Reclamă

Ritualul lui Kate Middleton care a încântat fanii Familiei Regale. Ce obicei a dezvăluit Ducesa de Cambridge

Ritualul lui Kate Middleton a încântat fanii Familiei Regale cu un detaliu la care puțini se așteptau. Tradiția ceaiului de după-amiază e urmată de majoritatea englezilor și Ducesa de Cambridge nu face excepție.

Publicat: 21 februarie 2022, 6:14

Deși Kate Middleton nu se bucură de ceaiul de după-amiază în fiecare zi, precum Regina Elisabeta a II-a, se pare că Ducesa e fana ritualului, scrie Hello Magazine. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul unei vizite oficiale realizate la începutul anului trecut, Kate Middleton a dezvăluit cum îi place să bea ceaiul, ce a încântat fanii Familiei Regale. Dincolo de ritualul lui Kate Middleton cu ceaiul de după-amiază, un apropiat al Ducesei de Cambridge a dezvăluit și care e desertul ei preferat. 

Ritualul lui Kate Middleton care a încântat fanii Familiei Regale

În februarie 2020, în timpul unei vizite oficiale, Kate Middleton a dezvăluit cum îi place să bea ceaiul. Detaliul i-a încântat pe fanii prezenți la eveniment. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducii de Cambrige degustă înghețată, în timpul unei vizite oficiale
Ducii de Cambrige degustă înghețată, în timpul unei vizite oficiale / Gett Images
Reclamă

„Îl bea ca noi, cu puțin lapte, am fost încântați,” a dezvăluit un membru al Kilcooley Women’s Centre pe rețelele sociale. 

Tradiția ceaiului de după-amiază include și mici gustări. În 2019, Kate Middleton și Prințul William au fost surprinși în timp ce se bucurau de ceai și numeroase gustări. 

Printre preparatele pe care le-au consumat alături de ceai s-au numărat și mici sandviciuri.

Reclamă

Unele dintre cele mai notabile combinații au fost șuncă friptă cu miere și portocale și sos de muștar, cașcaval cheddar și murături dulci, ou și maioneză cu arpagic. 

La capitolul deserturi, se pare că Ducii de Cambridge au fost tratați cu pateuri, desert trifle și gustări dulci făcute în casă. 

Care e desertul preferat al lui Kate Middleton

Dincolo de ritualul lui Kate Middleton care presupune ceaiul de după-amiază, Ducesa de Cambridge are și un desert preferat. Kate Middleton este în general foarte atentă la silueta sa și încearcă să abordeze un stil de viață sănătos.

Cheful Rody Warot, ce a servit-o pe Ducesă în trecut, a dezvăluit care e desertul ei preferat. 

Kate e întotdeauna discretă și mereu complimentează preparatele cu multă amabilitate. Ca desert, preferatul ei e sticky toffee pudding (desert cu sos caramel).

– Cheful Rody Warot

Kate Middleton urmează o dietă sănătoasă. Potrivit Marie Claire, Ducesa de Cambridge preferă să mănânce proteine, legume și fructe, cu nivel ridicat de antioxidanți. Se pare că ea preferă sp evite lactatele și optează pentru lapte vegan.

Printre preparatele sănătoase pe care le consumă se numără salata de pepene, gazpacho, tabbouleh și ceviche. 

Potrivit Vanity Fair, Kate Middleton are cine copioase și chiar gătește uneori, un mic ritual de care se bucură alături de familie. Pe meniul preparat de Ducesă s-ar număra pui fript, curry și supe. Aceasta adoră să-și petreacă timpul în bucătărie alături de cei trei copiii ai săi. Ducesa a dezvăluit în trecut că încearcă să-i implice pe micuți în activitățile din bucătărie. Prințul William își încurajează soția și încearcă să o ajute și el ori de câte ori este nevoie, spune un apropiat al Familiei Regale Britanice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×