Reclamă

Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022

Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată atenția pe care a primit-o din partea fotografilor prezenți la eveniment.

Publicat: 6 decembrie 2022, 12:51

Rita Ora a avut parte de o transformare incredibilă. De când a pierdut câteva kilograme, aceasta se afișează doar în ținute mulate sau transparente. Cântăreața nu ține cont de părerile celor din jur și încearcă să se bucure de toate realizările sale.

Rita Ora a purtat o rochie transparentă

Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a avut din nou o apariție strălucitoare. Vedeta nu s-a sfiit să-și afișeze formele de invidiat. În ultima vreme a început să poarte rochii tot mai multe. Există și un motiv pentru care se întâmplă acest lucru.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rita Ora într-o rochie roșie transparentă
Rita Ora a participat la un eveniment public într-o ținută sexy / Profimedia Images

Rita muncit din greu pentru a ajunge la aspectul fizic pe care îl are în prezent. Vedeta a mers la British Fashion Awards 2022 singură. Cântăreața nu a fost însoțită de soțul său, Taika Waititi. Diva s-a pozat cu toate prietenele sale pe covorul roșu.

Reclamă

Ținuta aleasă este foarte asemănătoare cu o altă pe care a purtat-o la o petrecere din Londra. Rita s-a afișat într-o rochie din plasă în urmă cu câteva zile. Apariția ei a stârnit o mulțime de reacții în mediul online.

Artista internațională nu se sfiește să-și arate trupul pe rețelele sociale, dar și la evenimentele publica la care participă. Conform publicației PageSix, Rita Ora a petrecut întreaga seară în compania prietenelor sale apropiate.

Rita Ora își dorește o familie alături de soțul său

Reclamă

Rita Ora a avut o apariție spectaculoasă pe covorul roșu. Vedeta internațională a povestit recent și despre realizările sale de pe plan personal. Cântăreața este foarte ocupată cu dezvoltarea carierei profesionale, dar în același timp este dornică să aibă o familie alături de soțul său.

Ea și Taika au început să se întâlnească la începutul anului 2021. Cei doi au avut o relație cu multe suișuri și coborâșuri. Vedeta a așteptat cu nerăbdare să fie cerută în căsătorie de cel pe care îl iubește. Ea și Taika s-au căsătorit într-o ceremonie secretă.

La aceasta au participat doar rudele celor doi și prietenii apropiați. Rita spune că este mai fericită ca niciodată. Vedeta spune că este complet îndrăgostită de soțul său și că în viitor se vede în rolul de mamă alături de el.

Taika, pe de altă parte, nu a făcut niciun comentariu cu privire la relația pe care o are cu Rita. Regizorul este în general foarte discret cu viața sa personală.

Acesta preferă să-și lase cariera să vorbească în locul său. De altfel, Rita îș susține pe acesta în tot ceea ce-și propune. Diva a fost prezentă de multe ori la premiera filmelor pe care le-a regizat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×