Reclamă

Rita Ora și-a etalat bustul într-o rochie din dantelă transparentă. Vedeta a participat la spectacolul Alaïa din Paris

Rita Ora și-a etalat bustul într-o rochie din dantelă transparentă. Vedeta a participat la spectacolul Alaïa din Paris. Vedeta a optat iar pentru look-ul ei caracteristic îndrăzneț pentru Săptămâna Modei de la Paris. Aceasta a purtat o rochie neagră care a lăsat puțin imaginației.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 iulie 2023, 8:47

Cântăreața „You Only Love Me”, în vârstă de 32 de ani, și-a dezvelit sânii în creația transparentă la spectacolul Alaïa Haute Couture toamnă/iarna 2023-2024, purtând doar o pereche de chiloți negri cu talie înaltă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rita Ora și-a etalat bustul într-o rochie din dantelă

Ora purta tocuri cu platformă și cu bretele argintii și negre, care completau perfect rochia ei cu gât înalt și mâneci lungi. Artista și-a coafat părul într-o coadă de cal pe spate.

Cântăreața nu a apelat deloc la bijuterii pentru a lăsa ținuta să vorbească. La capitolul machiaj a optat pentru fard de ochi închis la culoare și un ruj roz pal.

Ora nu a fost singurul chip celebru de la show. Ei i s-au alăturat oameni ca Anna Wintour, Amber Valetta și Irina Shayk.

Rita Ora, într-o rochie transparentă, fotografiată de la spate
Rita Ora și-a etalat bustul într-o rochie din dantelă transparentă / Profimedia Images
Reclamă

Cântăreața „Poison”, care este cunoscută pentru stilul ei sexy, a vorbit despre felul în care celebritățile feminine sunt „tratate diferit” într-un interviu pentru coperta Glamour UK la începutul acestui an.

„Am avut-o toată cariera mea. Sunt mereu oameni care judecă ce port, spunând: „Este prea goală?’ Sau „Poate să spună așa ceva?” Mi se pare extrem de misogin”, a spus ea.

În ceea ce privește stilul ei, Ora, care s-a căsătorit în secret cu regizorul Taika Waititi, în vârstă de 47 de ani, anul trecut, a declarat pentru Glamour că Madonna a inspirat-o de-a lungul anilor.

Reclamă

Ce spune artista despre nunta cu Taika Waititi

„Îi mulțumesc pentru asta. Pentru că asta mi-a dat capacitatea de a fi mai scandaloasă, puțin mai ciudată cu lucruri: cum mă îmbrac, lucruri pe care aș putea să le spun”, a spus ea.

Recent, artista a fost invitată într-un show TV și a declarat: „Da, sunt oficial în afara pieței”. Acesta a fost anunțul cântăreței în timpul unui interviu la emisiunea „Heart Breakfast” din Marea Britanie.

„Pentru că pregătesc lansarea unui nou single și fiind într-adevăr inspirată de locul în care mă aflu în viața mea, știam că vor veni întrebările”, a spus ea înainte de lansarea videoclipului ei „You Only Love Me”.

„Am vrut să fac o nuntă care nu a mers conform planului. Dar asta nu înseamnă că asta s-a întâmplat de fapt”, a glumit ea. Artista a mărturisit că nunta ei și a starului „Jojo Rabbit” a fost de fapt „perfectă”.

„A fost exact, exact cum mi-am dorit”, a povestit ea despre ceremonia „privată”. „A fost pur și simplu frumos și perfect, complet, așa cum mi-am dorit. Îmi pare rău, nu este chiar atât de interesant. Într-o zi vom organiza o petrecere mare.”

Chiar dacă este mereu sub lupa fanilor, se pare că artista nu se lasă intimidată de comentariile răutăcioase. Își asumă ceea ce poartă sau spune și este încrezătoare în felul său de a fi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×