ora a făcut o greșeală vestimentară faimoasă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Artista în vârstă de 30 de ani a postat imaginile pe contul său personal de Instagram. Fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii. Pentru cina din oraș Rita a ales să poarte un costum negru din trening la care a asortat o pereche de sandale cu tocuri înalte argintii.

Reclamă

În ciuda temperaturilor călduroase din Los Angeles, artista a simțit nevoie să-și completeze ținuta cu o pereche lungă de șosete albe. Astfel, Rita Ora a făcut o greșeală vestimentară celebră. Șosetele lungi cu zeci de pietricele aurii au atras imediat atenția publicului. Rita nu a părut deloc deranjată de acest lucru. Din contră, s-a pozat din toate unghiurile, apoi le-a arătat fanilor combinația pe care a făcut-o. Look-ul vedetei a fost unul complet strălucitor.

Sub bluza neagră de trening s-a ascuns un body transparent cu zeci de pietre argintii care i-a lăsat sutienul vedetei la vedere. Rita nu a părut deloc deranjată de mediul formal în care s-a aflat la restaurant și a pozat sexy pentru fanii săi. Imaginea nu putea fi completă fără accesorii pe măsură.

Pe mâini, vedeta a purtat multe inele argintii cu pietre prețioase pentru a-și completa look-ul strălucitor. Fanii s-au împărțit rapid pe internet în două tabere. În timp ce unii îi lăudau alegerea în secțiunea de comentarii, alții au ales să o corecteze pe vedetă.

Reclamă

Rita Ora a luat cina cu iubitul său, Taika Waititi

Rita Ora a făcut o greșeală vestimentară atunci când a mers să ia cina alături de iubitul său Taika Waititi. Vedeta internațională a fost surprinsă de fotografi din toate unghiurile în timp ce părăsea restaurantul de lux. În ultima vreme s-a zvonit că Rita și Taika s-au logodit.

Rita și Taika și-au confirmat relația atunci când au apărut împreună pe covorul roșu la premiera filmului The Suicide Squad din Los Angeles. De atunci, cei doi au fost surprinși de către paparazzi tot mai des în ipostaze tandre. Deși au preferat să-și țină relația departe de ochii curioșilor, Rita a vorbit recent despre povestea sa de iubire.

Vedeta a mărturisit ă se află în cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Înainte de a avea o relație cu Taika, Rita a mai fost împreună cu DJ-ul Calvin Harris, însă cei doi au rupt legătura din anul 2014. Sursele apropiate cuplului spun că Rita și Taika au o relație foarte apropiată și nu exclud posibilitatea unei căsătorii.

În plus, s-a zvonit că Taika și-ar numi iubita ”soțioară” și povestește apropiaților despre faptul că își dorește să fie ”primul și ultimul soț” al vedetei internaționale.

Deși nu au oferit nicio informație publică cu privire la acest lucru, fanii așteaptă cu nerăbdare s o vadă pe vedetă condusă la altar.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×