Reclamă

Semne zodiacale care sunt obsedate de culoarea negru. Află dacă te numeri printre ele

Fiecare dintre noi este atras de culoarea negru, dar ai încercat vreodată să afli mai multe despre semnificația acestei culori? Care ar putea fi unele dintre secretele ascunse din spatele acestei culori? Semne zodiacale care sunt obsedate de culoarea negru.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 februarie 2024, 7:23

Este cea mai închisă nuanță din spectru dar și una dintre cele mai versatile și elegante. Negrul este o culoare care are o semnificație aparte atât în astrologie, cât și în terapia culorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semne zodiacale care sunt obsedate de culoarea negru

În astrologie, negrul este asociat cu planeta Saturn, care este cunoscută pentru energia sa de disciplină, structură și restricție. Culoarea neagră a lui Saturn este adesea considerată planeta karmei, iar negrul reprezintă aspectele profunde și întunecate ale vieții în care trebuie să ne angajăm pentru a crește și a evolua.

Negrul poate fi folosit pentru a crea un sentiment de mister sau rafinament și este culoarea de bază pentru mulți designeri de modă și artiști.

Negrul poate reprezenta, de asemenea, frică, depresie și descurajare dacă este folosit în exces. Când incluzi culoarea negru în viața ta, este important să iei în considerare echilibrul acesteia cu alte culori. Prea mult negru poate fi copleșitor și poate duce la sentimente de separare și disperare.

Este important să echilibrezi negrul cu culorile mai deschise, precum albul sau pastelurile, pentru a promova un sentiment de echilibru și armonie.

Reclamă

Scorpion

Scorpionii sunt adesea asociați cu intensitate și pasiune. Aura lor misterioasă îi atrage spre profunzimea și enigma pe care le încapsulează negrul. Fie că este vorba de garderoba lor, de decorul casei sau chiar de alegerea lor în ceea ce privește accesoriile, Scorpionii găsesc un sentiment de putere și atracție în negrul profund.

Capricorn

Reclamă

Capricornii, cunoscuți pentru gustul lor clasic și stilul atemporal, sunt atrași de eleganța pe care o emană negrul. Ea rezonează cu natura lor disciplinată și ambițioasă, reprezentând o alegere sofisticată și puternică. De la ținuta lor profesională până la spațiile lor de locuit, Capricornii găsesc confort în simplitatea și autoritatea negrului.

Pești

Peștii, cunoscuți pentru profunzimea lor emoțională și flerul lor artistic, gravitează spre negru, deoarece simbolizează vastitatea spectrului emoțional. Culoarea oferă o pânză pentru creativitatea lor și un sanctuar pentru introspecție. Negrul devine un mediu pentru exprimarea dansului complicat al emoțiilor pe care îl resimt.

Vărsător

Vărsătorii, cunoscuți pentru spiritul lor rebel și gândirea neconvențională, găsesc un spirit înrudit în culoarea neagră. Reprezintă independența și o ruptură de la normă, făcându-l alegerea perfectă pentru cei care își îmbrățișează identitatea unică. Negrul devine o declarație pentru Vărsător, un simbol al libertății față de așteptările societății.

Fiecare culoare are o frecvență vibrațională unică și se reflectă cu o energie planetară diferită conform astrologiei. Astrologii și nativii deopotrivă pot folosi culoarea neagră ca un instrument eficient pentru a explora profunzimile minții lor, a explora transformarea personală și pentru a dezvolta cu curaj și cu succes aspecte inexplicabile ale vieții.

În concluzie, culoarea neagră ocupă un loc semnificativ în astrologie și terapia culorilor. În timp ce unele persoane asociază negrul cu negativitatea, acesta poate fi văzut și într-o lumină pozitivă, deoarece reprezintă profunzimea universului și necunoscutul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×