Reclamă

Schimbări în reședința Regelui Charles. Anunțul a venit după ce Trooping the Color s-a încheiat

Schimbări în reședința Regelui Charles. Anunțul a venit după ce Trooping the Color s-a încheiat. Balmoral a fost una dintre reședințele regale preferate ale Reginei Elisabeta a II-a, care acum i-a revenit noului suveran.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 iunie 2023, 8:39

A fost un weekend de sărbătoare pentru Regele Charles. Majestatea Sa s-a bucurat de primul său Trooping the Color de când a devenit monarh anul trecut. Regele a participat călare la ceremonie, spre deliciul observatorilor regali și ai mulțimii care s-a adunat la Buckingham Palace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schimbări în reședința Regelui Charles

Cu toate acestea, cea mai recentă veste despre Balmoral a atras și ea atenția. Cea mai recentă postare de pe contul oficial de Twitter al proprietății este acum în atenția presei din întreaga lume. Pentru aceia care își doreau să-l viziteze aceste informații sunt de interes, scrie HelloMagazine.com.

În postarea de pe pagina dedicată castelul au fost menționate următoarele informații. „Vom efectua lucrări de reparare a potecilor pe partea de sud a Lacului Muick luni, 19 iunie. Calea poate fi închisă în anumite intervale orare.”

Lucrările au loc și în interior la Balmoral. În urmă cu câteva luni, conturile de pe rețelele sociale ale proprietății au distribuit o postare pentru două locuri de muncă necesare la reședința emblematică: un tâmplar și un decorator.

Reclamă

În postare scria: „Sunteți un tâmplar sau un decorator calificat sau cu experiență? Faceți următorul pas în carieră cu o oportunitate unică de a vă alătura departamentului de lucrări ocupat de la Balmoral Estate! În prezent, căutăm solicitanți cu cunoștințe bune de construcții, întreținere și alte meserii. Posturile disponibile sunt cu normă întreagă, se lucrează de luni până vineri și poate fi disponibilă cazare, dacă este necesar.”

Casa mare a monarhului a fost redeschisă pentru vizitatori pe 1 aprilie. Li s-a permis membrilor publicului să viziteze terenurile, grădinile și expozițiile în aer liber.

Cum era văzut Castelul Balmoral de către Regina Elisabeta

Reclamă

Regreta Regina Elisabeta a II-a și-a petrecut o parte din luna de miere pe moșie. Majestatea Sa a avut multe veri fericite alături de familia ei în paradisul idilic.

„Regina a numit Balmoral paradisul ei de munte. A fost pentru că era undeva unde puteau fi ei înșiși, departe de privirile indiscrete, public și mass-media. Ei făceau toate sporturile, pescuit, tir, plimbare, călărie, plimbări cu ponei, picnicuri”, a spus fostul majordom regal Grant Harrold.

Balmoral a fost, de fapt, locul în care Majestatea Sa și-a petrecut ultimele zile ale lungii ei vieți. Când contul oficial de Instagram a distribuit o fotografie emoționantă la o lună după moartea ei, comentariile fanilor au fost multe: „Ce loc frumos pentru Majestatea Sa să-și petreacă ultimul zile” sau „Castelul îmi va aminti întotdeauna de moartea minunatei Regine”.

Cea mai recentă lucrare la proprietate vine după ce o întrerupere similară a fost anunțată înainte de încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla. Reparații esențiale au avut loc într-una dintre parcările moșiei.

Pe tweet-ul de pe pagina Castelului Balmoral scria: „Vă rugăm să rețineți că lucrările de întreținere la parcarea Crathie vor avea loc în săptămâna care începe pe 20 martie 2023. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient sau întrerupere a parcării normale în această perioadă.”

Aceasta nu este singura schimbare care a avut loc recent în una dintre reședințele monarhului. Au început și lucrările la o grădină cu topiari la moșia King’s Norfolk, Sandringham. Balmoral, care se află în Aberdeenshire, a fost reședința privată a Familiei Regale Britanice de când a fost achiziționată de Regina Victoria în 1852.

Castelul este cunoscut pentru terenurile sale frumoase. El a servit drept refugiu pentru monarh și familia sa de peste un secol.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×