Reclamă

Rita Ora a fost fotografiată la plajă după spectacolul din Madrid. Artista a ales un costum de baie din două piese

Rita Ora a fost fotografiată la plajă după spectacolul din Madrid. Artista a fost într-o companie bună când s-a relaxat la scurt timp după ce a zburat în capitala Spaniei pentru a cânta în numele mărcii extravagante de bijuterii Cartier.

Publicat: 22 iunie 2022, 12:33

Cântăreața britanică, în vârstă de 31 de ani, a fost însoțită mereu de iubitul ei, Taika Waititi. Ei au avut alături și pe modelul american Maya Henry. Aceasta din urmă pare că s-a refăcut după despărțirea ei bruscă de starul One Direction, Liam Payne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rita Ora a fost fotografiată la plajă

Prietenul apropiat al Ritei, Vas J Morgan, și-a făcut apariția, în timp ce grupul a profitat la maximum de temperaturile ridicate din Marea Mediterană în prima dimineața de după cea mai recentă reprezentație live a sa.

Cântăreața și-a arătat trupul tonifiat și sexy în timp ce s-a întins pe un șezlong aproape de piscina lor în aer liber. Ei se află într-un scurt sejur la Madrid, aparent pentru o serie de apariții publice.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rita Ora, într-un costum de baie din două piese, în Madrid, la piscină
Cântăreața britanică, în vârstă de 31 de ani, a fost însoțită mereu de iubitul ei, Taika Waititi / Profimedia Images
Reclamă

Evident, cu o energie foarte bună, Maya i-a văzut pe fotografi și le-a oferit un zâmbet timid. Ea s-a întins lângă Rita, cu ochii protejați în spatele unei perechi de ochelari de soare în nuanțe puternice.

Regizorul născut în Noua Zeelandă, Taika, a ocupat un șezlong alături de iubita lui. Bărbatul a atras atenția cu o șapcă albastră și bermude cu model în timp ce se bucura de soare într-o companie foarte plăcută, scrie DailyMail.

În ciuda temperaturilor în creștere, Rita a optat pentru o ceașcă de ceai, oferită de personal. Artista își începea ziua în incinta luxosului lor hotel de cinci stele.

Reclamă

Prietena apropiată Maya, despre care se înțelege că este singură după despărțirea ei de Liam, s-a acoperit mai târziu. Ea și-a pus un halat alb înainte de merge în interiorul hotelului.

Cum decurge relația dintre Rita Ora și Taika

La începutul săptămânii trecute, au apărut zvonuri că cântăreața britanică și Taika s-au logodit. Se spune că ei plănuiesc o ceremonie discretă în străinătate. Mai apoi au de gând să sărbătorească împreună cu prietenii lor în Londra, în cadrul unui eveniment fastuos, la sfârșitul acestui an.

Se înțelege că Rita, care lucrează la mai multe filme și are rolul de jurat la un show de talente, și Taika, care organizează o serie de filme, speră să se căsătorească odată ce își vor încheia proiectele în care sunt implicați.

Un prieten a spus pentru The Sun: „Nu este vorba despre ei să facă un lucru grozav. Să se vorbească despre asta în prealabil. Este vorba doar despre ei să fie îndrăgostiți și să decidă că este momentul potrivit pentru a-și oficializa relația. Nu puteau fi mai fericiți. Nu a fost o cerere în căsătorie clasică și nu există un inel. S-au apropiat din ce în ce mai mult. În cele din urmă și-au spus unul altuia aproape simultan: „Vreau să mă căsătoresc cu tine”.

Sursa din cercul de prieteni al celor doi a adăugat că sunt „câteva detalii de rezolvat”. S-a mai spus că nunta „vine în curând”.

Cei doi au început să se întâlnească în martie 2021. Doar cinci luni mai târziu, în august, discutau deja despre căsătorie. Taika a fost căsătorită anterior cu producătorul de film Chelsea Winstanley. Se crede că perechea s-a despărțit în liniște în 2018.

Cei doi au două fiice. Pe Te Hinekāhu, în vârstă de zece ani, și Matewa Kiritapu, de șase ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×